- 20 Şubat 2015
- 23
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi beyazgul29
Annesi 2 sene önce 20 bin tl parası vardı görümcem ev alırken onlara verdi.Onlarda bu sene geri verecekler.Kaynanamda yetmezse üstüne kredi çekcem diyor.Nişanlım annesi asgari ücretle çalışıyor zor bakar kredi ödeyemez diye çok yüklenmek istemiyor.Babası da başka ilde onaylamadığı bi kadınla evlendiği için sildi.Çok şükür yapmıcaz demiyorlar ama annemlerin istediği tarihte olmazdiyolar.Ailesinin yardım etmesi gerekir bence ama ellerinde olmayana da bişey yapamazsınız . Babanız cok ağır konuşmuş iyi oturmuşlar yani o lafın üstüne . Nişanlınızı hak veriyorum Herşeyin istediğiniz gibi Olmasını istiyor bunun içinde para biriktirecek Anladığım kadarıyla . Ailenizi sizden başkası susturamaz yeri geldiğinde kendi fikrini söylemeli siz karışmayın diyebilmelisiniz . Bence Mayıs'ta yağım düğünü. Para olmadan bişey olmuyor maalesef dizinde içinde kalmasın bişey
Canımı sıkanda bu nokta.Ben senden başkasına hiç bir şey hissetmedim diyor.Ee niye baktın diyorum kem küm..Ailen cok sorunlu bir aile. Karsi tarafta bi sorun yok bence.
Yalniz nisanlinin egitimdeki kiza 5 kere bakmasi iyi niyetli davranis degil belli ki hoslanmis. Sadece merak olsa bi kere bakardi.
Annesi 2 sene önce 20 bin tl parası vardı görümcem ev alırken onlara verdi.Onlarda bu sene geri verecekler.Kaynanamda yetmezse üstüne kredi çekcem diyor.Nişanlım annesi asgari ücretle çalışıyor zor bakar kredi ödeyemez diye çok yüklenmek istemiyor.Babası da başka ilde onaylamadığı bi kadınla evlendiği için sildi.Çok şükür yapmıcaz demiyorlar ama annemlerin istediği tarihte olmazdiyolar.
Sen ne istiyorsun önemli olan o . Yazık kadın tekmiş zaten üstüne gitmeyin bu kadar . O da ister oğlunu istediği gibi evlendirmeyi .Annesi 2 sene önce 20 bin tl parası vardı görümcem ev alırken onlara verdi.Onlarda bu sene geri verecekler.Kaynanamda yetmezse üstüne kredi çekcem diyor.Nişanlım annesi asgari ücretle çalışıyor zor bakar kredi ödeyemez diye çok yüklenmek istemiyor.Babası da başka ilde onaylamadığı bi kadınla evlendiği için sildi.Çok şükür yapmıcaz demiyorlar ama annemlerin istediği tarihte olmazdiyolar.
O da öyle diyor düğün2 gün olur onları aileler yaar sonra 1300 maaşla nasıl olacak sen sıkıntıya gelemezsin diyor.bu kadar yıl ilişkiniz oldu diye evlenmek zorunda değilsiniz.
görücü usulü de değil.o yüzden bu aşamada birbirinize anlayışlı olcaksınız.iki tarafın da maddi durumu yoksa ya istediklerinden kısacaklar ya da erteleyecekler.
bence face gibi saçma bahanelerin sorun olmaması gerekir.bu kadar küçük şeyler için yıpranmaya değmez.
emin ol en kolayı düğün yapmak.zor olanı sonrasında ailelerin anlaşıp çiftin anlaşıp geçinebilmesi.
Sordum kötü bir amacım yoktu.Öylesine baktım diyo.Resim önemli bir Ayrıntı.Peki resme defalarca neden bakmış sordunuz mu?
Ailemin baskısı onların hareketleri işi çığrından çıkardı.Her şeyden önce aranızdaki sorunu halledin. Sırf aileler işin içine girdi diye evlenmek zorunda değilsiniz, "feysbuk" muhabbeti konusunda yorum yapamayacağım, tartışmaya açık bir mesele.
Cunku mantikli bi is degil. Bu konularda agir bedel odetemeyecekseniz kurcamalayi onermem. Bunu kabullenmek aldatilmaya acigim mesaji verir. Keske bakip ortaya cikarmasaydinCanımı sıkanda bu nokta.Ben senden başkasına hiç bir şey hissetmedim diyor.Ee niye baktın diyorum kem küm..
hiiiiiçççç acele etme o zaman düğün için.O da öyle diyor düğün2 gün olur onları aileler yaar sonra 1300 maaşla nasıl olacak sen sıkıntıya gelemezsin diyor.
Annem kızınca çok dik konuşur.Babamda biraz patavazlık var kabul ediyorumNe demek kaynanan yardım etsin evlenin ya? Be bu tarz konularda hep aynı şeyi soruyorum; senin ailen kızları için ne yapıyor? İnsanlar iyi idare etmiş yine bu kadar kaba hareketi. Bir de bu kadar laf yiyen adama facebook ta birine baktı diye gel al yüzüğünü demişsin. Ne kadar ayıp. Sizde şımarıklık aile boyu galiba
Evlilik için acele etme canım bunda da vardır bi hayır biraz takip et,daha iyi tanımaya çalış.Aileni biraz dinle belki senin göremediğini onlar görüyordur.Sordum kötü bir amacım yoktu.Öylesine baktım diyo.
Annem kızınca çok dik konuşur.Babamda biraz patavazlık var kabul ediyorum
Sen seviyorsan sahip çık, düğün de ne zaman uygun olursa yaparsınız. Aceleye gelirse bir de kızımà adam gibi düğün yapamadılar derler. Ağızlarına iyice laf vermeyin.Annem kızınca çok dik konuşur.Babamda biraz patavazlık var kabul ediyorum