- 26 Mayıs 2024
- 4
- 4
- 27
-
- Konu Sahibi cennetkusu777
iyice karıştı da
evi neden nişanlınızın üzerine yapsınlar?
yanlış okudum sandımKız tarafından araba bekliyormuş kaynana. O yüzden misilleme yapmış konu sahibinin babası
yanlış okudum sandım
çiftlerin kendi eşyalarını alabilmesi cidden büyük özgürlük
aynı anda abim yalancı karısını seçti, sevgilim annesini.Valla okurken kendi kayınvalidemi gördüm.
Yalnız şöyle bir şey var, erkeklerin ailesi evlendikten sonra kıymete biniyor. Şimdi ne derse desin nişanlın, evlendikten sonra bütün işlerine o koşacak, sana da “o benim annem, hasta, tansiyonu var ne olacak alttan alıversen.” Diyecek.
Ben pek umutvari konuşamayacağım..
Nikahla evlenecek olan benden,Kesinlikle öyle. Ancak yeni moda erkek annelerinin kız tarafından ev, araba beklemesi. Bu ara bunu sıkça duyuyorum
Nikahla evlenecek olan benden,
isteme evi tutmamı istemişlerdi, kına yapmamı. garipsemiştim ama normalleşmiş
İsterseniz sizde bir konu açın ki burada arkadaşın konusu dağılmasın.Nikahla evlenecek olan benden,
isteme evi tutmamı istemişlerdi, kına yapmamı. garipsemiştim ama normalleşmiş
ben konuyu anlatmayı düşünmüyorum sadece şaşkınlığımı emsal durumla dile getirdimİsterseniz sizde bir konu açın ki burada arkadaşın konusu dağılmasın.
Zeynep hanım merhabalar biz zaten çoğu eşyayı kendimiz aldık. İkimizde paramızı kazanan insanlarız ki beklenti içinde asla değilim kendileri yapmak istedikleri kadar yapsınlar yeter ki huzur olsun diyorum ama maalesef karşımda onu göremiyorum. Konuyu güncelleyeyim biz kendi evimizi tuttuk. Şükürler olsun artık dediğiniz gibi nişanlım o şekilde bir düşünce yapısına girerse o vakit düşünürüz.iyice karıştı da
evi neden nişanlınızın üzerine yapsınlar?
O zaman kapısında kalmaya devam edebilir :) kimse kimseyi zorlamıyor sonuçta. Çözüm odaklıyız.O evlendikten sonra görüşmeyiz diyen nişanlın var ya annesinin kapısından ayrılmayacak.
Aynı şekilde ben de diyorum o zaman senin oğlunu biz gelin edelim ne gerek var benim gelin olmama şimdiki kayınvalideler değişik kafalarda ya elbette onunda evladı bizde evladız ama abartıyorlar.Benim kayınvalidem de sürekli kız tarafının ev, araba aldığı olayları anlatıp duruyor.koltuk takımım, bulaşık makinem bile eşimin eski eşyalarından. 7 yıllık evliliğimde şimdi koltuk takımı alacağım, hala daha bitmiyor “Ayşe’nin evini annesi vermiş, Fatma’nın mutfağını ailesi yenilemiş.” söylemleri.
Bunu hep söylüyorum artık erkek evi naz evi olduAynı şekilde ben de diyorum o zaman senin oğlunu biz gelin edelim ne gerek var benim gelin olmama şimdiki kayınvalideler değişik kafalarda ya elbette onunda evladı bizde evladız ama abartıyorlar.
Eviniz huzurlu, mutlu olsun :)Zeynep hanım merhabalar biz zaten çoğu eşyayı kendimiz aldık. İkimizde paramızı kazanan insanlarız ki beklenti içinde asla değilim kendileri yapmak istedikleri kadar yapsınlar yeter ki huzur olsun diyorum ama maalesef karşımda onu göremiyorum. Konuyu güncelleyeyim biz kendi evimizi tuttuk. Şükürler olsun artık dediğiniz gibi nişanlım o şekilde bir düşünce yapısına girerse o vakit düşünürüz.
O zaman kapısında kalmaya devam edebilir :) kimse kimseyi zorlamıyor sonuçta. Çözüm odaklıyız.
Bunlar bu pısıklıkla o arabayı alır. Özür dilemiş gitmiş de adam, içim kıyıldı.Kız tarafından araba bekliyormuş kaynana. O yüzden misilleme yapmış konu sahibinin babası
Benim kaçarak evlenen hala kızına bır bır ötüp duruyormuş kaynanası böyle, kız en sonunda " Benim babam evi alıp eşyayı dizerse oğlun bayrama yanına izin alarak gelir." demiş.Benim kayınvalidem de sürekli kız tarafının ev, araba aldığı olayları anlatıp duruyor.koltuk takımım, bulaşık makinem bile eşimin eski eşyalarından. 7 yıllık evliliğimde şimdi koltuk takımı alacağım, hala daha bitmiyor “Ayşe’nin evini annesi vermiş, Fatma’nın mutfağını ailesi yenilemiş.” söylemleri.