Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her ikiside nişanlık için abartılı cnm. Ama ikisi arasında tercih yapacaksak kesinlikle ikincisi derim,mor renkte güzel durur. Birinciyi düşünmemelisin zaten düğünde böyle kabarık bir gelinlik giyeceksin :)))))) Sevgiler...
bence ıkısıde nışanlık için uygun değil ve mor deılde turkuaz bı nışanlık harıka olur altınada gümüş rengı ayakkabı straplez bı nışanlık olabılır yada o çok açık dersen kollarını kelebek yaptırabılırsın benımm albume bakarsan cok guzel nışanlılıklar var
mesela ben bunun turkuazını dıktrdım cnm tabı bazı değişıklıkler yaptrdım mesela cantanın bulunduğu kısımdan kat kat tuller cıkıyo tıpkı en alttakı gold rengınde olduğu gıbı kuyrkta okadr uzun deıldı cantası yok ayrıca 400ytl satın aldım sıfırdan dıktrdım
bayıldım... fakat ben rengini değiştirmeyi asla düşünmezdim :icecream: varsın gelinlik gibi olsun zira bu tarz bi modeli mor renk boğar asilliği kalmaz bal rengi yahut bu rengi düşün derim hayatcım
canım bencede 1 ama renk olarak benim nişanlığm için düşündüğüm renk yavruağzı bence sende bi düşün derim ki 1 numaralı gelinlikte yavrazı hem modeli gösterir hemde bence çok şık bi renk
Bugün nişanlığımın siparişini verdim kızlar :1hug: aşkımla birlikte modelleri tekrar gözden geçirdik ve bu modelin mor rengine karar verdik bana özel dikilicek 600 ytl :asigim: Fikirleriniz için hepinize teşekkür ederimmm a.s.