Nişan nişanlı olupta evlenemeyenler ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Ayy o millet çok biliyo zaten herşeyi kendilerine baksınlar önce, valla nişanlılık uzakta olunca tadı falan çıkmıyor bildiğin işkenceye dönüşüyor biz artık bir an önce evlenelim derdindeyiz hükümet 25 yaş altı gnçlere evlilk kresdisi vericekmş kızlar 10000 tl ve 2 sene sonra faizsiz ödücekmişiz, biz yasanın çıkmasını 4 gözle bekliyoruz

ay gerçekten mi hımm bu çok güzel bi gelişme :) zaten mesajların altındaki sayacımdan da anlaşılacağı üzere artık cılkı çıkmaya başladı bu işin o uzakta ben uzakta. çok özlüyorum. en güzel günlerimizi ayrı geçiriyoruz. en basitinden yeni çıkan bi filmi bile onla izleyemiyorum. ya da yeni denediğim bi tarifi ona tattıramıyorum. ya valla çok üzülüyorum böyle

Yalnız değilmişim :) gerçekten üzüntüden gerginlik çıkıyor artık .. hiç istemiyoruz ama bnmde onunda dengeside iyice bozuldu

Yalnız değilmişim :) gerçekten üzüntüden gerginlik çıkıyor artık .. hiç istemiyoruz ama bnmde onunda dengeside iyice bozuldu

çok mutsuzum. kpss açıklandı. büyük ihtimalle atanamayacğım. atanamadığım halde 1 sene daha beklersek ben bu işi yürütemem. ne yapsam ben ya nerelere gitsem

çok mutsuzum. kpss açıklandı. büyük ihtimalle atanamayacğım. atanamadığım halde 1 sene daha beklersek ben bu işi yürütemem. ne yapsam ben ya nerelere gitsem

Dur bakalım, bozma hemen moralini.... Allah hayırlısını versin hepimiz için. Sen dua et, iyi düşün, herşeyin çaresi bulunur.

Dur bakalım, bozma hemen moralini.... Allah hayırlısını versin hepimiz için. Sen dua et, iyi düşün, herşeyin çaresi bulunur.

Ya ne bileyim valla artık bıktım beklemek istemiyorum. bekledikçe bi sorun bi sıkıntı çıkacak. yanımda olsa tamam diycem ama kırk yılda bi anca görüşüyoruz zaten

Evet hemen bozma moralini atanamazsan evlenemicekmisiniz ?

ben puanımı öğrenince durumu buna anlattım. bak dedim ben bu sene yine çalışmak zorunda kalıcam yine ders falan olmayacak. evde annem babam tavırları bunlar. atanacağımın garantisi yok. bak ciddi ciddi düşün bi iki aya toparlayalım artık bu durumu dedim beni gayet anladı gibi oldu ertesi gün aradı beni konuşuyoruz eve neymiş interneti iptal ettirmiş uydu taktırıyomuş hem de internet paketi de varmış. şakayla karışık bak uğraşma bunlarla belki o kadar çok kullanamazsın bile dedim. yoo daha bi sene kullanırım dedi. ben iyice deli oldum. nasıl olsa hazır kız burda onu bekliyo o orda gününü gün etsin

Sana iyi kullanmalar o zaman de git ya valla bnm artık sinirlerim gergin ve çok sıkıldım ben

kesınlıkle sızı tebrık edıyorum çok mukemmel br karar vermıssınz garantınız yoksa dugun tarıhı kısa suredee alınmayacaksa ayrıca gorusme sıkıntınız varsa nişanlılık evresını çiftlere tavsıye etmıyorum. herşey bırbırıne karısıyor aılelerce sorun cıkıyor daha neler neler uzadıkca ışin suyu cıkıyor gercekten keşke bızımde sızın gıbı secme sansımız olsaydı ınan beklerdık nısan yapmadan nişanlanınca cıftler sanıyorkı tamam aılelerde bılıyor rahatz oyle olmuyor daha cok karısıyorlar ve daha cok goz onunde oluyorsunz.bızım ılskımızı ogrendı babam ısı aceleye gtrdı gelsın ıstesınler soz nısan bır arada oldu düğünde 3 ay ıcındeydı ama nısanlım iş bulamadı 9 aydır ıssız bır seneden fazla nısanlıym anla durumun krıtıklıgını ayrılıga kdr geldı iş

ne guzel şehir ayrı ama en azından başınızda acele ettıren baskıcı bır aılenız yok benım babam ben nısanlı kız bekletmem mantalitesınde : ama 9 aydır beklıyorum işte

