- 6 Şubat 2010
- 940
- 131
- 123
- Konu Sahibi cimcime eses
-
jet hızıyla oluyor sizinkide hayırlı ugurlu olsun perim
bende 20 şubatta sözlendim 12 haziranda nişanım odu düğün belli değil en geç haziran ama ben o kadar kalalım istemiyorum beklemekte sıkıcı birde sürekli bişeler çıkıyor ara en fazla 5-6 ay olmalı diye düşünüyorum inşallah en kısa zamanda bende buraya düğün tarihimi yazarım isteyen tüm arkadaşlarada en kısa zamanda yazmak nasip olur inşallah ...(kızlar hep birlikte amin diyelim de olsun )
canım bence yanlış düşünüyorsun.
Benim ablam 2 kere nişanlandı ve 3. kişi eniştem oldu...
Yani insan her zaman hayırlısını istemeli, belki evliliğinde çok zorun olacaktı bellimi olur.
Düşünüyorumda ablam diğer ikisiyle evlenseydi kesinlikle bu kadar mutlu ve rahat olamazdı, çok üzüldü ve çok çekti ama sonunda doğru kişiyi buldu :)
Kendini bu konuda üzme canım, sonuçta nişanlısından ayrılan tek kişi sen değilsin...
Aslında nişanlımla aramızda sorun yok Allah'a şükür, (tabi zaman zaman atışmalarımız oluyor) hatta onunla ayrıldığımızı düşünmek bile acı veriyor bana...
Sanırım etrafımdaki boşanma ve düğüne yakın ayrılmalar çok etkiledi beni, arkadaşımın sürekli gelip ağlaması psikolojik olarak etkiledi...
Nişanlımla birbirimizden çok uzağız, günde 1 kere görüşürüz ihtiyaç olunca da msj atarız, nedense bu insanlara garip geliyor ve söylediğimde nasıl yani? diyorlar.
İnsanın birbirine sevgisini göstermesi sürekli aramakmıdır?
Uzun olmasının benim için avantajı, borçlarım var ve bunları ödemek için zamanım var, aynı şekilde nişanlımda bu şekilde borçlarını ödüyor.
İnşallah hayırlısıyla sıkıntısız evleniriz...
Cimcimem en ideali 1 yil bence.. benimde dugunum ne zaman olacagi henuz belli degil.. karsi taraf 1 yil sonra olmasini istiyor.. bizde zamana biraktik artik.. ama 2 yil nisanli kalma ihtimalimiz de var.. onemli olan birbirinden emin olmak.. aileler de bu konuda cok onemli.. onlar birbiriyle ne kadar iyi anlasirsa, nisanlinla aranda o kadar az hatta hic problem cikmaz.. elbette arada anlasamadiginiz, tartistiginiz gunler olacaktir.. ondada sorunlari kendi aranizda halletmeniz onemli..
kafana takma sen kimsenin dediğinede kulak asma bende mayısta nısanlandım 2011 nısan mayıs gibi düğün yapıcaz ve allaha şükür hiç bir sorunumz yok zaten sorun olucak olsaydı şimdiye kadar olurdu siz anlastıktan sonra aranızdaki bağlar güçlü olduktan sonra siz sorundan ne korkuyosunz bırakın sorunlar sizden korksun bence gayet mantıklı düşünmüsün 1 ay içinde bile evlenebilir insan ama evliliğin en güzel zamanlarını borç ödeyerek gecırdıkten sonra ne anlamı kalıyo ki haa hiç borcsuz da evlenılmıyo süphesiz ama borcu minimuma indirmek büyük basarı diye düşünüyorum sen insanlara bakma zaten evlenınce heranınız birlikte gececek simdiden sıkı fıkı olmanın geregı yok bence fazla muhabbet tez ayrılık getırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?