merhaba arkadaşlar, nişanıma 3 hafta kaldı ama henüz nişan kıyafeti bulamadım. yeni yeni bakınmaya başladım ama istanbul'da böyle uygun ama güzel modellerinin olduğu yerleri biliyor musunuz?moda evleri demeyin o kadar para vermeyi pek düşünmüyorum nişanlık için. siz nerelerden aldınız?önerileriniz var mı tavsiye edebileceğiniz?kaydirigubbakcemile2
hihoyyytvalla ben bursadan aldım hemde 1 hafta varken aldımmm diktrirmedm giitttim begendım aldım 800 ytl ye aldım ıc caamasırı fılan da koydular ıcınee cok da ıcıme sındıı
yenilerde bi arkadaşım ekol mağazasından bi abiye aldı çok şık ve kibardı patent markalı bi elbiseydi rengi çok hoştu ne altın rengi nede gümüş ama bakırda değil güzel bi renkti
Hayırlı olsun bergolya, Allah tamamına erdirsin. Fatih'te Fevzipaşa caddesindeki mağazalarda istemediğin kadar abiye, nişanlık bulabilirsin canım..özellikler "eser" e muhakkak bak derim ...çok şık abiyeler var .
azrasıla ben suan taksıme yakınım nerde oldugu fark etmez butun ıstanbulu gezcem oyle gorunuo :) lepicim bu arada zero pointten daha once abıye aldım gecen sene gercekten cok guzel cesıtlerı var orda gecen hafta ordan bır model begendım yınede alternatıflere bakmak ıstıyorum hatırlattıgın ıcın bır kez daha tsk ederım. bana en kadar yardımcı oldunuz anlatmam cok tesekkur ederım yarın bu dedıgınız yerlerı gezıcem :)
arkadaşlar benimde nişanıma az kaldı ama ben kabarık giymeyi sevmiyorum ben o yüzden şık zarif bi abiye almayı planlıyorum sizce nasıl olur? evde yapmayaağım nişanımı
arkadaşlar benimde nişanıma az kaldı ama ben kabarık giymeyi sevmiyorum ben o yüzden şık zarif bi abiye almayı planlıyorum sizce nasıl olur? evde yapmayaağım nişanımı