- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Bencede pahalı antepte daha uygun fiyata bu modelden bulabileceğiniz yerler var aslında ama çok istiyorsanız alın mutluluklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende o göz var mı sencenisanlanacak kiz benim deseydin gorurdun o zaman
ben kina+dugun ikisini 185e yaptirdim total, bi abla evinde yapiyordu, millet luks ozel bi yerde yaptirdim sanmistiaynen iyi kazık atıyorlar bu vesileyle
karsi taraf odeyecek dmi nisan kiyafetini? eger oyle ise bi kat daha pahali. sahsi fikrim, cok pahali..fiyatta şişirme fln yok arkadaşlar etiket fiyatı 2bindi kendim gördüm. tanıdık olduğu için bir mktar indirimle 1600tl ye indi. ist izmir ankara ve antepte şubeleri olan bir mağaza. açıkçası gelinlik modellerini de çok beğendim, 2000-4000 tl arası onlar da.
ben kızıl saçlı ve beyaz tenliyim. açıkçası kendime çok yakıştırdım. tam istediğim renk su yeşili. fotoa çok belli olmasa da işlemesi pırıl pırıl, altı su gibi iniyor. bilmiyorum elbise çok hoş da, ddediğiniz gibi pahalı. korkum belirttiğim gibi istda bir elbise beendim diyelim tadilat gerektiğinde yetiştiremeyiz demeleri.
ben kina+dugun ikisini 185e yaptirdim total, bi abla evinde yapiyordu, millet luks ozel bi yerde yaptirdim sanmisti
Ist da daha cesitli nisanliklar daha ucuza satiliyor bu nisanligin markasina bak ucuzunu bulursun belki daha icine sineni de bulursun insArkadaşlar 30 ocakta İstanbul'da salonda nişanım var. Ben Antep'te görev yapıyorum, öğretmenim. nişanlığı hep İstanbul'dan bakarım diye geçiştirdim. Ne var ki, beğendikten sonra 1 günde bile alınır halledilir dediler hep ama gel gör ki zaman daralıyor. Ya üstüne tadilat gerekirse, o zaman hiç zamanım kalmayacak. Ben İst.a 23 ünde gideceğim, 25 inde istemeye gelecekler ve 30unda nişan var
Bu böyle olmayacak, ne istediğimi bilmiyorum bari ne istemediğime karar vereyim diye Antepte bir abiye mağazasına gittim. Gerçekten çok hoş modeller var. Normalde inanılmaz zor beğenen, herşeye takılan birisiyim ama burda üç modeli çok beğendim. Ve ilk giydiğim elbise inanılmaz içime sindi. Tam istediğim gibi. Sadece bedeni bir beden küçük, onu da arkasına ek yparak halleder 2 günde teslim ederiz dediler. Fiyatı normalde 2bin tl ama tanıdık olduğu için 1600tl ye indi. Sizce çok mu pahalı? Nişanlım belli etmese de pahalı buldu ben biliyorum. Gereksiz masraf yapmak da istemiyorum ama çok beğendim. Sizce bunu alayım mı? Yoksa istdaki modellere mi bakayım?
Şöyle bir gerçek var ki 44-46 beden giyiyorum ve beğendiğim bir modeli hemen alıp çıkmam zor, mutlaka tadilat gerekiyor. İst.a gidince 4 gün içinde elbisenin hazır olması gerektiğini düşününce, burdan mı almalı yoksa gene de ordan mı bakmalı? Yetiştirebilirler mi? Elbise içime çok sindi, kafamı kurcalayan şey ilk baktığım mağazadaki ilk denediğim nişanlık olması ve kesin istda daha güzelini bulurum kaygısı. Özellikle istdaki nişanlık piyasasını bilen arkadaşlar fikir verirlerse çok mutlu olucam, kırmızı alarmmm veriyorum artık (((
prova yaptrdm kiz, yer mi anadolu cocuguşans meselesi canım ,çok para verip berbat olanlar da var
sen şaslıymışsın bu konuda
bendensinBende o göz var mı sence
Ist da daha cesitli nisanliklar daha ucuza satiliyor bu nisanligin markasina bak ucuzunu bulursun belki daha icine sineni de bulursun ins
prova yaptrdm kiz, yer mi anadolu cocugu
heheeyyyseni akıllı bıdık,işini şansa bırakmadın hee
Ben gelinligi izmitte aradim bulamadim adapazarinda atadim bulamadim. ist da mahmut pasa girisinde ilk girdigim magazada iste bu dedim cesit bol oldugundan bulabilirsin bencebulurum belki de zaman yok işte, 4 güncük ((