Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anne sözcüğünü kafana takman komik epey başka zor süreçlerden geçeceksin ,bence çok narin olma kırılırsın , en kolayı anne demek, kaç yaşındasın merak ettim, evlilik olgunluk işi bu olgunluğun neresindesin merak ettim
Ne zaman içinden geliyorsa o zaman söyle zorunluluk hissetmeden yap... Zorlanıyorum diye düşünerek yapma görev gibi o zaman anlamı yok ki... Anne kelimesinin içi boş olmamalı bence asla. İçten gelmiyorsa da söylenmemeli ismiyle hitap edilmeli.
Ben de senin gibiydim. Söyleyene kadar bikaç ay da geçmişti.. Başına ismini ekleyerek mi söylesem ne yapsam nasıl yapsam...
Benim zaten bir annem bir babam var 20 yasımdan sonra hayatıma dan diye giren insanlara anne-baba nasıl derim??? diyordum...
Hiç öyle olmuyormuş...
Zaten sen bu adamı kabul etmedin mi hayatına? Ettin... Diğer yarım dedin... O zaman o her şeyiyle senin artık. Doğrsu ile yanlışı ile annesi ile babası ile...
Ona ait olanlar senin... Sana ait olanlar da onun... Evlilik budur. Keşke bunu daha önce fak edebilseydim buhranlar geçirmezdim nasıl söyleyeceğim diye.
O artık senin de annen. Diğer yarını o doğurdu o baktı o büyüttü. Seni değil belki ama artık senden bir parça olan adamı doğurdu.
Yani o da senin bir parçan bundan böyle..
Böyle düşündüğünde daha kolay olur belki senin için de...
kızlar şaşıyorum okuduklarıma kızlarınız olsa hemen elin oğlun vereceksiniz galibaoğlum olsa vermemler falan demek erkek anneleri daha çocuk sahibi olmadan başlıyorlar oğlumu başka kızlarla paylaşmam demeye aman benim oğlum olsun gelinim değil kızım olacak evlendiği kişi annesinin sevgisini aratmam çünkü ben çok arıyorum
kızlar şaşıyorum okuduklarıma kızlarınız olsa hemen elin oğlun vereceksiniz galibaoğlum olsa vermemler falan demek erkek anneleri daha çocuk sahibi olmadan başlıyorlar oğlumu başka kızlarla paylaşmam demeye aman benim oğlum olsun gelinim değil kızım olacak evlendiği kişi annesinin sevgisini aratmam çünkü ben çok arıyorum