Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sırf böyle kabarık kıyafetler yüzünden nişanı evde yapacam hee Kısmetse tabi önce birini bulmam lazım bazı kabarık renkli kıyafetler çok hoşuma gidiyor ama bazıları da çok komik geliyor.
nişanımda böyle kabarık kıyafet giymedim hangi model olursa olsun bana kötü geliyor tabiki zevk meselesi ellerinie sağlık canım nişanlanıcak arkadaşlara fikir olur
ben de nişanlansam kbarık bi kıyafet tercih etmem acıkcası tatlım ama illaki böyle bi kıyafet se istediğin ben derim ki koyu pembe tuvalet güzel fakat rengi farklı olabilir.
ben de nişanlansam kbarık bi kıyafet tercih etmem acıkcası tatlım ama illaki böyle bi kıyafet se istediğin ben derim ki koyu pembe tuvalet güzel fakat rengi farklı olabilir.
çok güzeller canım ellerine sağlık nışanım geçmemiş olsaydı en üsttekini se.erdim.teşekkür ederim. evde nışan olmadığı taktirde bu modeller seçilebilir. benimde fikrim bence kınada giyinilmez nışanda giyilir.
çok güzeller canım ellerine sağlık nışanım geçmemiş olsaydı en üsttekini se.erdim.teşekkür ederim. evde nışan olmadığı taktirde bu modeller seçilebilir. benimde fikrim bence kınada giyinilmez nışanda giyilir.