- 19 Ekim 2009
- 1.431
- 5
- 156
- 41
- Konu Sahibi yellowbomb
ya benim etrafımdakilerde bunu demeye getiriyorlar bir yüzük alsın gelsin.....ne var bunda çok mu zor........offf..hatta geçende teyzemin kızı dediki ben önce nişan için falan para biriktircek dedim zaten büyük nişan olmaz dedim aile arası olur dedim..tutturdu diyoki;" ya nişan parayla mı oluyor allah aşkına (bide bunu büyük nişan için sölüyor) bi çekirdek dağıtırlar tamam diyor....saf ya ...bende ağzının payını veremedim ona yanıom çünkü benimde bir bilgim yok...bende dedimki bunun bileziği var nişanlığı var falan dedim....öle konuştuk ay sinir ediyorlar beni ya
yok canım benim para biriktiriyor filan olaylarına bence çok girme kendimden biliyorum sakın unutma erkek ark. ailene aileni erkek ark. ezdirmiceksin onun için dikkatli ol söylediklerine bu kuzenin bile olsa yarın içine girecek ona tek laf gelmmesin o da senin ailene tek laf demesin,kuzeninin dediği gibi olmuyor birde bohça işine filan girerseniz hiçbitmiyor allahtan biz girmedik,ben bu konuları çok fazla konuuşmuyordum konu geçip söylediklerindede,daha ben düşünmüyorum anamın evimi battı diyordum daha yaşım kaç evlenenleride görüyorum filan diyip geçiştiriyordum