• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlık için nasıl bir ayakkabı ?

Nazenin1905

1.8.15
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
3.667
60
78
Merhabalar,
Ağustosun sonunda terasımızda yapacağımız nişanımız için bu kıyafeti seçtim.. Kıyafet annemin gençlik abiyesi ve maneviyatı gerçekten çok önemli benim için..
Saçlarımı maşa yapıp papatya tacı takmayı düşünüyorum (elbisenin üstk kısmı papatyalı)
Fakat ayakkabı rengi konusunda çok kararsız kaldım.. Fikirlerinizi bekliyorum..

[url=http://bit.ly/c25MCx] [/URL]​

Merhabalar,
Ağustosun sonunda terasımızda yapacağımız nişanımız için bu kıyafeti seçtim.. Kıyafet annemin gençlik abiyesi ve maneviyatı gerçekten çok önemli benim için..
Saçlarımı maşa yapıp papatya tacı takmayı düşünüyorum (elbisenin üstk kısmı papatyalı)
Fakat ayakkabı rengi konusunda çok kararsız kaldım.. Fikirlerinizi bekliyorum..

[url=http://bit.ly/c25MCx] [/URL]​

beyaz olabilir krem olabilir sarı olabilir pembe olabilir altın rengi olabilir mint olabilir...

saçınıza papatya değil başka renk daha sade bir aksesuar yapıp onla ayakkabı rengini uydurabilirsiniz.

çok papatyalı olacak sanki dediğiniz gibi.

düz mint bir saç bandı ile mint platform ayakkabılar gibi.

beyaz olabilir krem olabilir sarı olabilir pembe olabilir altın rengi olabilir mint olabilir...

saçınıza papatya değil başka renk daha sade bir aksesuar yapıp onla ayakkabı rengini uydurabilirsiniz.

çok papatyalı olacak sanki dediğiniz gibi.

düz mint bir saç bandı ile mint platform ayakkabılar gibi.

Beyazla krem sırıtır gibi geldi hiç denemedim ama.. Altın rengi de boğar gibi. O yüzden kararsız kaldım..
Papatyalar göze çarpacak biçimde değil o yüzden tacı düşünmüştüm..
Doğal kalmak istedim..
Teşekkür ederim yorumunuz için, ayakkabı renkleriyle denemek gerek..

Ezgicim elbisenin maneviyatı bir kenara çok da güzelmiş vintage bir giysi havası da yok çok cici...Ben çok sevdim.
Yalnız tadilata ihtiyacı var sanırım göğüs kısmından yanlardan biraz alınması gerek gibi duruyor belki de giydiğin çamaşır kaynaklı da olabilir bilmiyorum.Üst kısmı sarsa tamamen görüntü çok daha güzelleşir.
Ayakkabı önerisini de bilemedim sarı bir kombin hiç yapmadım daha önce biraz internetten de bakabilirsin, farklı bir renkle kombinlemek gerekirse ne renkler olabilir diye.Arkadaş mint demiş o da olabilir tam bir bahar havası estirirsin romantik ve sevimli:16:
Beyaz ayakkabıyı ben pek sevmediğimden başka alternatifler daha iyi olur diye şekillendi aklımda ama...Bende denk gelirse nette dolaşırken falan böyle bir kombin paylaşırım.Umarım yardımcı olabiliriz.:kkk:

Ezgicim elbisenin maneviyatı bir kenara çok da güzelmiş vintage bir giysi havası da yok çok cici...Ben çok sevdim.
Yalnız tadilata ihtiyacı var sanırım göğüs kısmından yanlardan biraz alınması gerek gibi duruyor belki de giydiğin çamaşır kaynaklı da olabilir bilmiyorum.Üst kısmı sarsa tamamen görüntü çok daha güzelleşir.
Ayakkabı önerisini de bilemedim sarı bir kombin hiç yapmadım daha önce biraz internetten de bakabilirsin, farklı bir renkle kombinlemek gerekirse ne renkler olabilir diye.Arkadaş mint demiş o da olabilir tam bir bahar havası estirirsin romantik ve sevimli:16:
Beyaz ayakkabıyı ben pek sevmediğimden başka alternatifler daha iyi olur diye şekillendi aklımda ama...Bende denk gelirse nette dolaşırken falan böyle bir kombin paylaşırım.Umarım yardımcı olabiliriz.:kkk:

