• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlılarımızın fikirleri

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kızlar merhaba dün akşam sevdiceğimle otururken çeyiz konusundan muhabbet açıldı şunu aldım bunu aldım falan dedim malum vaktım olmadığı için hemen hemen herşeyimi internetten alıyorum ve aldıklarımı geldikten sonra görüyor pek fikrini soramıyorum aşkım sen hangi renkleri seviyorsun dedim valla renk ayırmam senin zevkine güvenirim dedi dedim olsun senin isteğine senin zevkine görede bişiler olsun evimizde mesela uyku seti alacam hangi renk olsun dedim (malum biz bayanlar beyaz pembe gibi tatlı cici renkleri ağırlıkta alıyoruz ya) düşündü kırmızı uyku seti al dedi ve güldü neden güldün ne oldu ki dedim daha ateşli olur kırmızı renk dedi:17::17: hadi bakalım kızlar sizlerde sormadıysanız bi nişanlılarımızında çeyiz konusunda fikirlerini alalım umuyorum çok değişik fikirler çıkacaktır:34:

Benim nişanlımda bana bırakır pek karışmaz sen kullancan çünkü der özellikle mutfak eşyalarımızı , o sadece Kendinin evi gibi çok pembe olmasın hereyer istiyor birde çook klasik mobilyayı sevmez ikeada ortayı bulduk :1:

aynen cnm ikimizde klasik mobilyaları pek sevmiyoruz bizde ikeayı çok beğendik ikeadan olmasada o tarzda bişiler kesin olacak evimizde kısmetse:16: demedin mi nişanlına ama bende pembe eşyalar alıyorum diye:9:

aynen cnm ikimizde klasik mobilyaları pek sevmiyoruz bizde ikeayı çok beğendik ikeadan olmasada o tarzda bişiler kesin olacak evimizde kısmetse:16: demedin mi nişanlına ama bende pembe eşyalar alıyorum diye:9:
Demeyi bırak hem gösterdim hemdeee yanında aldımkiiiiiiiii :1:Çok seviyo o beni demez bişeey o benle aynı evde olmaya bakıyo bi an önce bende tabiiiiiiiiiiii:17:Ayy pembe olmuş mor olmuş mavi olmuş bana bıraksın yahuuu ben evimizi çok güzel yapcaam:16:

Merhaba kızlar ben daha nişanlı değilim ama ufak defek şeylerimizi alıyoruz beraber erkek genelde hiç birşeye kötü demez ama benim sevgilim de mesela bornoz takımını kırmızı siyah istedi onu aradık felan kendi çalışma odasının eşyalarını seçecekmiş gerisini ben beğenicem gibi anlıycağınız kendi alanlarına fazla karıştırmazlar. :)

Back
X