Nişan nişanlı olupta evlenen arkadaşlara sorum olacak?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

cok saol amin inşallah sende o gunleri gorursun.
bizde iç içe olmaktan yanayız cok sukur bizim öyle aralarımızda iyi.ama sen cok fazla üsteleme kız tarafı naz tarafıdır

cok saol amin inşallah sende o gunleri gorursun.
bizde iç içe olmaktan yanayız cok sukur bizim öyle aralarımızda iyi.ama sen cok fazla üsteleme kız tarafı naz tarafıdır

amınnn canımmm :) evettttt aynen öyle yapıyorum şekerimtavız yookkk

aynı sorun bende de var bende nişanlıyım bizimde nikah tarihi belli olmadı bende belli olsun istiyorum süresi önemli değil en azından bi günü belli olsun istiyorum. bende annesine sormaya söylemeye çekiniyorum :26:

Bizde tamamen birden gelişti ailelerimiz mayıs olsun istedi.
Bizde baharda istiyorduk ztn kış gelini olmak istemiyordum açıkçası.
Gerçi mayısta olcak ama kaç mayıs hala belirsiz
Kasım başında nişanımız var sanırım nişandan sonra netleşcek tarih.
Haklısın aslında erkek tarafının gelip konuşması lazım ama nişanlının ailesi yönlendirmiyorsa düğün tarihi konusunda sizi, siz çift olarak biz şu tarihi istiyoruz diyebilirsiniz yada ailen patlamadan önce düğün tarihini napıcaz dünür diye bir ayar çekebilir baban

bizde düğün günü kesme deniyor
biz eşimle gün belirlemiştik zaten eşimin ailesi gelemek için izin aldılar ailemden

ailem izin verince geldiler.konusuldu tabi benim istediğim tarih oldu

gün aldıktan 6 ay sonra düğünümüz oldu

Son düzenleme:
canım benım yaa:) ne guzel anlatmıssın ama benım baba onlara zaten ayar p hayatta oyle bısı yapmaz agırlıgı var onun ole dıyo:)
onun ailesinın fıkrıde bıraz calıssın onunu gorsun sanırım gerci hersey bızde bıtıyor nısanlım su tarıh dese kımse ses cıkaramaz ama oda demıyooo :) napcaz bılmem ben konusmuom zati bu konuları onla buyuk kavga ettıkte:2:

hayırlısı kasımda nişan sızınde bnde 10 kasımda nısanlanmıstm:) hersey ıstedıgın gıbı olsunn inşallah

negüzel :) mutluluklar dilerim yuvanızda aılenızle:)

Beklenecek bir şey yoksa okul, iş, askerlik ne biliyim sağlık sorunu Allah korusun neden tarih belirlenemiyor ki engel bir durum yok gibi sizde de. Bence nişanlınızla açık açık konuşun ben şu tarihi istiyorum ailenle konuş size de uygunsa netleştirelim artık diyin. Biz ikimiz belirledik mesela tarihi ben kış olsun istemedim havalar biraz ısınsın dedim yoksa sözlüme kalsa şubat marttta evleniyorduk hem de annemlerin evlilik yıl dönümü olan 24 mayısı önerdim sözlüm de kabul etti kayınvalidem kayınpederim hiç karışmadı zaten siz ne zaman derseniz o zaman olsun dediler sağolsunlar ama onların bir yakınının düğün tarihiyle çakıştı sadece bir hafta öne aldık.

Su akar yolunu bulur cnm o zaman bakalım ne zaman olucak.Teşekkür ederim amin inş.
Sizinde hakkınızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun

işte herkes senın nişanlın ve ailesi gibi duyarlı ısteklı olamayabılıyor allah mutlulugunuzu artırsın... benım nısanlımın aılesı calıssın dıyor bı sure nısanlımda oyle dıyor 3 5 ay calısayım onumu gorıyım dıyor 10 ay iş bulamadı benım sucum ne 12 aydan berı beklıyorum halada beklıcem gordugun uzere bende açmıyorum bu konuları buyuk bı kavgadan sonra evlılıgı kolay sanıyor kendımı ayarlıyım 1 ay ıcındede tarıh alınır dugun yapılır dıyor komik gelıyor bana o işler oyle kolay degıl ev tutması yerlesmesı dugun tarıhı salon durumu kolay degıl yapsınlar bakalım cok bılıyorlar ya delırtcekler benı yıne asabım bozuldu atıcam nişanı o olacak ama sevıyorum kahretsın

annesıne senın solemen nekdar dogru olur bılmıyorum canım cok samımıysenız soyle anne kız gıbı :) ama senın aıle buyuklerınden bırının soylemesı daha mantıklı 5 cayına davet edın kayın valıdenı bı sekılde acılır konular ne bılım babalar konusabılır yada once sen nişanlınla konus o aılesıne acsın oda olabılır... beklemek can sıkıcı bılırım

