• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlık ?? Sizce hangisi ?

Her ikiside nişanlık için abartılı cnm.
Ama ikisi arasında tercih yapacaksak kesinlikle ikincisi derim,mor renkte güzel durur.
Birinciyi düşünmemelisin zaten düğünde böyle kabarık bir gelinlik giyeceksin :))))))
Sevgiler...

bence ıkısıde nışanlık için uygun değil ve mor deılde turkuaz bı nışanlık harıka olur altınada gümüş rengı ayakkabı
straplez bı nışanlık olabılır yada o çok açık dersen kollarını kelebek yaptırabılırsın benımm albume bakarsan cok guzel nışanlılıklar var

picture.php

mesela ben bunun turkuazını dıktrdım cnm
tabı bazı değişıklıkler yaptrdım mesela cantanın bulunduğu kısımdan kat kat tuller cıkıyo tıpkı en alttakı gold rengınde olduğu gıbı kuyrkta okadr uzun deıldı cantası yok ayrıca
400ytl satın aldım sıfırdan dıktrdım

Son düzenleme:
gelinlik2008474nw3.jpg

bayıldım...
fakat ben rengini değiştirmeyi asla düşünmezdim :icecream:
varsın gelinlik gibi olsun
zira bu tarz bi modeli mor renk boğar
asilliği kalmaz
bal rengi yahut bu rengi düşün derim hayatcım:delphin:

canım bencede 1 ama renk olarak benim nişanlığm için düşündüğüm renk yavruağzı bence sende bi düşün derim ki 1 numaralı gelinlikte yavrazı hem modeli gösterir hemde bence çok şık bi renk :D

canım ikincisi de güzel bence, mor renkte olursa ikincisi daha hoş olur derim :1closedeyes:

bence bu iki modelde nişanlık için pek uygun değil :( ztn bu modellerdede mor renk düşünülemez çok boğar a.s.

gd010cn7.jpg

Bugün nişanlığımın siparişini verdim kızlar :1hug: aşkımla birlikte modelleri tekrar gözden geçirdik ve bu modelin mor rengine karar verdik bana özel dikilicek 600 ytl :asigim:
Fikirleriniz için hepinize teşekkür ederimmm a.s. :nazar:

Güle güle giy canim... hazir olunca resmini koyarsin yine :)

Back