• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılık süreci zorluğu

Meyraa20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
25
10
88
Arkadaşlar nişanlılık sürecinde mahvoldum. Hep kavga hep sorun bıktım 8 aydır nişanlıyım böyle berbat bi dönem yokmuş. Bu normal mi sevgiliyken peri masalı gibiydi şimdi nişanlım çok değişti ondan nefret ediyorum düğünüme az kaldı bitirsem mi bitirmesem mi düşünüyorum. Bu süreç herkeste oluyor mu yoksa anormal olan biz miyiz.?

aileleler karisinca zor oluyor Evet genelde her kafadan bir ses belliki birileri dolduruyor. Ama nasil desem iyi tart gecicide olabilir stres yuzunden yada hep Boyle devamda edebilir. Kensin bir cevap vermek zor…Hangi konulara zorluyor sizi nisanliniz?

Arkadaşlar nişanlılık sürecinde mahvoldum. Hep kavga hep sorun bıktım 8 aydır nişanlıyım böyle berbat bi dönem yokmuş. Bu normal mi sevgiliyken peri masalı gibiydi şimdi nişanlım çok değişti ondan nefret ediyorum düğünüme az kaldı bitirsem mi bitirmesem mi düşünüyorum. Bu süreç herkeste oluyor mu yoksa anormal olan biz miyiz.?
Daha fazla detay verseniz iyi olur
Aşılabilecek konu mu değil mi yorum yapalım

Daha fazla detay verseniz iyi olur
Aşılabilecek konu mu değil mi yorum yapalım
Çok rahat bi insan her şeyi son dakika yapma derdinde anneside aynı kendi gibi. Kadının umrunda değil oğlan mı evlendiriyor komşusunun oğlunun düğününe gidecek belli değil. Aile zaten ortada yok. Biz yapıyoruz her şeyi ama bizde yapamıyoruz. Düğüne 2 aydan az kaldı hiç birşey ortada yok yapacakmış. Tartışmalardan sıra gelmemiş (yalan) rahat bi insan kendisi her şeyi son dakika yapmaya bayılır huyu batsın. Bende sinirleniyorum ne yapıcaz bilmiyorum. Şimdide bayram lafı girmiş bayramdan sonra her şeyi yapacakmışız. İnşallah yetiştiremezler. Hep böyle boş konulardan. Lafı uzatmaya laf yetiştirmeye bayılıyor. Aslında iyi gidince sakin gidince iyi davranıypr bana güzel geliyorda bende çileden çıktım. Bende bıktım usandım ailesinden kendinden her şeyden

Çok rahat bi insan her şeyi son dakika yapma derdinde anneside aynı kendi gibi. Kadının umrunda değil oğlan mı evlendiriyor komşusunun oğlunun düğününe gidecek belli değil. Aile zaten ortada yok. Biz yapıyoruz her şeyi ama bizde yapamıyoruz. Düğüne 2 aydan az kaldı hiç birşey ortada yok yapacakmış. Tartışmalardan sıra gelmemiş (yalan) rahat bi insan kendisi her şeyi son dakika yapmaya bayılır huyu batsın. Bende sinirleniyorum ne yapıcaz bilmiyorum. Şimdide bayram lafı girmiş bayramdan sonra her şeyi yapacakmışız. İnşallah yetiştiremezler. Hep böyle boş konulardan. Lafı uzatmaya laf yetiştirmeye bayılıyor. Aslında iyi gidince sakin gidince iyi davranıypr bana güzel geliyorda bende çileden çıktım. Bende bıktım usandım ailesinden kendinden her şeyden
Evlenince ailesiyle daha da içli dışlı olacaksınız
Sabrınuz varsa devam edin valla
Çok da değer görmediğinizi düşünüyorsanız bırakın gitsin ya
Ama yok bütün bu stresi atlatalım düğünden sonra geçer diyorsanız siz bilirsiniz

Aileler de sürece dahil olduğu için ve de sorumluluklar ve bağlayıcılık arttığı için kavgalar kaçınılmaz oluyor, ben defalarca nişan attım o süreçte 😅 Dayanılmaz derece de nefret etmiştim, eşim sürekli beni sakinleştirdi ve evlendik , bazen eş ailesine bakınca keşke diyorum ama eşim Allahtan açığı kapatıyor, umarım çok daha büyük sorunlarınız yoktur onun haricinde nişanlılık aşırı stresli bir dönem, aslında herkesin yavaş yavaş maskesini çıkarmaya başladığı dönem de diyebiliriz , dikkat et içine sinmiyorsa devam ettirme ...

Huyu böyleymis zaten nişanla alakası yok ki. Yani sizin dusuneceginiz şey ömür boyu her şeyi son dakikaya bırakan adama katlanabilir miyim kısmı 😅

Değer vermiyorsa, önemsemiyorsa şutla gitsin , evlenince daha beter olur ...

Back
X