• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişanlığım

kesinlikle sade değil bence... çok ta taşlı maşlı olunca basitleşiyo...bence bu şekilde güzel ( ama daha güzeli de olabilirdi tabiki bunda son karar mı kıldınız?)

kesinlikle sade değil bence... çok ta taşlı maşlı olunca basitleşiyo...bence bu şekilde güzel ( ama daha güzeli de olabilirdi tabiki bunda son karar mı kıldınız?)

dikim yaptrdım boyle beklemyrdum dantellerı cıkarıp sırf taş yaptrcktm o da basıt durur dedıler tam daha btms dgl kolları dantel sadece.bılımıyorum :(

Bence sade degil hatta benim icin abartı denebilecek düzeyde, nisan' da tarlatansız modellerden yanayım ama tabiki zevk ve tercih meselesi sizin icinize sinmis, begenmissiniz iciniz rahat etsin, güle güle giyin. :34:

Son düzenleme:
Bence sade degil hatta benim icin abartı denebilecek düzeyde, nisan' da tarlatansız modellerden yanayım ama tabiki zevk ve tercih meselesi sizin icinize sinmis, begenmissiniz iciniz rahat etsin, güle güle giyin. :34:

evde değil nişanım dışarda olacağı için böyle bir model seçtim. tşk ederım

kızlar bgun nişanlıgımı bır daha gydım dıkılmıs gıbı ve kabarıklıgı artmıs bıraz daha ıcıme sındı kolları kaldı bır.

Back