Canım biz 8 yıl birliktelik yaşadık(üniv.okuduk beraber nasip işte uzadıda uzadııııııııı)..o 8 yılın bir kısmında normal sevgiliydik(çıkıyodukdiyelim hhiihi bitiyorum bu tabire çıktık çıktık inemedik yaneee..)sonra aramızda yüzük taktık(kimseye göstermedik top secret :)..)şaka şaka..gösterdik...
sonra sözlendik aile arasında sonra nişan gibi yüzük taktık yine iki arada bi derede ..sonra baktım bizim elilik uzayıp gidecek eşim askere gitmedi gitsin gelsin iş vss 3 yılı vardı yani..artık kafayı yicektimki ailemizin dostları bilir kişileri bu iş böle olmaz bu çocuklar ne zamndır bekliyo everelim dediler (şükürrr)kayınpederim çokkgüzel bi salondan boş bulduğu ilk tarihi almıştı 14 haziran 2013 düntanın evine daldımmm
karışıkk işlerr..özel bi tarih yoksa onlara bırak erken mi geçmi istiyosun söle ona göre uygun bi tarih alırlar zaten gün bulmakta sorun bizim 6 ay vardı günler dolmuştu yani..
bide eminsen sevginden kişiliğinden en az 7 ,8 ay nişanlılık yeter bence..kavuşunnnn be yavrumm evlilik çok hoşşş
aileleri de takma bizimkilerinde arası limoni ama önemli olan sizsiniz..senin annen benim babam vss konuşmaları dönmesin evde yeter..keyfinize bakın..
uzun olsun pardonssss

çok eğlencelı bı yazı oldu sonsuza kadar mutlu olunnn :) ya bızım bekleme luksumuz yok aslında sehır ayrılıgıda var sureklı gorusemıyoruz babam zaten sıkıntı yok gelmesın yok sen gıtme falan gorusmemız kısıtlı bıde boyle tuhaf tuhaf olaylar canım sıkılıyor ya bende bı tarıh konsun bekleyım ıstıyorum bugun annesıyle konustuk az once calıssın calıssın dıyor hıc evlılık lafı acmıoolllarr :)

sana yine uzun bi yazı yazmıştım ama kayboldu bakıma girdi kk...
neyse
canım teşekkürler iyi dileklerin için amin..sizde evlenebilin inşaallah sonrada buruşuk olana kadar olduktan sonrada çok aşıkk kalın birbirinize inşaallah..
bence hemen evlen derim evlilik berekettir canım inan boşa geçmiş sayacaksın bu günleri ben öle sayıyorum doğrusu eminsen hiçç bekleme ..nişanlınla konuş bu durumu karar verecek olan önce sizsinizz..anne babaya bakma sen aman çocuk kendini bi topARLASIN BİDE BİZİ TOPARLASIN..aman eşyasıydı ayy ev alınacak diye turşunuzu kurarlar valla..
atla beyaz atlı prensinin kollarına gerisi allah kerim..

sevdıgımden emınım onunla bır hayat gecırmek ıstedıgımden de ama nedense son olanlardan sonra ondan emın olamıyorum seven hemen bırlıkte olmak ıcın ayarlar erkek adam yapar herseyı ayarlar ıstese aılsesınıde dıze getırır ama bu zamana yaymaya devam edıyor etsın bakalım gıttıgı yere kadar :)

çok tesekkurler canım ıyı dıleklerın pozıtıf enerjın ıcın :) senın kociş yaşadı valaaa maşallaah maşallah

ev hatunuyum yaa bebecikte yok bende enerji çogggg aman akşama kadar kalmıyoo ya kocik yine pasif halime denk geliyoo bugün bide kuran kursuna başladım allahım öğrenmk nasip etsin inşaallah böle akşama kadar kk olmii azcık ilim irfan öğrenelim dedim ..iş güç yokken

ya bazen öle yaapar erkekler ..sever kıskanır kıyamaz bağlıdır gözünden sakınır ama dıştan pek bişey belli edemez ..sadık olarak senle olması bile önemlidir..mesela görüşmek için çoğu zaman hatta neredeyse 1 yıl ben sabahın köründe 2 dolmuş değiştirp nişanlıma giderdim evde daha rahat vakit geçiriyoruz diye dşün 2 dolmuş git 2 dolmuş gel..ama bu onun sevmediği anlamına gelmiyorduki fedakarlığı benim yapmam şartı bizde oturamayacağımıza göre
vss vss..böyle sevgiölçütü derinnn şeylerdirrrr yüzeye takılmaa

Nişanlın da kendi açısından haklı olabilir canım daha yeni işe girdiyse belli bir süre çalışayım yerimi sağlamlaştırayım diye de düşünüyor olabilir. Benim sözlüm de askere gitti geldi işe girdi 1 yıl çalıştı kendini iş yerinde isbat etti öyle istemeye geldiler yani hemen iş bulur bulmaz bir ay içinde olmadı her şey. Çünkü özel sektörse eğer çalıştığı iş yeri her an her şey olabilir garantisi yok ha devlet memurudur işi garantidir isterse 10 günlük çalışsın maaşının 15inde yatacağı kesindir hemen evlilik işine girişiebilir o zaman.

Bak canım açıkçası acele etme herşeyde bir hayır vardır derler :) kurulu gibi işledi ama herşey vaktiyle oldu bizde 6 senedir bekliyoruz evlenmek için o yüzden akışına bırak rahat ol :) zorladıkça sen üzülürsün

Onun babası öldü benim babamda öldü gibi bişey annemde söylemiş olsa bi an önce evlendiriyimde ba§ımda atıyım der gibi olur mecbur bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…