- Konu Sahibi cimcime eses
-
Günaydın arkadaşlar, haklısınız aileler çok önemli bu dönemlerde...
Birçok aile yapıcı olacağına yıkıcı oluyor, bir bakıyorsun erkek tarafı kız gibi naz yapıyor.
Bizde bohça sürecinde yaşadık onları, nişanlımla beraber olunca herşeyi istediğimiz gibi yapabildik ama ailelerin istediği olunca sorun çıktı, çünkü 2 tarafta kendi istediği olsun istiyor...
Bende annemin üzülmesine kesinlikle dayanamadığım için nişanlıma yansıttım, neyseki hallettik şuan çok iyiyiz, kayınvalidemde (aman nazar değmesin) şuan melek gibi, inşallah evlilik sürecinde de böyle olur...
Ne güzel tatlım senin kayınvalide normale dönmüş darısı bizimkilere sırnaşık şey
Aileler çok çatışıyor... Bende yaşadım bunları tabii anneme dayanamadığımdan onun tarafında oldum nişanlımı üzdüm kendimi üzdüm ama er geç düzeliyor... Aile yapıları çok önemli kiminin değer verdiğine kimi önemsemiyor... Sorunda burdan çıkıyor...[/QUOT
bende anneme dayanamam:gitme::gitme:
olur insallah canım üzülme askerdemiydi nişanlınSırf bu yüzden düğünüde çabucak atlatmak istiyorum, eşimle şöyle başbaşa olayım diyorum, çok özlüyorum onu yaa mafoldumben
kizlar sevdigim insanla 9 aydir beraberiz. okulum bitmek üzeredi istemeye geleceklerdi fakat bi aksilik cikti, son sinawi tekrarlamak zorundayim...annemlere actim bu konuyu, sen bilirsin ama bence bekle, son sinaw son sansim ayni zamanda, kafan karismasin dedi...3 ay sonra sinawim...fkat onun ailesi de ona baski yapiomus istemeye gidelim diye. off ne yapsam :S
canım kaçmıyorsun ya, bence ailenen ne zaman diyorsa o zaman gelsinler. böyle şeylerde genelde öncelik kız tarafının olur boshayallersmile
negatif olabilcek her ortamdan kaçınıp biraz politik davranmak gerek bu dönemde
canım 3 ay bekleyiversinler sonuçta değişen birşey olmayacak sözde olursa tek farkı parmağındaki yüzük olacak.
Şuda var istemeye gelir ve hemen nişan isterlerse senin sınavın açısından sorun olabilir, annene katılıyorum kafanı karıştırma derim...
geçen yıl nişanlandım 18 temmuz'da..
Bir yılı geçti nişanlanalı bugüne kadar en ufak bir sorun dahi yaşamadık
binlerce kez şükrediyorum
bu sözleri bende cok duydum çok korktum ürktüm
ama anladım ki bu işler nişanlılık süresinde değil
iki çift ve aileler arasında bitiyormuş...
Bu konuda çok şanlıyız harika ailelerimiz var
saygı ve sevgi olunca uzun zaman bile vız geliyor..
örneğin:
Nişanlandıktan sonra ne mi oldu;
birincisi ve en önemlisi nişanlımla daha rahat görüşmeye başladık
daha huzurlu ve mutluyduk
bayramlarda gelip gidemezken nişanladıktan sonra
herşey daha da değişti
iki annem iki babam olmuştu
ailem genişlemişti
bayramlar,kandiller daha güzel geçmeye başladı
bu zaman zarfında çeyizlerimi daha rahat geniş halletmeye fırsatım oldu
daha çok neden var..
Bence nişanlılık kıymetini değerini bildikten sonra
bir daha ele geçmicek bir fırsat
bu yola korkarak çıkan ben şimdi
iyiki diyorum
veee düğünüm haziran başında nikahım mayıs'ta
yani önümde 9 aya yakın bir zaman daha var
yani 2 yıl kadar nişanlı kalmış olucam
ama biliyorum ki
ne uzun zaman önemliymiş ne sözler
insanlar kendilerini bildikten sonra bu zaman ömürde bir kere yaşanıyormuş
boshayallersmile
arkadaşım çok güzel açıklamışın.kesinlikle hepsine katılıyorum bende 2 sene nişanlı 1 sene 3 ay sözlü kaldım.allaha şükür sorun yaşamadık ailelerin anlaşması çok çok önemli.telaşlanan arkadaşım sende korkma sevdiğinle her şeyin üstesinden gelirsiniz. Mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?