Nişan nişanlı olupta evlenen arkadaşlara sorum olacak?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Onun babası öldü benim babamda öldü gibi bişey annemde söylemiş olsa bi an önce evlendiriyimde ba§ımda atıyım der gibi olur mecbur bekliyorum

haklısın canım dogru yanlıs anlasılabılırınır... ozaman tek care nişanlın a tatlı bır dılle artık bı tarıh koysak dıyorum falan demelısın

evet bız kadınlarrrr :) bıraz daha fedakar olmalıyız sanırım... çok tebrık ederım senı canım kuran öğrenmeye nıyetlenmen bıle cok guzel bırsey evınızde bereket huzur eksık olmaz yahuuu :) inşallah kısa zamanda öğrenırsın:)
merak ettim seni sarışınmısın kızzzz :) gozumde çııtı çıtı minyon sarışın düz saçlı bı hatun canlandı :)

haklısın canım dogru yanlıs anlasılabılırınır... ozaman tek care nişanlın a tatlı bır dılle artık bı tarıh koysak dıyorum falan demelısın

hmm evet inceden inceden yavaş yavaş söylemek lazım gerçi daha gün belli olmadan ben gelinlik baktım bile dedim bi gelinlik gördüm çok güzel. benimde görmem lazım dedi iyi görsün bakalım geldiğinde göstericem o zaman belki daha ben tarih demeden bişey söyler belki

ama canım ozaman aıleme 3 ay ıcınde ışe sokup dugunu yapacagız demeselerdi babam küplere bınıyor bekletmez nişanlı kız mecbur bekletıo... bende çalısırım dıyorum geçim sıkıntısı çekmeyız bıran once kuralım evımızı ama yok işte bende saldım :) ne isterse onu yapsın

dogru soyluyorsun sinirden mide kramplaına giriyorum bana oluyor olan :)

ayy inşaallah ya daha eliff bee teee deyim bakalım nasipse dilimizden dökülür..
yok ben kumralım(ahh o saçlarım beni en çok sınayan tarafım yoluk gibi kuru ve tuhaf dili olsa ne derdi bilmem ama küfürbaz bişiy olurdu herhal hiçç şekle girmezz ama güzelliğimi etkileyemezz ) mavi yeşil karışımı bi göz rengim var çıtı ve pıtıyımm boy konularına girmeyelim komplexim var 161 im (o 1 cm yazmamdan anla yanii )
ve uslu bi kızım her gece de şirinleri rüyamda görürüm

Son düzenleme:

ayyyy yerim seni evet tam hayal ettıgım gıbı :) aklımda oyle canlandrmıstım kumralda sarısının yarısı p
boy olayına gelınce yapma bunuuu 155 ten aşağısı kısa boylu dıye gecıyor bızım ülkede :) gayet ideal bır bayan boyuuuu::) herkesın bı kompleksı vardır bende ohoooooo bıtane kepce kulagım var boyum 168 ve kılom 72 veremıom kı versem super olcak nısanlımla tanısmadan once 64 tüm :S çöktürdü benı
ama ınsan senle yazışırken depresyonada giremez derdimi unuttum kız şekerım tesekkur ederım pozıtıflıgın ıcın ♥

çok çokkkk ricelar ederimmm..ne demek bana burası yarıyo bakma benim nazım herife herhal ona depresyon takılıyomm farkında bile olmadan aslında şurda çenem düşüyooo..
bu arada tek kulağınmı kepçeee hahahaahiiiiii çok güldüm buna o nasıl oluyo kızz..aslında olabilir benimde sağ profilimle sol profilim birbirine benzemiyoo amaninnn sol naif sağ cadoloz
bide sağ kaşım daha kısa ve düşük sol daha güzel..
aman gönüller iyi olsun önemli olan o..
bu arada bugün alışverişe gittik kociyle çileden çıkardım adamı koca çarşıda bi halt bulamadım ..bayram için sarı ayakkabı aldımmyeni gelinim ya millet benden döpiyesimsi şyler bekliyo benim aldıklarımı gör napimm içim bölee

ahahah bak piline pilineee napcan kız sarı ayakkabıyııı marjinal gelin seni ah ah ben rock metal dınlerdım bundan 4 yıl once piercıngler falan saçlar sımsıyah şimdi gör topuklu ayakkabı klasık gıyım geliniz ya o bakımdan aslında klasık derken gothic tarzda giyiniyorum dantellı gıpurlu kıyafetler falan kayınvalıdemde tam tersım spor gıyınecekmısım :) kusura bakmasın ben iyiym 9 cm topuklularımla
saçlarım turuncuydu kırmızıydı onla tanısmadan once ben degısıklıgı cok sevıomda şimdi nişanlım ızın vermıyoooo:2: kumralda kaldım kendı rengmdeee herşey degısıo bı erkegın hımayesıne gırınce ama nişanlıma bı komplommm var saçımı boyatcam turuncuya boya ölee çıktı hayatım ben nebılım ya şikayet etcem markayı falan dıye uste cıkmayı planlıommmp

erkeğine depresıf yapma kızzzz :) çok kızıolar bana hemen tamam dengesız gunundesın dıye çıkışıooo
kayınvalıdenı sevıonmuu pilinnnnnnnnnnnn

kayınvalidemmm maşallah benim canım annemdir allah biyerden alıp bi yerden verirmiş ya benim kendi annem cadıdır kv naif melek gibii maşaallahh ama çiğ tavuk yerim onun için benimde eşiminde bu 8 yıl sevgili nişanlılk vs dönmimizde çok kahrımızı çekmiş ağlamalarımızı dindirmiştir çok güçlü bi hatundur yani..allah ondan razı olsun

giyim konusunda ayy bi topuklu aldım yazlık malum geliniz diye yeminle ayagımı öyle bi vurduki çarşıda bide gözleim dolduacıdan allahım çıkaramıyorumda eve nasıl geldim bilemedim hayal gibi
sonra bi kapalı aldım fenaa lanet bişi topugu hafif kayma yapmış yampirik yürüyorum onuda saldım çayıra ohh babetlerimm miss düz ayakkabılarım ya salaş giyimi seviyorum bende hep böleydim yaşım daha 25 ne acelem var rahatıma bakıyorum gören daha 19 20 gösteriyosun der lolita gibi gelinim yane çekiyorum dar kotumu üstüne bol salaş tuniğimsi şifon vs gömlek bluz ohh babetlerr saçlar (aman saçları boşver) böleee

çok sevindim pilinnnn maşallah herkes kv konusunda şanslı olmuyor malesef bugun hiç eglencelı değilim moralim fena bozuk o yüzden canım son yazdıgını kendımı ıyı hıssettıgım bır ara tekrar yanıtlıcam şimdi okumuş yanıtlamamış olmasın diye yazıyorum öpüorum seni canım

ayy ayy kıyamamm ne oldu bacıma dök içini varsa bi çaresi bebaber düşünelim istersen..
saol canım iyi dileklerin içinnnnn öpüyorum senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…