Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bir kac resim paylassan biz yardimci olsak daha kolay olur.Allah nasip ederse ocak ayında nişanım var kızlar. Büyük ihtimal salonda olucak. Tarlatanlı nişanlık tercih etmek istiyorum. Sizce ne renk ve nasıl model tercih etmeliyim ? Resimli yardımlarınızı bekliyorumm
Dantelde moda. Dantelli şık,somon rengi bir model olabilir benceDüğünümde prenses model tercih ediceğim için mendil etek düşünüyorum.Sizce çok mu demode olur ?
Dantelde moda. Dantelli şık,somon rengi bir model olabilir bence
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu modeller nasıl?
İlk modele bayıldım boy fizik varsa muhteşem olur![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu modeller nasıl?
canım diktirecek misin yoksa hazır mı alacaksın bilmiyorum ama ne olursa olsun bence fiyatına aldırmadan önce birkaç mağazada hazır kıyafetlerden model denemesi yap. hangi model sana daha çok yakışıyor, hangi tür elbisenin içerisinde kendini daha iyi hissediyorsun, ona bir bak... kendimden biliyorum, resimlerde bakıp çok beğendiğim kıyafetleri kendim giydiğimde bambaşka düşünmüştüm.
kıyafet deneme turlarına en kısa zamanda başla derim :)))
Canim diktiricem mendil etek dusunuyorum ben aslinda. Ocaga kadar cok var ama denemeye baslasam iyi olur gercekten. Fiyati hic onemli degil guzel dikilmesi onemli. Bu benim gunum sonucta en ufak bi aksilik olsun istemek :) sen ne tarz bisey tercih ettin