Nişanlım,ailem sorunlar...

Ailem baskı yaptıkça olsa bitse artık diyorum.O noktaya getirtiyorlar bazen.Bu yüzden acelem yoksa beklerim çok hevesli değilim o kadar sorumluluk alıp geçim derdi çekmeyede işte bunalım..

Ailem baskı yaptıkça olsa bitse artık diyorum.O noktaya getirtiyorlar bazen.Bu yüzden acelem yoksa beklerim çok hevesli değilim o kadar sorumluluk alıp geçim derdi çekmeyede işte bunalım..
olsa da bitse demek zaten en kötüsü.
en çok siz zararlı çıkarsınız.iyi düşünün lütfen

O kadar pişmanım ki nişanın acele olmasına.Keşke evlenmeden 1 ay önce olsaydı.Sevgiliyken daha iyidik.Şimdi herşey sorun oldu.Bu durum en çok beni gerdi zaten.

Seviyorum ama ailem sürekli eksik buluyor sanırım birazda dolduruluşa geliyorum.

Bazen bazı şeyler bize o işin hayırlı ya da hayırsız olacağı ile ilgili ipucu verebilir.
Bu kadar stresli olaylar yaşarken nişanlınızın başka bir kızın fotoğraflarına birden fazla kez bakması pek hoş karşılanacak bir durum değil.
"Göl kenarındaki bir kasabada herkes yaklaşan sel baskınını ve fırtınayı konuşuyormuş; köyün papazı "Allah bizi korur, korkmayın" diyormuş. Göl yükselmeye başlamış, kilise de gölün hemen kıyısındaymış. Yerliler kasabayı terk ederken kiliseye uğramışlar, papazı dua ederken bulmuşlar ve "Papaz efendi, gel araçlarımızda yer var, seni de götürelim." demişler. Papaz, "Allah bana yardım eder; ben ona inanırım, dua ederim" demiş. Kiliseyi yavaş yavaş su basınca tekneyle gelip "Papaz efendi gel, gidelim" diye ısrar etmişler. "Sizi imansızlar, ben Allah'a her gün dua ediyorum o beni kurtarır." Su iyice yükselmiş; papaz çatıya çıkmış, helikopterle gelmişler, merdiven sarkıtmışlar "Papaz efendi, gel." "Siz gidin; Allah bana yardım eder!"
Bizim papaz boğulmuş, öteki dünyanın girişinde kuyrukta yüksek sesle sitem etmiş: "Allahım o kadar inandık, ibadet ettik, şu yaptığına bak, beni kurtarmadın."
Yukarıdan gür bir ses cevap vermiş: "Papaz efendi önce haber yolladık, sonra araba, sonra kayık, en son helikopter yolladım, daha ne yapayım?"

Akışına bırakın diyorum ben....

Herşey göze alıp evlenirim o sıkıntı olmaz ama ya yarın bi gün ailem haklı çıkarsa diye endişelerim var.Evden çıkarken herkesin gönlü olsun istiyorum ama olmuyor maalesef.

O kadar pişmanım ki nişanın acele olmasına.Keşke evlenmeden 1 ay önce olsaydı.Sevgiliyken daha iyidik.Şimdi herşey sorun oldu.Bu durum en çok beni gerdi zaten.
aileniz yüzünden gerilip hırsınızı nişanlınızdan almayın. yazık aşkınıza. hem objektif olarak bakınca aileniz çok sorun çıkarıyor. her şey ben istiyorum demekle olmuyor. herkesin bir yaşam şartı var.

Bi iş bulup çalışın ..
para biriktirin ve mayısta evlenin..
iki aile bir olup evlendirmiyor. .
banada aileler garip geldi. .
bi kere de kız mı verilir ..
nişan neden yapılmaz?
neden hemen evlen istiyor ailen :/
siz bu çocuğu seviyor musunuz?

Çok hoşmuş hikaye tebessüm ettirdiniz teşekkür ederim.Sanırım birazda korkuyorum ondan annemler hep iyi çocuk desinler istiyorum ama birazda çok önyargılılar sanki bilemedim.

Aileler eşyaları alırız sonra çarenize bakın diyorlar.Büyük nişan istemediler onlar kız tarafı yapar dedi bizde erkek tarafı yapar dedik kaldı öyle aile arasında oldu.Annemler 8yıldır konuşuyorum ve seviyor napsak dönmez evlensin sende kurtul bizde diye saçma bi sitemleri var.Kızgınlıkla git evlen diyor bende kızgınlıkla gitcem evlencem diyorum yani.

Ee eşyaları alsınlar evlenin..
önce işinizi yoluna koyun..

Herşey göze alıp evlenirim o sıkıntı olmaz ama ya yarın bi gün ailem haklı çıkarsa diye endişelerim var.Evden çıkarken herkesin gönlü olsun istiyorum ama olmuyor maalesef.
o zman her şeye katlanmak zorunda kalırsın.
evliliğe hazır değilsiniz.
nişanlılık tanıma süreci.önemli olan bu sürecin nasıl yaşandığı.

Bence olabildiğince ileri atın tarihi onu daha iyi tanımaya calış birde bence siz ikiniz yapın herşeyi aileleri karıştırmayın tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…