• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılık dönemi...

Şuan itibariyle yaklaşık 9 ayımız var cankızım.
Zaman zaman sorunlar yaşıyoruz ama geneli birbirimizi yanlış anlamaktan kaynaklanıyor, durup düşününce yanlış anladığımızı farkediyoruz.
Rabbim hayırlı evlilikler nasip etsin...

Zaten biz nişanlılık dönemimizi evlenince geçiricez galiba :))
Uzak olmanın dezavabtajlarının yanında bazı avatajlarıda var sanırım...

daha güzel süprizlere acık görücü usulu evlenenlerın %90 -95 i mutlu bi evlilik yapıyo yıllar evvelden tanız uzun bi süre flört her an yanında gecır herseyı paylas sonra evlen en cok 6 ay evlı kalır cunku yapacak bişiy kalmadı artık yani işin özü sen iyisi yapıyosun bende fazla görüsmem nısanlımla ki aynı sehırde olmamıza ragmen :D:D:D

bence çok uzamaması gerekir benim aileme görede böyle hatta nişanlılık süreci uzun olmasın diye şuan bekliyoruz biz en en en fazla 1 sene bence

bu dönem avantajada dönüşebilir dezavantajada..aile çok önemli,nişanlımla aramda problem olmada ailelerde gerginlik çıktımı tat tuz kalmıyor

3 yıldır birlikteliliğim var..mart ayında nişan yaptık..ve hala nişanlıyız..düğünümüz kurban bayramından sonra olucaktı ama lakin maddi olumsuzluktan dolayı düğünümüz ertelendi seneye..evet nişan süresi fazla uzun olmamlı cünkü her iki taraf cok yıpranıyor kanımca..mafoldumben

ben 2008 in yazında sözlendim yaklaşık 2 sene sözlü kaldım bu haziranda da nişanımızı yaptık 2 sene de nişanlı kalıcam:1:
neden böyle derseniz okulum bitmeden evlenmek istemiyoruz o yüzden..
ama uzun süre sözlü nişanlı kalmak bana göre kötü bişey değil, tabi kişiden kişiye aileden aileye değişir.
biz sorun yaşamıyoruz şükürler olsun:nazar:

Back