- Emoji Skoru
- 520
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
Daha önce konum vardı nişanlım ailesine yakın oturmak istiyor diyepaylasimlarim vardı belki farketmissinizdir hanımlar nişanlım benden bazı şeyler istiyordu asiriya gitmeden ufak tefek seyler yasamak istiyordu daha önce yasadik kayinvalıdem ben ve gorumcem nisanlim yolculuga ciktik onlar nişan a gittiler bende nisanlimla ayrı bir yere gittik sevişme yaşadık ikimizde abdestsiz olarak yola çıktık kayinvalidemgili alıp o şehirden kendi sehirimize doğru yola çıktık ve ikimizde abdestsiz yani gusülsuz oldugugumuz icin huzursuzduk o sirada büyük bir trafik kazası geçirdik domruk yüklü kamyon bize çarptı hastaneye kaldirildik RABBİM e şükürler olsun bizim olduğumuz arabaya bakınca kendimize baktik resmen hiçbirşey olmamış bile diyebiliriz arabayı kasko sigortası felan vardı o karşıladı hurdaya gitti böyle bir durum yaşadık nisanlima kac kere söyledim kendimize çeki düzen verelim artık yapmayalım diyekabul etmedi ayda bir kez yaşamaya ikna ettim ama otelde olmak şartıyla dedi dugunumuz hayırlısıyla inşallah ocak ayında olacak dün denizdeydik son kez yasayalim dedik ve yaptık sonrasında ne mi oldu ikimizde yine abdestsiziz yani gusülsüzüz diye huzursuzduk ailecek denize girdik yuzuyorduk hep birlikte ailelerle iç içe yuzuyorduk hiç ummadigim bir zamanda bir baktım nişanlım boğuluyor ona doğru gitmeye çalıştım gidemedim zar zor yüzerek gittik eniştem onu suyun üstünde tutmaya çalıştı nefes alamıyordu kıyıya zor çıkardık ağlamak üzereydim onu öyle nefes alamaz olarak görünce çok kötü oldum çok fazla su yutmuş olmalıydı sırtına vurdum duzelmedi yan yatırdık çok şükür düzeldi nefes alabiliyordu etraftaki tanımadığımız herkes çok sağolsunlar yardıma koştu ben bilinçsizce basının altına birşey koyuyordum bir adam başı sarksin birşey koyma dedi yüzünü yikattik çok şükür geçti toparlanıp eve geri geldik annemgil ablamgil herkes çok korktuk nişanlım bugün o ayda bir kere ama otelde yaşama ilişkisinin konusunu açtı istemiyorum artık dedim neden dedi 2 kere başımıza musibetler geldi ilkinde kurtulduk ikincisini daha dün yaşadık ucuz atlattık evet nisanliyiz ama zina oluyor ben 21 yıl bekledim sen 24 yıldır bekledin 5 ay mi bekleyemicez bak ALLAH AZZE VE CELLE bizi iki kere uyarmış iki büyük musibet atlattık artık yeter üçüncüsü olmasın namazimizi kilalim duamizi okuyalim dedim oda bana bir şartla dedi madem namazimiza duamiza dikkat ediyorsun o zaman kapan cumartesi (tek tatil günü) gidelim baştan aşağı giydireyim güzelce kapan dedi bende düğünde nisanda ben açık olarak hayal ettim dedim oda hadi bendeen sana bir iyilik daha düğünde ve nisanda açık olabilirsin ama geri kalaninda kapalı olursan bende düğüne kadar birşey yasamamayi kabul ediyorum sadece alnından ve yanagindan öpecegim sen kabul edersen bende bunu kabul edeceğim dedi