Ayy o millet çok biliyo zaten herşeyi kendilerine baksınlar önce, valla nişanlılık uzakta olunca tadı falan çıkmıyor bildiğin işkenceye dönüşüyor biz artık bir an önce evlenelim derdindeyiz hükümet 25 yaş altı gnçlere evlilk kresdisi vericekmş kızlar 10000 tl ve 2 sene sonra faizsiz ödücekmişiz, biz yasanın çıkmasını 4 gözle bekliyoruzben de geldiiimm :) biz nişanlımla liseden beri görüşüyoruz. son 1buçuk hatta iki yıla yakındır da nişanlıyız ve bu yaz da düğün yok. artık gına geldi milletin lafında yok düğün ne zaman yok neyi bekliyosunuz. yok nişanlı çok beklemeyin. arada bi bunalıma girip girip çıkıyorum. bi de nişanlım da uzakta çok sık görüşemiyoruznerelere gitsek ne yapsak a dostlar :)
Ayy o millet çok biliyo zaten herşeyi kendilerine baksınlar önce, valla nişanlılık uzakta olunca tadı falan çıkmıyor bildiğin işkenceye dönüşüyor biz artık bir an önce evlenelim derdindeyiz hükümet 25 yaş altı gnçlere evlilk kresdisi vericekmş kızlar 10000 tl ve 2 sene sonra faizsiz ödücekmişiz, biz yasanın çıkmasını 4 gözle bekliyoruz
Yalnız değilmişim :) gerçekten üzüntüden gerginlik çıkıyor artık .. hiç istemiyoruz ama bnmde onunda dengeside iyice bozulduay gerçekten mihımm bu çok güzel bi gelişme :) zaten mesajların altındaki sayacımdan da anlaşılacağı üzere artık cılkı çıkmaya başladı bu işin o uzakta ben uzakta. çok özlüyorum. en güzel günlerimizi ayrı geçiriyoruz. en basitinden yeni çıkan bi filmi bile onla izleyemiyorum. ya da yeni denediğim bi tarifi ona tattıramıyorum. ya valla çok üzülüyorum böyle
Yalnız değilmişim :) gerçekten üzüntüden gerginlik çıkıyor artık .. hiç istemiyoruz ama bnmde onunda dengeside iyice bozuldu
çok mutsuzum. kpss açıklandı. büyük ihtimalle atanamayacğım. atanamadığım halde 1 sene daha beklersek ben bu işi yürütemem. ne yapsam ben ya nerelere gitsem
Evet hemen bozma moralini atanamazsan evlenemicekmisiniz ?çok mutsuzum. kpss açıklandı. büyük ihtimalle atanamayacğım. atanamadığım halde 1 sene daha beklersek ben bu işi yürütemem. ne yapsam ben ya nerelere gitsem
Dur bakalım, bozma hemen moralini.... Allah hayırlısını versin hepimiz için. Sen dua et, iyi düşün, herşeyin çaresi bulunur.
Evet hemen bozma moralini atanamazsan evlenemicekmisiniz ?
Sana iyi kullanmalar o zaman de git ya valla bnm artık sinirlerim gergin ve çok sıkıldım benYa ne bileyim valla artık bıktım beklemek istemiyorum. bekledikçe bi sorun bi sıkıntı çıkacak. yanımda olsa tamam diycem ama kırk yılda bi anca görüşüyoruz zaten
ben puanımı öğrenince durumu buna anlattım. bak dedim ben bu sene yine çalışmak zorunda kalıcam yine ders falan olmayacak. evde annem babam tavırları bunlar. atanacağımın garantisi yok. bak ciddi ciddi düşün bi iki aya toparlayalım artık bu durumu dedim beni gayet anladı gibi oldu ertesi gün aradı beni konuşuyoruz eve neymiş interneti iptal ettirmiş uydu taktırıyomuş hem de internet paketi de varmış. şakayla karışık bak uğraşma bunlarla belki o kadar çok kullanamazsın bile dedim. yoo daha bi sene kullanırım dedi. ben iyice deli oldum. nasıl olsa hazır kız burda onu bekliyo o orda gününü gün etsin
Biz de üniversiteyi bitirdiğimizde "İşin adını koyup bir nişan taksak mı?" diye düşünmüştük. Hani hem biz daha rahat görüşürüz hem de aileler bizi daha iyi tanır, niyetimizin iyi olduğunu bilirler diye... Şimdi dönüp bakınca iyi ki yapmamışız diyorum.
Nişanlılık ilişkinin en zor dönemi. Aileleri ayrıca idare etmek, evlilik stresiyle baş etmek ve bu arada kavga etmemeyi başarmak gerekiyor. Hele bir de iş, maddi sıkıntı, aile anlaşmalığı varsa Allah yardımcınız olsun. Ama evlenmiş kişilerden en çok duyduğum şey "geçer bu günler". Sabır ve anlayış her sorunu halletmese de çok şeyi çözer diye düşünüyorum. Allah sağlık versin, gerisi halledilir.
ben de varımm.. nişanlımla 4 buçuk yıldır beraberiz benim okul bitti onunki henüz bitmedi bitince askerlik falann ooo :26: 2-3 yıl nişanlıyız.. tadını çıkartalım diyoruz da ayrı şehirlerdeyiz.. zor zor çok zor..