canım ben nişan başlığına açtım cunku hep guzel seylere bakıp bakıp iç geçirmeyelım diye p :) inan bende evlencek cıft gordugumde gozlerım doluyor allah herkesı mutlu etsın ama bızde haketmıyoruzmu mutlulugu bılemıyorum aılende kesın söz takalım adı koyulsun dıye dusunmustur ama işi genclere bırakmak dahA UYGUN Degılmı senın aılende başka türmüş yahu :) adı konsan sen kenarda dur bekle benım babamda nısanlı kız beklemez nısanlan hsora dugun hadı kendı evıne ama ole olmuyor ıste :)...bnmde nısanlm uzak bırde babam otorıte gorusturmuyor nısanlm aılesıyle gelıyor eskı moda sankı mılattan oncesınde yasıyoruz :/ annem yok başımda çekıp cevırecek uvey annem var işte o bılıodu cıddı ılskım oldunu babama solemıs babamda gelsn ıstesnler dıyor hersey ayaga kalktı 2 ay ıcnde soz nısan br arada yaptık dugunde olcaktı 3 ay sonra ama ıs bulamadı nısanlm 9 ay gectı babam küplere bınıyor ne olurdu karısmasalardı bız kendımız ne yapcagmızı belırleseydık cok zor hersey cok zor allah senınde yardmcın olsn canım

allah yardmcın olsun canım cıldırmamak elde degıl ama bende de belırsızlık var bu kışa doğru iş bulursa kar kıyamet demıcem yapcam düğünü yazı beklemıcem ama yazı beklemekte var iş sorunu var canım 9 aydır iş bulamadı adam ya delircem babam bı yanda delırıyor calısmaya nıyetı yok galıba dıyor ınsanlar baskı yapıyor bızde gorusemıyoruz zaten ayda bır belkı nısanlılıkmı cezamı anlamadım herkes dıyo nısanlısın şen şakrak ol ne bu suratın için gecmıs kmse anlamıyor halımden insan vakıt kaybetmek ıstemıyor sevdıgının yanında olmak ıstıyor ama ımkanlar işte... allah yardmcınz olsun canım ne dıyelım sızın engelınız ne bılmıyorum ama umarım bır mucıze olur bızım ısımzde mucızelere kaldı cunku....

yalnız değilsin bende aynı durumdayım, bizimde sorunlarımız var, ama belki bu sene düğün inşallah bekliycez bakalım. allah hepimizin yardımcısı olsun.

hele milletin lafı sorgusu yokmu, insanın canı sıkılıyor, . sizin düğün ne zaman diye sorulan meşhur sorudur:))))

yalnız değilsin bende aynı durumdayım, bizimde sorunlarımız var, ama belki bu sene düğün inşallah bekliycez bakalım. allah hepimizin yardımcısı olsun.

umutların tukendıgı yerde ınancsızlık baslıyor tam oradayım ıste nısanlımın bır işe gırıp calısabılecegıne bıle ınancım kalmadı hergun kavga eder olduk bır işe gırse hersey duzelıcek ama 9 ayda olmayan olmaz gıbı gelıyor bı tarıh konsa na gore bekler ınsan ama bu türlü hıcbırseye adapte olamıyoruz allah yardmcın olsun senınde canım

hele milletin lafı sorgusu yokmu, insanın canı sıkılıyor, . sizin düğün ne zaman diye sorulan meşhur sorudur:))))
aynen canm yaa siz daha evlenmıyormusunuz demeler birini örnek gosterıp bak o senden once davrandı demeler bu toplumumuz yokmu bızım ınsanı felakete surukler ınsanlar yuızunden nısanlıma saldırıyorum bak şu kısının nısanlısı ıs bulmus bak onlar dugun tarıhı koymus dıye dıye kavga edıp duruom

üzülmeyin kızlar allah büyük, allah hepimizin yardımcısı olsun. herşeyde vardır bi hayır. biz bilemeyizki ne daha hayırlı? allah bilir.

ah canım evet, maddiyat konusu, allah hayılrı rızık kapısı açsın nişanlına. bizimki maddiyat değil ama işte bişey olmayınca olmuyor.

ah canım evet, maddiyat konusu, allah hayılrı rızık kapısı açsın nişanlına. bizimki maddiyat değil ama işte bişey olmayınca olmuyor.

:/:/:/dua etmekten başka yapcak birşey yok canım umarım sızın onunuzdede ne varsa açılır tez zamanda

halbuki allah kuranda maddi gücü yetmeyenler varsa onları yardım edin evlendirin diyor, yani durumu yetmeyeni yardım edip evlendirmek farz. iş meseleside zor valla, iş bulmak çok zor, allah büyük hayılrı bi rızık kapısı açılır inşallah.bizim bi tanıdıkta nişanlanmıştı, çocuk öğretmen atanamadı hala nişanlı oda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…