Nişan nişanlı olupta evlenemeyenler ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

canım aılesının maddı durumu kotu degılkı ama ınatlar iş bulmadan duğün yok dıyorlar kımse yardmcı olmuyor anlayacagın ...kesnlkle iş cok zor yaktım kendımı işte yada benı yaktılar

canım aılesının maddı durumu kotu degılkı ama ınatlar iş bulmadan duğün yok dıyorlar kımse yardmcı olmuyor anlayacagın ...kesnlkle iş cok zor yaktım kendımı işte yada benı yaktılar

hımm anlıyorum canım, benide yaktılar, nişanlımın aileside maddiyatçı malesef. başka forumlarda kızlar gelinlik modeli hakkında nişan düğün olayları hakkında yazışıyor ama bizde böyle yazışıyoruzz.

ama düşünüyorumda herşeyin hayırlıs olsun, bende bekledim bi süre, evlenmedik henüz, bu sürede bi rahatsızlığım vardı iyileştim, aşırı kıllanma sorunumda halloldu sayılır. önceden yemek bilmezdim onuda öğrendim. önceden evlenseydim ne yapacaktım.

sıra bızede gelcek canm:) o nıkah cuzdanını bı alalım elımıze aılesı uzaktan bakıcak ondan sonra şimdi ses çıkarmıyorum bızı zor gunumuzde yanımzda olmayan bızı yuz ustu bırakan ınsanları asla unutmıcam hepsını yazdım....yle ya aglıyorum ben bırının ceyız hazrlıklarını gordugumde bızımde hayallerımz var ama olmuyor ıste ne dıyelım allah saglık versın hepsı olur bırgun

ben uvey anne yanındayım canım ve uvey kardesler sıkıntılı gunler gecırdım buzamana kadar ve gecırıyorumda beklıcek sabrımda yok ama napalım allah sınıyor bızı... gecmıs olsn rahatszılgın ıcın canım benım

sağol canım allah razı olsun. allah sanada kolaylık versin. inşallah sende bende hayırlısıyla evleniriz.

" nişanlılığın tadını çıkarmak" nedir ? saçma sapan bir söz.

nişanlılık uzatılmaz. kısa tutulur. yoksa o işten hayır gelmez.

yakın vakitte evlenilmeyecekse, o güç kudret yoksa söz - nişan için acele edilmemeli.

Nişanlılığın tadı şöyle çıkar 3-5 ay vardr evlenmeye uzaklıkta yoktur arada nişanlın gelir seni işten alır akşam yemeklere çıkarsınız hafta sonu gezersiniz vs. hani o kısa sürenin tadını çıkartırsın böyle uzaktan olmuyor

bu konuda katılıyorum nişanla düğün arasında bir kaç ay olmalı yoksa gerçekten işin tadı kaçıyor türlü tatsızlıklarla... deneyimle sabit herşey sıcağı sıcağına olmalı

evett tatlım ya :/ kesnlikle doğrusun uzaktan olmuyor aynı şehirlerde olunsa en azından hafta bir görüşülür aileler kaynaşır buda çok iyi bişi ama uzaktan herşey zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…