Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlığım çok mu pahalı?

fiyatta şişirme fln yok arkadaşlar etiket fiyatı 2bindi kendim gördüm. tanıdık olduğu için bir mktar indirimle 1600tl ye indi. ist izmir ankara ve antepte şubeleri olan bir mağaza. açıkçası gelinlik modellerini de çok beğendim, 2000-4000 tl arası onlar da.

ben kızıl saçlı ve beyaz tenliyim. açıkçası kendime çok yakıştırdım. tam istediğim renk su yeşili. fotoa çok belli olmasa da işlemesi pırıl pırıl, altı su gibi iniyor. bilmiyorum elbise çok hoş da, ddediğiniz gibi pahalı. korkum belirttiğim gibi istda bir elbise beendim diyelim tadilat gerektiğinde yetiştiremeyiz demeleri.

Evet pahalı.nişan elbisem çok güzeldi ve bundan çok çok daha uygundu. Kadıköy'den almıştım.adı nişan diye kazıklanma bosuna

Eger icine sindiyse hic dusunme al bi kere nissnlaniyosun hem istanbulda bulamayip aklin da bu modelde kalacagina alman daha mantikli geliyor hem calisiyosun da kime ne istedigini alirsin ben olsam cok begendiysem alirdim ama bu model seni nasıl gosterdi o da onemli verdigin paraya degecek mi ustunde sen onlari dusun tatlim

karsi taraf odeyecek dmi nisan kiyafetini? eger oyle ise bi kat daha pahali. sahsi fikrim, cok pahali..

Ist da daha cesitli nisanliklar daha ucuza satiliyor bu nisanligin markasina bak ucuzunu bulursun belki daha icine sineni de bulursun ins

Elbise cok cok cok guzel. Simdiden hayirlisi olsun Allah tamamina erdirsin. Ayni sureclerden cok yakinda gecmis insanlardan biliyorum piyasayi o yuzden oranin sartlarina gore uygun ama Istanbula' da gelseniz boyle birseyi 1000-1200 den asagi alamazsiniz. Maddi durumunuz nedir bilemem ama ben sahsim adina nisan kiyafetine bu kadar verilmesinide dogru bulmuyorum

BiraZ pahalı bencede :) benimkide o civardaydı ben bilmiyordum kayınvalidem beğenmişti. Ama olsun içine sindiyse sorun yok bence içinde kalmasından iyidir

bi arkadaşta söylemiş, pahalımı değimi gelirinizle alakalı.
yalnız düğün ve nişan masrafları eşiniz ve sizede pay ediliyorsa ilerde borç ödeyecekseniz yani, çok hesaplayarak alınki ilerde zorlanmayın . Allah tamamına erdirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…