Nişan nişanlığın şekerlerim ve davetiyem..fikir olur belki..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

cokgec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
152
0
46
Ankara
slm herkeze...yeni üye sayılırım ama kk bana nişan hazırlıklarımda çok yardımcı oldu..nişanlığımı katalogdan beğendim yakasını biraz daha kapalı yaptırdım hersey hazır çarsamba nişanıma bekliorum....

oyy o davetiyemi ya çok cici ben çok seviyorum öyle karikatür cin ali vs davetiyeleri,nişanlığın da tek kelimeyle yakıyo. çok yakışacağına eminim.rengi başka olsa belki nişan için biraz basit olurdu ama mor renk çok güzel olmuş.şekerlerin de çok güzel.Allah mutlu mesut etsin hep bu dönem heyecanları gibi iyi heyecanlarla geçsin.

mutluluklar harıka hepsi

tşk ederim bende bayılıorum bu tarz davetiyelere ..düğün davetiyemide buna yakın bişe yapıcam:)beğenmenize sevindim...amin..

mutluluklar harıka hepsi

çok tşk ederim...

maşallah çok güsel olmuş herşey

ne kadar tuttuklarını da yazsana..

sağol cnm.nişanlığın abiye gece kıyafeti diye geçio aslında.fiyatıda 840 lira.şekerlerimin tanesi 4 lira davetiyemi 400 kişilik bastırdık ama fiyatını bilmiorum cnm..

Hepsi çok güzel, özenle seçilmiş. Mutluluklar dilerim canım

nişanlığına bayıldım. çok asil, şık duruyor.
diğerleri de çok güzel.
mutluluklar

sağol cnm.nişanlığın abiye gece kıyafeti diye geçio aslında.fiyatıda 840 lira.şekerlerimin tanesi 4 lira davetiyemi 400 kişilik bastırdık ama fiyatını bilmiorum cnm..

teşekkürler canım..
tekrar hayırlı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…