Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlık kıyafet hakkında

bergolya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
272
1
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar, nişanıma 3 hafta kaldı ama henüz nişan kıyafeti bulamadım. yeni yeni bakınmaya başladım ama istanbul'da böyle uygun ama güzel modellerinin olduğu yerleri biliyor musunuz?moda evleri demeyin o kadar para vermeyi pek düşünmüyorum nişanlık için. siz nerelerden aldınız?önerileriniz var mı tavsiye edebileceğiniz?kaydirigubbakcemile2

hihoyyytvalla ben bursadan aldım hemde 1 hafta varken aldımmm diktrirmedm giitttim begendım aldım 800 ytl ye aldım ıc caamasırı fılan da koydular ıcınee cok da ıcıme sındıı

bende gelınlıkcıde dıktrdım cnm 400 ytl satın aldım turkuaz renklı cok hoşş bıde ıst neresındesın vee nışan nerde olcakk evde ıse kabarak olmaz dıye demıstımmm

eğer abiye tarzı bir elbise arıyorsan zeropointe git taksimde ve bakırköy de şubeleri var çok hoş

modeller ve moda renkler var ayrıca fiyatıda uygun 200 lirayı geçmeden alabilirsin hatta 150 ye falan

yenilerde bi arkadaşım ekol mağazasından bi abiye aldı çok şık ve kibardı patent markalı bi elbiseydi rengi çok hoştu ne altın rengi nede gümüş ama bakırda değil güzel bi renkti

Hayırlı olsun bergolya, Allah tamamına erdirsin. Fatih'te Fevzipaşa caddesindeki mağazalarda istemediğin kadar abiye, nişanlık bulabilirsin canım..özellikler "eser" e muhakkak bak derim ...çok şık abiyeler var .

azrasıla ben suan taksıme yakınım nerde oldugu fark etmez butun ıstanbulu gezcem oyle gorunuo :) lepicim bu arada zero pointten daha once abıye aldım gecen sene gercekten cok guzel cesıtlerı var orda gecen hafta ordan bır model begendım yınede alternatıflere bakmak ıstıyorum hatırlattıgın ıcın bır kez daha tsk ederım. bana en kadar yardımcı oldunuz anlatmam cok tesekkur ederım yarın bu dedıgınız yerlerı gezıcem :)

arkadaşlar benimde nişanıma az kaldı ama ben kabarık giymeyi sevmiyorum ben o yüzden şık zarif bi abiye almayı planlıyorum sizce nasıl olur? evde yapmayaağım nişanımı

arkadaşlar benimde nişanıma az kaldı ama ben kabarık giymeyi sevmiyorum ben o yüzden şık zarif bi abiye almayı planlıyorum sizce nasıl olur? evde yapmayaağım nişanımı

bence de kabarik giyme.abiye tarzi biseyler daha hos olur.hem sonucta nisan bu,dugunde zaten kabarik giyeceksin.benim fikrim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…