• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlık için nasıl bir ayakkabı ?

Ezgim ne yaptın nasıl bir ayakkabı alacagına dair kararlar verdin mi ?
Ben pek anlamıyorum bu ayakkabı işinden çok ince eleyip sık dokuyan biri değilim ayakkabıda ..
Kendim içinde tek bildiğim birşey var platform topuklu almak işime yarayacak :9:
Ama rengimi bilmiyorum :1:

Ve internetten alıcam hem uygun hemde ne güzel Trendyolda falan var..

Hadi bakalım haberleşiriz :34:

Bakmadım kuzucum.. Yavuzum gelsin alyans almaya gittiğimizde beraber bakacağız..
Bende platform alırım, ayakta kalabilmem lazım :9:

Bakmadım kuzucum.. Yavuzum gelsin alyans almaya gittiğimizde beraber bakacağız..
Bende platform alırım, ayakta kalabilmem lazım :9:

Anladım canım hadi bakalım elbiselerimize karar verdik sıra ayakkabılarda :)
Doğru yoldayız ! Evlilik :10:

biraz internette bakındım da bunu bulabildim.. altın rengi ama çok sarı değil gibi sanki.. güzel olmuş..
$2012-Abiye-Elbise-Modelleri-14.jpg
sadece sarı olsa elbise, alternatif çok da, sarı beyaz olunca çok kalmıyor :/
ama çok tatlıymış elbisen, güle güle giy..

biraz internette bakındım da bunu bulabildim.. altın rengi ama çok sarı değil gibi sanki.. güzel olmuş..
Eki Görüntüle 480187
sadece sarı olsa elbise, alternatif çok da, sarı beyaz olunca çok kalmıyor :/
ama çok tatlıymış elbisen, güle güle giy..

Çok teşekkür ediyorum uğraşmışsınız benim için çok mutlu oldum..
Açık ayakkabı pek sevmiyorum ama bakalım en olmadı böyle birşey tercih edeceğimm..
Teşekkür ediyorum elbisemi bende çok beğeniyorum:16:

Çok teşekkür ediyorum uğraşmışsınız benim için çok mutlu oldum..
Açık ayakkabı pek sevmiyorum ama bakalım en olmadı böyle birşey tercih edeceğimm..
Teşekkür ediyorum elbisemi bende çok beğeniyorum:16:

Rica ederim, ne demek! Ben de açık ayakkabıyı pek sevmeyenlerdenim aslında ama bazı elbiseleri de ancak o kaldırıyor işte..
Mutluluklar diliyorumm... :))

sarımsı gümüş rengi bi topuklu olabilir (resimdeki gibi) birde elbisenin belini biraz daralttırırsanız çok güzel olur..güle güle giyin.. $steve-madden-haylow-sari-71508-1-main.jpg $steve-madden-haylow-sari-71508-1-main.jpg

Ezgicim..
Elbise Çok Güzelmiş..
Çok Beğendim..

Ayakkabı İçin Fikir Veremeyeceğim Çünkü Hiç Anlamam :)
ama Dolaşıp Canlı bakmak lazım daha fazla çeşit renk göreceksin uyumulu olup olmadıgı hakkında daha kolay karar verebilirsin..

Back