Açıkça konuşurdum ben olsam evlenince demi böyle olcak fln diyePeki konu sahibine nasıl bir cozumunuz var merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıkça konuşurdum ben olsam evlenince demi böyle olcak fln diyePeki konu sahibine nasıl bir cozumunuz var merak ettim
150 liralık değerinde mi yokmuş nişanlındaa
Evet çok üzücü bir şey bunu bazı kadınlarda normal karşılıyor ya şaşıp kalıyorum150 liralık değerinde mi yokmuş nişanlındaa
Faciaaa bence..Daha nişanlılıkta üç kuruşluk hediye almaya laf eden adam evlenince yediğin lokmaları sayar.Evlerden ırak.Evet çok üzücü bir şey bunu bazı kadınlarda normal karşılıyor ya şaşıp kalıyorum
Aynen Allah korusunFaciaaa bence..Daha nişanlılıkta üç kuruşluk hediye almaya laf eden adam evlenince yediğin lokmaları sayar.Evlerden ırak.
Kimine göre ‘Bana bu saati alır mısın?’ Demek cesaret kimine göre deNeden cesaret ne demişte sankibeni uzaya mi uçur demiş
![]()
Çok sevindim canım adina güle güle kullanHEPİNİZE TEŞELKKÜR EDERİM. Şimdi öğrendim siparişi vermiş bile nasıl utandım kendimden