Teşekkür ederim Özge, annem sağolsun saklar böyle şeyleri iyi ki de saklamış.. Sandıkta gördüğümde neden olmasın dedim.
Tadilat evet olacak yanlarda biraz potluk var boydan da alınması gerekebilir topukluyla giymedim hiç..
Bende sarı renk hiçbir kıyafetim yoktur o yüzden bilemedim ayakkabı rengini.. Mint aklımda,
Beyaz nasıl duracak hiç bilemedim, beyaz ayakkabımda yok deneyeyim :1: Bende araştırıcam, elbet buluruz bişeyler..
Yardım ve desteğiniz benim için çok önemli.. :29:

Ezgim canım tertibim öncelikle çok şükür diyorum askerliğimiz bitiyorda böyle konular açıyoruz :)
Elbiseyle ilgili yorumlarımı biliyorsun ben çok begendim maneviyatı önemli onu tasımak öyle bir günde ..

Güzel paylaşımlar olsun inşallah öpüyorum seni :54:

Ezgim canım tertibim öncelikle çok şükür diyorum askerliğimiz bitiyorda böyle konular açıyoruz :)
Elbiseyle ilgili yorumlarımı biliyorsun ben çok begendim maneviyatı önemli onu tasımak öyle bir günde ..

Güzel paylaşımlar olsun inşallah öpüyorum seni :54:
Evet canım 91/2 topiğini bitirdim sıra burda, hepimizin burda bi başlığı olacak inşallah..
Evet biliyorum benim içinde çok gurur verici.. Teşekkür ediyorum yasminim :16:

beyaz veya krem rengi platform topuklu hoş durur :)
Platform hoş durur da ben platformla nasıl dururum acaba :1::1: beyaz düşünmüyorum ama kremi bi denicem..

Fuşya,mor renk katar :1:

Renk katmak hoş ama bu elbiseye abartılı kaçabilir. Beyaz olsa güzel olurdu

tertibim hayırlı olsun. nişan hazırlıkları başlamış çok sevindim. elbisende çok yakışmış begendim:nazar:

Teşekkür ederim tertibimmm.. Beğenmene çok sevindimm:16:

Kırık beyaz, krem rengi ayakkabı olur. Beyaz olmaz bence. Hiç yakışmaz.

Evet beyaz çok dikkat çekecek.. Kırık beyazda düşünebilir teşekkür ediyorum

cnm elbise çok hos ama sanki biraz daraltılmaya ihtiyacı var ama içine sindiyse böylede kalabilir. saçına bol bir örgü yaptırıp gül demetlerinin içine beyaz minnacık çiçek gibi şeyler koyuyorlar ya onlardan koydurabilirsin çok hoş durur yada ensede bol bir topuz yaptırıp yine iç kısmına bu minik çiçeklerden koydurabilirsin çok hoş durur allah çok mutlu etsin inş:16:

Arkadas mint demis bencede uygun olur ya da pudra pembe veya lila biraz acik olarak

Hmm pudra pembe.. Denemek lazım evet.. Teşekkür ediyorum..

cnm elbise çok hos ama sanki biraz daraltılmaya ihtiyacı var ama içine sindiyse böylede kalabilir. saçına bol bir örgü yaptırıp gül demetlerinin içine beyaz minnacık çiçek gibi şeyler koyuyorlar ya onlardan koydurabilirsin çok hoş durur yada ensede bol bir topuz yaptırıp yine iç kısmına bu minik çiçeklerden koydurabilirsin çok hoş durur allah çok mutlu etsin inş:16:

Teşekkürler annemin elbisesi :16: evet yanlardan daraltmam gerek, az birşey alınacak zaten..
Örgü bi topuz da olabilir dediğin gibi, ama biraz doğala kaçmak istedim doğal bi su dalgası işe taç.. Yine de bilemem belki topuz yaptırırım..
Teşekkür ediyorum öneriler için :16:

Elbisen çok güzel canım, bayıldım. Mutlulukla giyin...

Bence ayakkabı olarak, böyle bir ayakkabı çok güzel olur.

$beyaz-ayakkabilar-2.jpg

Ne krem ne beyaz bence kirik beyazz

Elbisen çok güzel canım, bayıldım. Mutlulukla giyin...

Bence ayakkabı olarak, böyle bir ayakkabı çok güzel olur.

Eki Görüntüle 474379
Canım benim teşekkür ederim, beyaz uymayacak gibi esracım ya
cok güzel düşünmüşsün elbiseyi annende zevkli bi bayanmış hayırlı olsuunn

Teşekkür ediyorum, öyledir benim annem :16:

Back