• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı

Üzül diye söylemedim de birsey daha sorucam düğün ne zaman evlendikten sonra nerde oturacaksiniz
Kv ile yakın mı olacak eviniz? Öyle hissettim
Kendi evi var. Düğün Eylül de . Yakın değiliz . Nasıl hissettiniz

Yeni üyeyim. İlk sorum. Nişanlınızdan hiçbir zaman bişey talep etmeyen birisiniz ve kırk yılda bir şey beğenip (saat) güzel bir dille ne kadar güzel olduğunu vs vs alalım mı demişsiniz ve verdiği cevap İHTİYACIN MI VAR ( saatim hiç yok biliyor) sonrasında benim hayıflanmam ve ardından İLERDE BAKARIZ mesajı. Sizce bu nedir ağladım ya bende mi sorun yoksa ben nerde hata yapım
İlerde bakarız ne alakası var karısı olmadğğın içinmi almıyor acaba öylemi düşünüyor sence
Nişan bozulursa gibisinden garantici gibi
Belki de huyu öyledir cimridir öylede devem eder evlenince

Ben aslında denemek için yaptım bu zamana kadar bişey istemedim bakalım nasıl olacak diye. Aslında bu adam bana sevgiliyken benim haberim yokken hep altın kolye alırdı 14 ayar da olsa o zaman öyleydi. Ben anlam veremedim. Kendisinin saati varken ben kendisine ekstra aldım sevgililer gününde demedim ki ihtiyacı yoktur :KK43:
Senin bişel istememene alışmış iste birazda görsün gününü

Burdaki yorumları okudukça şaşırıyorum doğrusu ne var nolcak sanki nişanlısı imiş istediyse ne olmuş ev araba dememiş ya kızcağız bir saatt istemiş alt tarafı bunu bile almak zoruna gidiyorsa nişanlninda yandin

Burdaki yorumları okudukça şaşırıyorum doğrusu ne var nolcak sanki nişanlısı imiş istediyse ne olmuş ev araba dememiş ya kızcağız bir saatt istemiş alt tarafı bunu bile almak zoruna gidiyorsa nişanlninda yandin
Demi ya :(

Yeni üyeyim. İlk sorum. Nişanlınızdan hiçbir zaman bişey talep etmeyen birisiniz ve kırk yılda bir şey beğenip (saat) güzel bir dille ne kadar güzel olduğunu vs vs alalım mı demişsiniz ve verdiği cevap İHTİYACIN MI VAR ( saatim hiç yok biliyor) sonrasında benim hayıflanmam ve ardından İLERDE BAKARIZ mesajı. Sizce bu nedir ağladım ya bende mi sorun yoksa ben nerde hata yapım
Tek bir soru?
-Saatin fiyatı ne 😅

Bu yorumdan dolayı bilmiyorum öyle hissetmiştim.neyse ezdirmeyin kendinizi.
Şimdiden hayırlı olsun düğününüz :)
Hiçbir zaman bişey istemedim . Yaptıklarını da kendi isteğiyle yaptılar altın bohça vs. Ama bi kez bişey isteyince bu tepki beni üzdü yoksa ben de alırım saati. Mesele denedim ama gördüm tepkiyi

Peki konu sahibine nasıl bir cozumunuz var merak ettim

Hiçbir zaman bişey istemedim . Yaptıklarını da kendi isteğiyle yaptılar altın bohça vs. Ama bi kez bişey isteyince bu tepki beni üzdü yoksa ben de alırım saati. Mesele denedim ama gördüm tepkiyi
Ne düşündünüz peki

Back
X