Nişanlı olupta kayınvalide ile kayınpedere Anne Baba demeye zorlananlarrr :))

bende telefonda demek istememiştim senin gibi düşünmüştüm canım,anne dedikten sonra bahsi geçerken birilerine analtırken teyze diyordum sonra ismiyle anne dedim yada kayınvalide, teyzeyi bahsederken dahi söylemiyorum

babam benim 2 evladım var damat baba demesede olur demişti, çok üzülmüştüm o hiç dememiş anne baba çünkü hani damadına saygılı olacaktı sözde

şimdi damadı her geldiğinde ellerini öpüyor, babam pek sevmez alışık değil... arkasından kızımı hep mutlu gördüğüm için bu çocuk oğlumdan farklı değil evladım diyor şükür

Benim de ilk zamanlar dilim teyzeye kayıyordu arada şimdi alıştım gibi direk arayınca filan anne nasılsın diyorum rahatlıkla. Bizimkiler çok şükür sözlümü daha sevgiliyken tanıştırdığım zamandan beri benimsediler sevdiler onun ailesi de keza beni öyle. Çok şükür şu zamana kadar ailelerden dolayı olumsuz bir şey yaşamadık onlar da çok iyi anlaştı.

Son düzenleme:
kızlarrrrr sevdiceğimlee nişanlanalıı 11 gün olduu ama ben annesine nasıl anne dicem bilemedim teyze diiyorum koca bir senedir bu alışkanlık nasıl değişiecekk bilemedimm :26:

Son düzenleme:
kızlarrrrr sevdiceğimlee nişanlanalıı 11 gün olduu ama ben annesine nasıl anne dicem bilemedim teyze diiyorum koca bir senedir bu alışkanlık nasıl değişiecekk bilemedimm :26:

canım benim hemen hemen aynı dönemlerde nişanlanmışız sanırım :)) inan bende çok kasıyodum kendimi gördüğün gibi sizlerden yardım almak için konu bile açmıştım ama inan içinden geliyosa ve 1 kez çıkıyosa o anne kelimesi hele birde seviyosan kv içinden bin kez söylemek geliyo hiç kasma doğal ol ) benim kv ilk söylediğimde duygulandı sonra içinden gelmiyosa söylemek zorunda değilsin kızım içinden geldiği zaman söyle dedi bende yoo anne içimden geliyo dedim sonra sarıldı bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…