Nişanlım bazı kararları değiştirmek istiyor bu nişanı atmamiza kadar gidebilir lutfen yardım

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
520
Puanlar
23
Daha önce konum vardı nişanlım ailesine yakın oturmak istiyor diyepaylasimlarim vardı belki farketmissinizdir hanımlar nişanlım benden bazı şeyler istiyordu asiriya gitmeden ufak tefek seyler yasamak istiyordu daha önce yasadik kayinvalıdem ben ve gorumcem nisanlim yolculuga ciktik onlar nişan a gittiler bende nisanlimla ayrı bir yere gittik sevişme yaşadık ikimizde abdestsiz olarak yola çıktık kayinvalidemgili alıp o şehirden kendi sehirimize doğru yola çıktık ve ikimizde abdestsiz yani gusülsuz oldugugumuz icin huzursuzduk o sirada büyük bir trafik kazası geçirdik domruk yüklü kamyon bize çarptı hastaneye kaldirildik RABBİM e şükürler olsun bizim olduğumuz arabaya bakınca kendimize baktik resmen hiçbirşey olmamış bile diyebiliriz arabayı kasko sigortası felan vardı o karşıladı hurdaya gitti böyle bir durum yaşadık nisanlima kac kere söyledim kendimize çeki düzen verelim artık yapmayalım diyekabul etmedi ayda bir kez yaşamaya ikna ettim ama otelde olmak şartıyla dedi dugunumuz hayırlısıyla inşallah ocak ayında olacak dün denizdeydik son kez yasayalim dedik ve yaptık sonrasında ne mi oldu ikimizde yine abdestsiziz yani gusülsüzüz diye huzursuzduk ailecek denize girdik yuzuyorduk hep birlikte ailelerle iç içe yuzuyorduk hiç ummadigim bir zamanda bir baktım nişanlım boğuluyor ona doğru gitmeye çalıştım gidemedim zar zor yüzerek gittik eniştem onu suyun üstünde tutmaya çalıştı nefes alamıyordu kıyıya zor çıkardık ağlamak üzereydim onu öyle nefes alamaz olarak görünce çok kötü oldum çok fazla su yutmuş olmalıydı sırtına vurdum duzelmedi yan yatırdık çok şükür düzeldi nefes alabiliyordu etraftaki tanımadığımız herkes çok sağolsunlar yardıma koştu ben bilinçsizce basının altına birşey koyuyordum bir adam başı sarksin birşey koyma dedi yüzünü yikattik çok şükür geçti toparlanıp eve geri geldik annemgil ablamgil herkes çok korktuk nişanlım bugün o ayda bir kere ama otelde yaşama ilişkisinin konusunu açtı istemiyorum artık dedim neden dedi 2 kere başımıza musibetler geldi ilkinde kurtulduk ikincisini daha dün yaşadık ucuz atlattık evet nisanliyiz ama zina oluyor ben 21 yıl bekledim sen 24 yıldır bekledin 5 ay mi bekleyemicez bak ALLAH AZZE VE CELLE bizi iki kere uyarmış iki büyük musibet atlattık artık yeter üçüncüsü olmasın namazimizi kilalim duamizi okuyalim dedim oda bana bir şartla dedi madem namazimiza duamiza dikkat ediyorsun o zaman kapan cumartesi (tek tatil günü) gidelim baştan aşağı giydireyim güzelce kapan dedi bende düğünde nisanda ben açık olarak hayal ettim dedim oda hadi bendeen sana bir iyilik daha düğünde ve nisanda açık olabilirsin ama geri kalaninda kapalı olursan bende düğüne kadar birşey yasamamayi kabul ediyorum sadece alnından ve yanagindan öpecegim sen kabul edersen bende bunu kabul edeceğim dedi

Hanımlar şimdi ben ne yapmalıyım ne demeliyim bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz biraz uzun ama mecbur kaldım bu kadarını söylemem gerekiyordu

Nisanlin cok tuhaf ne desem bilemedim kapanmani istiyor ama seninle evlilik oncesi iliski yasamayi da biliyor.
Senin hayatin senin kararin.

