Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

hani hep diyorsun ya bugun beraber uyusak keske diye. artık evimiz olsa diye. bunların olmasına 38 gün kaldı sevgilimmmm :)))

arkadaşlar merhaba,

117 gün kaldı kına gecesine... :) milad gibi
evlenmeyi düşünen varsa nişanlılık dönemini kısa tutmalarını tavsiye ederim. Arada bir yerde kalıyorsun, hiçbir yere ait değil... yeni bir evin olacak, eski evinde de kalıcı değilsin sevmedim ben bu durumu...

ne guzel herkesin az gunleri, bizim 1 yıl 1 ay 8 günümüz var ama sorun değil 28 gün sonra onun yaşadıgı şehre taşınıyorum, okulumun son yılını orada okuyacağım.. kendime minik bir ev tutup aynı zamanda da evleneceğimiz evin yapımı ile ilgilenmiş olurum.. bu sene kış çabuk ve yoğun geçecek benim açımdan. ama anne evinden de 28 gün sonra ayrılıyorum demek bu, o biraz tuhaf :)

benimde sadece 20 günüm kaldı :) çok heyecanlıyım ailemden daha doğrusu annemden ayrı kalmak üzüo beni ((( ama ömrüm bitanecik aşkım yanımda olcak die teselli weriorum kendime

32 gün kaldıı .. duygularım darmadağınıkk nasıl toplayacağımı bilemiyorum.. Allahım yardım etsin hepimize

17 gün bende artık anlıyorum evdeki tüm eşyalrım nerdeyse kalkmiş vaziyette bende gidiciyim xkaderimsin

17 gün ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…