Nişanlılık

Ece Kalkan01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2020
5
1
35
Merhaba ben kasim ayında aileler vasıtasıyla biriyle tanıştıktan sonra ortak karar verip Şubat ayında nişanlandık.Nişanlim bana ve aileme çok iyi.Birbirimize de az çok alıştık.Ama nişanlım bana hiç sarılmıyor geçen doğum gününu kutladık sadece uzaktan tebessüm etti dışarı çıktığımızda el ele tutuşup gezeriz.Siz nişanlı iken nasıldiniz

Ben bir yıllık evliyim. Aileler vasıtasıyla tanışmıştık. Kayınvalidemin isteğiyle el ele tutuştuk😀 o kadar çekinmiştik. İnsan aptallaşıyor nedense. Şimdi bu duruma çok gülüyoruz

Merhaba ben kasim ayında aileler vasıtasıyla biriyle tanıştıktan sonra ortak karar verip Şubat ayında nişanlandık.Nişanlim bana ve aileme çok iyi.Birbirimize de az çok alıştık.Ama nişanlım bana hiç sarılmıyor geçen doğum gününu kutladık sadece uzaktan tebessüm etti dışarı çıktığımızda el ele tutuşup gezeriz.Siz nişanlı iken nasıldiniz
Gayet iyiydik sarılırdık ta yani ama sizinki aile vasıtası ile olduğundan bilemiyorum normal olabilir

Biri varken sarilmiyirsa cekiniyordur malum korona o yüzdenden uzak duruyor olabilir dışarda elini tutuyorsa iyi benim ki ne nişanlıyım ne evlenince dışarda tuttu elimi okul arkadaşı gibi yanyana yürürüz gider ben tutarim kaybolma canım diye yavaş yavaş öğreniyor arada bazen kendi tutar 😁 erkekler çocuk gibidir caktirmada n sen öğreteceksin

Az çok alıştık demişsiniz. Belki hala zamana ihtiyacı vardır nişanlınızın ya da dikkat ediyordur nikah olmadan sarılmamaya.

Bazı erkekler dışarda herkesin önünde toplu taşımada sevgililerini öpüyor sarılıyor
Bazıları bunu yapmıyor . Herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır.Davranışı da yine aynı şekilde . Yalnız kaldığınızda sarılmıyorsa muhtemelen senden bekliyordur çekiniyordur
Biz eşimle nişanlıyken öpüştük sarıldık ama yalnız olduğumuz zamanlarda... avm vs yerlerde gezerken sadece elimi tutar . İnsanların olduğu yerde öpmez 🙄 sinemaya gittiğimizde falan hiç öpmedi beni 🥴 evlendik yine aynı pandemiden önceki süreçte hep giderdik sadece elimi tutar dışarda .

Aile yanında mı böyle. Bende bu konuda biraz eski kafalıyım. Yani aile yanında öyle sarılıp etmem rahatsız olurum.

O zaman elini de tutmasin madem imam nikahini bekliyorsa. Boyle bi cevap vermeseydi cok kisa surede nisanlanmissiniz o da etken henuz alismamissinizdir bile birbirinize derdim.

Sizin dusunceniz ne peki istekleriniz var mi bence acikca soyleyin dokunulmak sevgi ilgi gormek istiyorum diyin evlendikten sonra temas sevmeyen biri oldugu ortaya cikarsa nolacak?

Ben her seyden once tenimin uyusup uyusmayacagini bilmedigim biriyle evlenmezdim. Bence buyuk kumar bu yaptigi. Cekim hisseder insan dokunmak ister. Sonradan cinsel problemler yasanmaz umarim.

X