Nisanlin cok tuhaf ne desem bilemedim kapanmani istiyor ama seninle evlilik oncesi iliski yasamayi da biliyor.
Senin hayatin senin kararin.
Ne diyecegim nasil davranacagimi bilmedigim icin buraya yazdim bana akil verir misiniz diye bilmedigim için soruyorum zaten

kapanmak senin içinden gelmiyorsa ilerde zorluk yaşarsın. dinimizi tam anlamıyla yaşamak için evet türban gerekli amma her açık olanıda dinsiz diye suçlaayamayız.o yuzde açıkca izah et bence sonrası daha zor olur

kapanmak senin içinden gelmiyorsa ilerde zorluk yaşarsın. dinimizi tam anlamıyla yaşamak için evet türban gerekli amma her açık olanıda dinsiz diye suçlaayamayız.o yuzde açıkca izah et bence sonrası daha zor olur
Kapanmak cok güzel birsey ve ben bunuzaten istiyorum ama evlenmeden önce düşünmüyordum

Ne diyecegim nasil davranacagimi bilmedigim icin buraya yazdim bana akil verir misiniz diye bilmedigim için soruyorum zaten
Kapanmak senin isteginle olacak bir sey sana kimse soylemeden icinden gelerek yapmalisin bunu
Nisanlina bu konuda laf dusmez.
Sen kapansan da iliski isteyecek adim gibi eminim.
Otel odasi kismina hic girmiyorum bana oldukca itici geldi bu kisim.
Cevreni bilmiyorum ama ayrilirsan konusur konusur susarlar yerinde olsam boyle bir adamla devam etmezdim adami dizginlemek imkansiz
Hakkinda hayirlisi olsun.

Sen küçük bir yerdesin, yaşın çok küçük
Şimdi ayrıl desem daha iyisi çıkarmı bilinmez
Ama nişanlın açıksan zinaya mecbursun, seni o kefeye koyuyorum, kapanırsan alnından öperim namusumsun demiş
Midem bulandı resmen.
Senin açından bakıyorum bakmaya çalışıyorum ama yok olmyor bu adamla çok işin var.

İkinizde enteresanzınız madem bu kadar korkuyorsun neden bir şeyler yapıyorsun...
Ve birbirinize şartlar koymanız da çok saçma...

Ailende bi tuhaf, ne işiniz var denizde başka yer bulamadınızmı yahu
İkiniz ailelerin yanında nasıl fırsat buldunuzda becerdiniz, nasıl bir ilişki bu yahu?
Kendine değer ver biraz yoksa çok işin var

İkinizde enteresanzınız madem bu kadar korkuyorsun neden bir şeyler yapıyorsun...
Ve birbirinize şartlar koymanız da çok saçma...
Evet birşeyler yaşamaya korkuyorum ve yapma mecburiyetim ise onu tersleyip istemedigimde bana asik suratli davranıyor herkes bu sefer soruyor tartostiniz mi noluyor diye

Ailende bi tuhaf, ne işiniz var denizde başka yer bulamadınızmı yahu
İkiniz ailelerin yanında nasıl fırsat buldunuzda becerdiniz, nasıl bir ilişki bu yahu?
Kendine değer ver biraz yoksa çok işin var
Denize çok gitmek istiyorduk ve aile içinde nasıl sevişme fırsatı buldunuz diye soruyorsun bende cevabı söyleyeyim yürüyüş yapma bahanesi bulup çıktık gittik durum zaten burdabaşlıyor benim için birşeyler yaşamaktan daha önemlisi de var mesela sevdiğim adamin yaşaması . benim sevdiğim adam yaşasın hayırlı bir şekilde ocak ayını beklemek en iyisi ama o zorlayın ufak tefek böyle karar almıştık sonrasında yapınca ise başımıza iki büyük olay geldi ne yapayım bilemedim size sordum

Evet birşeyler yaşamaya korkuyorum ve yapma mecburiyetim ise onu tersleyip istemedigimde bana asik suratli davranıyor herkes bu sefer soruyor tartostiniz mi noluyor diye

Zorla mı yapıyorsun yani...
Varsın sen istemediğin halde birşey istiyorsa surat yapsın bu işin sonu iyi değil...