bende varım tam içimden ne güzel bu forumdakiler nişan düğün tarihlerini almış ona göre herşeyi yapıyolar diye düşünyodum ki bu topiği gördüm
hiç beklemediğim bi zamanda sözlendim önümde abim varken oda bu yaz sözlenicekti ama kızın babası 2 ay sonraya attı
ağız tadıyla ne bi söz nebi nişan yababildik hiç bişey olmadı güzelce düğün tarihi belli bile değil
çok kzıgınım aileme kırgınım abimin herşeyi güzelce olsun istiyolar ama bana gelince abin var seninki olmaz diyolar sözlenmeseydim daha iyidi vala
nişanlım uzakta bide çok zorlanıyorum gerçekten
ben de geldiiimm :) biz nişanlımla liseden beri görüşüyoruz. son 1buçuk hatta iki yıla yakındır da nişanlıyız ve bu yaz da düğün yok. artık gına geldi milletin lafında yok düğün ne zaman yok neyi bekliyosunuz. yok nişanlı çok beklemeyin. arada bi bunalıma girip girip çıkıyorum. bi de nişanlım da uzakta çok sık görüşemiyoruznerelere gitsek ne yapsak a dostlar :)
arkadaslar hayatımızın en onemlı evresınde aşık oluruz yada evlılık heycanlıyla dolarız bunların aşamaları isteme söz nişan akabınde düğün...
bu başlığı açmamdaki neden nişanlanıp belli bir sebebten düğün tarihi koyamayanlar yada benzeri sorunlarla düğün tarihi belli olmayan muaalaktaki gelin adayları bu topikte sıkıntılarımızı paylaşalım istedim...
bende 12 aydır nişanlıyım fakat nişanlımın iş sıkıntısından dolayı ne düğün tarihi var nede söz konusu depresyona girdim :/ konuşarak rahatlarız belki bilemiyorum allah herkesin yardımcısı olsun
allah yardmcın olsun canım cıldırmamak elde degıl amabende de belırsızlık var bu kışa doğru iş bulursa kar kıyamet demıcem yapcam düğünü yazı beklemıcem ama yazı beklemekte var iş sorunu var canım 9 aydır iş bulamadı adam ya delircem babam bı yanda delırıyor calısmaya nıyetı yok galıba dıyor ınsanlar baskı yapıyor bızde gorusemıyoruz zaten ayda bır belkı nısanlılıkmı cezamı anlamadım herkes dıyo nısanlısın şen şakrak ol ne bu suratın için gecmıs kmse anlamıyor halımden insan vakıt kaybetmek ıstemıyor sevdıgının yanında olmak ıstıyor ama ımkanlar işte... allah yardmcınz olsun canım ne dıyelım sızın engelınız ne bılmıyorum ama umarım bır mucıze olur bızım ısımzde mucızelere kaldı cunku....
yalnız değilsin bende aynı durumdayım, bizimde sorunlarımız var, ama belki bu sene düğün inşallah bekliycez bakalım. allah hepimizin yardımcısı olsun.
aynen canm yaa siz daha evlenmıyormusunuz demeler birini örnek gosterıp bak o senden once davrandı demeler bu toplumumuz yokmu bızımhele milletin lafı sorgusu yokmu, insanın canı sıkılıyor, . sizin düğün ne zaman diye sorulan meşhur sorudur:))))
canım ben nişan başlığına açtım cunku hep guzel seylere bakıp bakıp iç geçirmeyelım diyep :) inan bende evlencek cıft gordugumde gozlerım doluyor allah herkesı mutlu etsın ama bızde haketmıyoruzmu mutlulugu bılemıyorum aılende kesın söz takalım adı koyulsun dıye dusunmustur ama işi genclere bırakmak dahA UYGUN Degılmı senın aılende başka türmüş yahu :) adı konsan sen kenarda dur bekle benım babamda nısanlı kız beklemez nısanlan hsora dugun hadı kendı evıne ama ole olmuyor ıste :)...bnmde nısanlm uzak bırde babam otorıte gorusturmuyor nısanlm aılesıyle gelıyor eskı moda sankı mılattan oncesınde yasıyoruz :/ annem yok başımda çekıp cevırecek uvey annem var işte o bılıodu cıddı ılskım oldunu babama solemıs babamda gelsn ıstesnler dıyor hersey ayaga kalktı 2 ay ıcnde soz nısan br arada yaptık dugunde olcaktı 3 ay sonra ama ıs bulamadı nısanlm 9 ay gectı babam küplere bınıyor ne olurdu karısmasalardı bız kendımız ne yapcagmızı belırleseydık cok zor hersey cok zor allah senınde yardmcın olsn canım
aynen canm yaa siz daha evlenmıyormusunuz demeler birini örnek gosterıp bak o senden once davrandı demeler bu toplumumuz yokmu bızımınsanı felakete surukler ınsanlar yuızunden nısanlıma saldırıyorum bak şu kısının nısanlısı ıs bulmus bak onlar dugun tarıhı koymus dıye dıye kavga edıp duruom
ah canım evet, maddiyat konusu, allah hayılrı rızık kapısı açsın nişanlına. bizimki maddiyat değil ama işte bişey olmayınca olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?