Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri *Nişanlığım*

çok zarif bi kıyafet canim...
Allah tamamına erdirsin inşallah
yalniz poleronun kolları niye pot?
durusundan dolayı mı öyle yansımış makinaya?

arkadaşlar ya sizce bu elbiseye nasil bir saç yaptirmam gerekir ben derli toplu bir topuz düşünmüştüm ama sizce çok ağirmi olur yada nasil bir model tercih etmeliyim fikirlerinizi bekliyorum.

Sağol canım evet cepkensiz daha güzel ama sözlüm ve ailesi biraz tutucu olduğu için ancak bu kadarına izin var.Zaten elbiseyi bu şekilde satıyolar.

Ozaman cepkensiz resimler de çekil mutlaka.Fotoğrafçıya gidecekseniz bikaç poz cepkensiz çekil kendi ailene verirsin.Cepkenin kolları kısa olsaydı bari.Ona izin vermez mi kısalttırsan.Saçını da bence maşa yaptır salık dursun

Ozaman cepkensiz resimler de çekil mutlaka.Fotoğrafçıya gidecekseniz bikaç poz cepkensiz çekil kendi ailene verirsin.Cepkenin kolları kısa olsaydı bari.Ona izin vermez mi kısalttırsan.Saçını da bence maşa yaptır salık dursun

Resim çekilecez inş. Bakalım ikna edebilirsem eğer cepkensizde çekilicem. :jeyyar: Kollarının kısa olmasına izin vermez malesef normalde kısa kollu giyiyorum ama ailesinin ve akrabalarının yanına öyle gelmemi istemiyo. Saçıma gelince maşa olabilirdi ama benim saçlarım kalın telli maşa beni en fazla 2 saat idare eder sonrasında dümdüza.s

Elbiseniz çok güzel Hayırlı oosun özellikelede işlemeleri hoşuma gitti..Bu elbiseye de yine topuz ama hafif su dalgas yapılmış saçları dağınık bir topuz yaptırıp (tepeden) ellbiseye hareket katabilirsiniz :KK66:

Makyaj olarakta Far oarak gri far ve şeftali tonlarında bir rujla tamamlayabilirsiniz :)

(nacizane fikrim) :ecrin_bebek:

çok güzel gülegüle giy canım ama asıl önemlı olan o güzel günde umarım hiçbirsey tadını bozmaz ben nişanımı içimden geldigi gibi yaşayamadım bayılarak aldıgım kıyafet o kadar süslenme inşallah tadında bir gün yasarsın hayırlı olsun şimdiden.

cnm Allah tamamına erdırsın bu arada benımde bayramdan sonra nısanım var suan nısanlıgımı dıktırmeye gıdıcem model begendım fakat tam net kararımı sımdı verıcem:)suan baska modelde bakıorum..ve renkte karar veremedım sence yesıl mı olsun yoksa nar cıcegı mı?:KK43:

cnm Allah tamamına erdırsın bu arada benımde bayramdan sonra nısanım var suan nısanlıgımı dıktırmeye gıdıcem model begendım fakat tam net kararımı sımdı verıcem:)suan baska modelde bakıorum..ve renkte karar veremedım sence yesıl mı olsun yoksa nar cıcegı mı?:KK43:

Sağol canım seninde Allah tamamına erdirsin. Ben aile arasında olduğu için diktirmedim hem de benim olsun istedim.Diktirseydim fuşya rengi diktirirdim. Nar çiçeğide güzel bi renk yeşilde ama yeşilin tonunuda bağlı nasıl bir yeşil beğendin.

çok güzel gülegüle giy canım ama asıl önemlı olan o güzel günde umarım hiçbirsey tadını bozmaz ben nişanımı içimden geldigi gibi yaşayamadım bayılarak aldıgım kıyafet o kadar süslenme inşallah tadında bir gün yasarsın hayırlı olsun şimdiden.

Sağol cnm çok şükür nişan olayınıda hallettik herşey çok güzeldi evde olmasına rağmen çok eğlendik güzel hatırlıycam herşeyden önce.Senin neler oldu böyle merak ettim üzüldümde :1hug:

Sağol canım seninde Allah tamamına erdirsin. Ben aile arasında olduğu için diktirmedim hem de benim olsun istedim.Diktirseydim fuşya rengi diktirirdim. Nar çiçeğide güzel bi renk yeşilde ama yeşilin tonunuda bağlı nasıl bir yeşil beğendin.

cnm kararımı verdım dıkılıo suan cok dusundum nar cıcegı olsun mu dıye ama benı sözlum ılk gördugunde yesıl bır trıko kazagımla yesıl farımla begenmıstı sırf ona jest olsun dıe ve onu hatırlasın dıe yeşılı sectım hatta trıkomla beraber gıttım ıste bu yesıl olcak dedım benım begendıgım sevdıgım canlı bır yesıl koyu yesıl yanı asker yesılı acık yesılı felanda vardı ama en sevmedıgım renklerdı bunlar..ben koyu yesılı begendım..:eek:

cnm kararımı verdım dıkılıo suan cok dusundum nar cıcegı olsun mu dıye ama benı sözlum ılk gördugunde yesıl bır trıko kazagımla yesıl farımla begenmıstı sırf ona jest olsun dıe ve onu hatırlasın dıe yeşılı sectım hatta trıkomla beraber gıttım ıste bu yesıl olcak dedım benım begendıgım sevdıgım canlı bır yesıl koyu yesıl yanı asker yesılı acık yesılı felanda vardı ama en sevmedıgım renklerdı bunlar..ben koyu yesılı begendım..:eek:

İyi etmişsin hoşuna gider onunda mutlu olur.Allah tamamına erdirsin canım resimlerini koyarsın artık yerimseniben

hayırlı olsun canım
elbisen çok güzel
bence saçlarını bukle bukle yaptır derim
hoş olur diye düşünüyorum.
Allahım tamamına erdirsin

X