:))) konu fake mi ya?
eğer gerçekse ve birliktelik yaşıyorsanız, yaşayın gitsin, ben anlamadım hem bu kadar evham hem de arada derede fırsat bulup kaçamaklar :)) yani anlamadım ki, istemiyorsanız yapmayın, istiyorsanız da evhamsız yapın. ayrıca nişanlın da bir alem, madem o kadar dindar ne diye zina yapıyor sizin deyiminizle? anlattıklarınız öyle tutarsız ki, insan ne diyeceğini şaşırıyor :KK14:

Fake olsa yapılan yorumlara cevap yazmazdim değil mi milleti oyalamakla kalirdim ama bu fake değil gerçek umarım farkına varırsınız ..

Fake olsa yapılan yorumlara cevap yazmazdim değil mi milleti oyalamakla kalirdim ama bu fake değil gerçek umarım farkına varırsınız ..

canım madem öyle söyleyeyim sende aklının bir köşesinde bulundur; şimdi sen hem nişanlına karşı koyamıyorsun, bir yandan onu suçluyorsun, bir yandan evham yapıyorsun ve bir yandan işin dini boyutunu düşünüyorsun.

1. Dindarsan böyle bir şeyi asla yapmaman lazım, bildiğim kadarı ile zina en büyük günahlardan biri.
2. Nişanlın istiyor ve sen istemiyorsan yine yapmaman lazım çünkü bu iki kişilik bir durum, tek kişinin isteğine göre değil.
3. Madem yapıyorsun, o zaman evham yapmayı kesmelisin, ve nasıl ne istiyorsan onu yapabilirsin.
4. Ayrıca başınıza gelen kazaları abdestsiz gezmeye yoruyorsun, ya abdest al yada abdest alamayacağın ortamda birliktelik yaşama. yani insan hem bu kadar huzursuz olup, hem de o şeyi inatla yapar ki anlamadım.

neden konunun fake olduğunu düşündüğümü birazcık anlamışsındır umarım, kendinle o kadar çok çelişiyorsun ki? burada insanlar sana ne desin ne bekliyorsun anlamadım. nişanlının da aşırı ısrarı çok itici, madem cidden istemiyorsun al karşına deki ben istemiyorum.

Herkes soruyorsa daha iyi ya, onun başına sarardım ben herkesi
Çok uyanık bir nişanlınız varmış tebrik ediyorum.

Kusura bakma da dedgiim sakin agir gelmesin o da cahil sen de cahilsin... insanlar sorduğunda nişanlim sevismicegine soz verdiği icin mi kapandim diyeceksin hadi milleti gectim vicdanına ne diyeceksin allah rizasi icin kapanmamis oluyorsun... madem sevisiyorsunuz abdest alabileceğiniz sekilde ya da durumlarda sevissenize madem... kapanmanin sartina bak ya... bu mantikla senin kapanmana gerek yok canim nisanlinin kafa zaten kapali... dediklerimi sert elestiri olarak dusunme... sevişmek insanin dogasinda var sex de yapabilirsin bu sizi ilgilendirir ama lutfen bu kapanma meselelrini boyle cinsellikle bagdastirmayin. Ne demek yabi acikken sevisilebilen kapaninca namuslu kiz modu mu oluyormus... sen once nisanlinin kafayi degistir kendi kafandan once... ay cok sinirlendim.:KK62::sinirli:

Bence nikah yapın konu kapansın..
Önce resmi nikah sonra dini nikah..
Düğüne kadar isterseniz çocuk yapın sorun olmaz, bu şekilde sen zarar görüyorsun..
Kapanma konusuna gelince eğer içinden geliyorsa kapan yanı şimdi kapanıp yarın bin pişman olma..
Farkettiğim kadarıyla inançlısınız ikinizde hata yapmışsınız ama pişman olmuşsunuz tövbe edin tekrar yaşamayın kesinlikle..
Böyle bir ortama sebep verme mesela yanlız kalmayın gece dışarı çıkma evde yada kapalı bir yerde yanlız kalma hiç.. Şeytan dürter..
Nikah en kolayı. Benimde nikahım 3 ay önce oldu düğünden gayet rahattım..

Back