• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlim ailesine cok duskun ?

ahileem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
1
0
1
27
Nisanlim annesine cok duskun bi ara tartistigimizda annemi kimseye degismem annem herkesten onemli onun gibi davransam nisanimiz bozulucakti ... 1 hafta once halilarimi yikamaya gondericem dedi bende dedim dugunden once gonderirsin kirlenmesin ettim etmedim yok dedi gonderdi gelsin sericem dedi ...bugunde bana diyo annemle konusmusum annem demis simdi serme kirlenir acaba sermesem mi diyo yani annesi diyince hemen mantikli geliyor ben ettim etmedim yok diyodu hep annesini dinliyor tartistik bugun sizce kim hakli annesine cok duskun anne kuzusu yaa ... cok sinirlendim ettim etmedim dinlemedi simdi annesi dedi diye hemen oylemi yapsam diyo

her olayda böyle bir diyalog yaşıyorsanız hayatınız çok zor.
her ikinizde bir ipin ucunda demiştin, yok o dememişti vs... diyalogları küçük hesaplardır ve küçük hesapların mutlu evliliklerde yeri yoktur.
bir diğer taraftan 20-30 yıldır annesi, siz en fazla bir kaç yıllık sevgilisi/ nişanlısınız.
farkında değiliz ancak bizlerde bazen ailemizin sözleri daha mantıklı geliyor tecrübeliler öyle demişlerse doğrudur diyoruz.

böyle bir şey dediyse "aa bak annemde benim gibi demiş işte kadın tecrübesi bunlar" deyip geçeceksiniz.

Erkekler genelde aileye çok düşkün oluyor ama karsilikli herşey bende nişanliyim agustosta düğünüm var benimkide aynı ama olur şekilde yaklaşıyorum ben anlatıyorum falan beni dinliyor sonra cok stres yapma büyütme bunları sakın bi şekilde konuş ortak noktayı bulun

Valla benim nişamlım da annesinin herseyine acayip önem veriyo ama sükür ki benim memnuniyetimi hiç göz ardı etmiyo.. Başta ben de korkmustum anne kuzusu mu diye hatta ara ara bi korkutmuyo degil:( ben iyi kötü seyleri degerlendirdigimde iyi seyler cok cok daha fazlaydı o yüzden bu konuya pek takılmamaya çalısıyorum. Senin de devam etmene sebep olcak saglam seyler varsa bu meselenin seni üzmesine izin verme. Bu meseleyi lehine çevirmeye çalış derim. Hem ne demisler "horona giren kol sallar" kaçış yok illa bununla yüzleşceksin o yüzden ne dedi ne demedi ne yaptı ne yapmadılarla kafanı doldurmak yerine kendini rahatlatacak sekilde odaklan meseleye. Madem annesinin sözünden cıkmıyo o zaman sen de isteklerini annesinin eliyle yaptırmayı dene.. Önce annesini ikna et o da oglunu.. İlk baslarda seni bi kabul etsin, eşim mantıklı kadın desin sonra zaten sen direk onunla halledersin mesleni. Her erkek annesinin dogrularına inanır itiraf etmeseler de..
Bu önerim sana hoş gelmeyebilir çünkü insan eşiyle objektif olmak ister ama biz aracı koyalım diyoruz.. İyi veya kötü bi şekilde eşine giden yolu bulman gerek. Eger Eşin olmasını istiyorsan.

Back