- 22 Kasım 2010
- 11.122
- 19.563
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
kolay gelsin dediğine göre sen baya zorlandın anlaşılan
kurduğun cümleye dikkat etsen iyi olur,hem niye atladın 2 kişi konuşurkenSen mal mısın tipin mi öyle , ne sataşıyorsun kıza şimdi !
düşün 44 bedenle bile ne kadar güzel ki bulabiliyor sen o kuru halinle bulamıyorsan kendi derdine yan.
ayy ne saçma sapan insanlar var şu kk da cidden saf mısın sen , biz ikimiz konuşuyorduk sen geldin üçüncü oldun dersem ne diyeceksin .kurduğun cümleye dikkat etsen iyi olur,hem niye atladın 2 kişi konuşurken
ben gidiim de sen rahat rahat sevin . belli ki baya efor sarfetmişsin benim çaba harcamama gerek yok emin olll :)buraya yazarken harcayacağın çabayı koca arayışına sakla canım bencekonumu da meşgul etme bakayım, hadi...
Bence 1.600 nişan elbisesi için pahalı yani bir akşam giyeceksiniz ve çok abiye bir nişan elbisesi olduğu içinbaşka yerde de giyemezsiniz ayrıca bence tadilat gerekirse hemen yapılır ne var ki tadilat yaptırmakta. Bence ilk yerle karar vermeyin orada da dolaşın gezin tamam beğenmişsiniz ama başka modellere bakabilirsiniz daha çok masrafınız olacak.
burada herkes konu sahibine yazar anlyor musun beni.yok yok olmadıı :)ayy ne saçma sapan insanlar var şu kk da cidden saf mısın sen , biz ikimiz konuşuyorduk sen geldin üçüncü oldun dersem ne diyeceksin .
Ettiğimiz muhabbete bak.
Önce sen kurduğun cümlelere dikkat edeceksin küçük hanım , istediğini söyleyen istemediğini işitir.
Valla benim canım sana yazmak istiyor ne olacak ?tı
burada herkes konu sahibine yazar anlyor musun beni.yok yok olmadıı :)
ayy ne saçma sapan insanlar var şu kk da cidden saf mısın sen , biz ikimiz konuşuyorduk sen geldin üçüncü oldun dersem ne diyeceksin .
Ettiğimiz muhabbete bak.
Önce sen kurduğun cümlelere dikkat edeceksin küçük hanım , istediğini söyleyen istemediğini işitir.
ne kadar zavallı sözcükler kullanıyosun,evet ben gideyim yoksa sen mahalle kavgası çıkaracaksın.hiç bana göre değilll :))Valla benim canım sana yazmak istiyor ne olacak ?
Burdan bakınca acayip itici geliyorsun , defolup gitsen de konudan rahatlsak .
Şaşkoloz yahu , ay takma zaten şunun nesini takacaksın .canım bırak allahaşkına =) arkadaşın canı sıkılmış belli ki hayatına biraz renk katmak istedi dikkat çekerek =) ironik olan şey şu ki nickinde teacher yazan bir kişi mesleğinin gerektirdiği duyarlılığa sahip değil ne yazık ki. tabii gerçek bir "teacher" sa :) neyse, bundan sonra kendisine verecek tek bir cevabım bile yok iyi şanslar dilemekten başka :)
hadi canım hadi hadi.iyi uykular.ne kadar zavallı sözcükler kullanıyosun,evet ben gideyim yoksa sen mahalle kavgası çıkaracaksın.hiç bana göre değilll :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?