Nişan nişanlığım nasıl kızlarr

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

çok çok çok teşekkür ederim tatlım benim için baya bi fikir oldu bunlar allah nasip ederse nişandan sonra hemen resimleri ekliyeceğim

sorma canım ne stres ne stres resmi aldım götürdüm bunu istiyorum dedim ama üstümde nasıl olucak acaba güzel dikiceklermi hep bunları düşündüm ama beklediğimden daha da güzel oldu ... allah güzel günler nasip etsin hepimize

benim en beğendiğim modellerden.
ama tr'de hazır bulmak kolay mı zor mu bilemicem.
ben dhgate'ten almayı düşünüyordum benzerini, ama dikimi de güzel olduysa ve kusura bakmazsan fiyatını da öğrenebilirsem 21'de diktirmeyi düşünebilirim :)
tarzlarımız çok yakın. bak bunlar da benim arşivimdekiler:) Eki Görüntüle 496981

tatlım hepsi birbirinden güzel valla.. ben izmirde bi moda evine diktirdim gelinlik 21 den değil .. 500 tl ye diktiler .

aa çok güzel dikmişler dediğin için ben 21'de diktirdin zannettim :)
reklamlar bilinçaltıma feci işlemiş onu farkettim

fiyatı çok iyiymiş, umarım çok mutlu olursun canım.
fotoğrafını bekliyorum

yok değil tatlım izmirde şubesi yok malesef ki.. ne diyosun ya ben bi kaç gündür bohça için araştırma yapıyorum rüyalarıma giriyor artık

ben de minenes sayesinde gerçek fransız dantel nasıl olur onu öğrendiğimde gördüğüm her danteli inceliyordum, neyimeyse.. heves işte

banada ilk fransız danteli gösterdiler hoşuma gitmedi çok sertti .. bu diktikleri likralı gibi esnek kalıp gibi durmuyor ...

nişanlığını bi de giyince görelim tatlım ben de çok begendım modeıliii

alınca hemen giyim resim eklicem tatlım

cok guzelmis rengi cok tatlı:)

evet ilk önce rengi cezbetti beni zaten

canım çok şık çok güzel bence güle güle giy tebrik ederim ALLAH hep yüzünü güldürsün hep mutlu oll :)

aminnn allah razı olsun çok teşekkür ederim

Çok güzel canım güle güle giy mutluluklar

çoook teşekkür ederim saolasın

Ben çok beğendim mutluulklar dilerim :)

teşekkür ederim

Bayıldım eminim icinde melekler gibi olacaksin yari acik sac ve lacivert tonlarda makyaj ile iyi olacaktir

çook teşekkürler bende öyle düşünüyorum umarım çok güzel olurum

nişan tarihimiz belli oldu daha doğru belliydide yer tuttuk allah nasip ederse 6 ekimde nişanlanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…