Nişan Nişanlık seçmek ne kadar da zormmş.Yardımcı olurmusunuz

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Bu iki nişanlıktan hangisi daha güzel?

• 1.daha güzel

OY: 9 34,6%
  • 2.daha güzel

OY: 9 34,6%
  • Hiçbiri

OY: 8 30,8%

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
Merhaba arkadaşlar sözüm bitti sıra nişanıma geldi 17 haziranda salonda nişanım var bugün nişanlık baktım ama hepsi çok güzel bunların arasından hangisi daha güzel birincisi mercan rengi ikincisi ise soğan kabuğu hafif toz pembe gibi kızlar

1.cidede aklım kaldı 2.dedim ama bence kolay yürüyeceğin bişi al
kabarıktı benimkide çok zor yürüdüm bahçedeydi

tatım birincisi bnmde aklımda kaldı ama ikincsi hafifi kabarık duruyor ama onu biras daha kabarık yaptırmayı düüşünüyorumm:)

1.nin etegi biraz abartılı geldi canım bana. zaten nişanında saçtı, makyajdı yeterince gösterişli olursun. 2. daha bi zarif sanki... şimdiden mutluluklar. Allah tamamına erdirsin...

cnm bence 2. olmalı sana daha çok yakışmış hemde öbüründen daha hoş bi modell..

Elifcee, bence ikiside güzel değil.. Bu iki modelde artık göze aşina olmuş modeller.

Daha farklı modeller ve daha canlı renkler seçmelisiniz.

Çok mutlu olun inşaallah..

ben 1. yi beğendim canım yazın olucak renkli olması daha hoş modelide hoş sonuçta senin nişanın istediğin kadar abartı olabilirsin taddını çıkar kesinlikle 1. yi al hem daha çok yakışmış hemde daha güzel

mutluluklar:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

Ben birincisini daha çok beğendim çünkü ist4ediğim renk oydu.İkincisinin renki çok soluk gibi geldi bana ama ümraniyede oturuyorum ben bütün ümraniyeyi alt üst ettim resmen

canım üzgünüm ama ben ikisinide beğenmedim, fiziğin gayet uygun daha farklı modeller bakabilirsin bunlar biraz sıradan bence..

canım kusura bakma ama ikisi de hoş değil.. yani kötü değil ama çok sıradan.. daha şık daha asil duran şeyler bak bence

AngieAsk
evet bunlarda güzekl canım ama benimdki düğün slonu olacağı için daha kabarık ağır bir model istemiştim

Dün başka bır forumda yazmıştık eminönü kürkçü hanın üst katında gelınlıkçi var canım hem fıyat olarak uygun hemde ıstedıgın modelı dıkıyorlar vaktın varsa birgun geç ve bak bence yok bu ıkısı arasında seçim yapmak durumundaysan da 2. olan daha zarif durmuş rengini değişik diktirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…