Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

İnsanlar zamanla değişir canım.
Kızda erkekte değişebilir.
Ama erkekler evlenince daha bir rahatlıyorlar orası doğru.

muhakkak. sorun kötü yönde değişme ihtimalimizin olması. benimki bu sıralar çok asabi, hiç çekilmiyor. bir geçseydi şu asabiliği, eylülde sınava girecek ondan dolayı bu asabilik. bir anda değişiyor. çok alakasız şeylere kızıp yarım saat açıklama yapıyor :26:

Benimkide dönem dönem öyle oluyor canım.
Alakasız şeylere kızıyor.
Erkek stres olunca en yakınlarına nazı geçiyor.

herşey olur gider canım merak etme .. bizim ufak tefek eksiklerimiz var .. bugün yine evdeydim 2-3 saat kadar ama öyle ayrıntılar var ki hala kıyafetlerimi yerleştiremedim .. artık balayından gelince yaparım diyorum .. bu kadar oldu ne yapayım benimki de böyle oldu diyorum ve rahatlatıyorum kendimi .. daha senin vaktin var çok rahat yetiştireceğini düşünüyorum

sen bu durumu kendin için normalleştirmişsin ve ailene söylemeyi pek önemsememişsin canım bu bir hata değil ama onlar için sonradan öğrenmek sıkıntı oluşturmuş .. hem hastalığa üzülmüşler hem de senin onlardan bunu saklamana .. o yüzden tepkileri biraz daha farklı boyutta olmuş olabilir ..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım şuanda korkmak çözüm değil .. sen elinden geldiğince karşındakini tanımaya çalışacaksın .. ve güveneceksin .. güvenmezsen olmaz güvenin boşa da çıkabilir kötü şeylerde yaşayabilirsin ama şüpheyle de yaşayamayız ilişkimizi ..

birde burada okuduklarımız tek taraftan yazılmış yazılar .. onların gözünden bakarsak tabi ki karşı tarafı suçlarız .. ben ilgimi çeken birşey olursa sadece okuyorum ve eminim ki karşı tarafa sorsan oradan da bambaşka şeyler çıkar altından ..

Bacılar herkese iyi akşamlar,ilkay:)Rabbim tamamına erdirisn,içimizde ilk sen evleneceğin için,tecrüben lazım bize:)

kızlar ya nazar mı değdi ne bizde bozuştuk.. düğüne kaldı üç gün.. o gün gelseydi de stresten kurtulsaydık.. haklı olduğum halde yine kendince haklı bulunup sinirlendi ve ben yine haksız konumda.. hep alttan alan benim son zamanlarda böyle değildi o alttan alıyordu hep şaşırıyordum... böyle sessiz kalınca zaman geçmiyor hiç kulağım hep telefonda hayırlısı.. herkes musmutlu olur inşallah...

ne zamandan beri konuşmuyorsunuz canım?
Düğün öncesi olur böyle şeyler.
Yakında düzelir aranız.
Ama insanın canı sıkılıyor tabiki haklısın.

ne zamandan beri konuşmuyorsunuz canım?
Düğün öncesi olur böyle şeyler.
Yakında düzelir aranız.
Ama insanın canı sıkılıyor tabiki haklısın.

inşallah canım dört saat fln olmuş ama günler geçmiş gibi.. yarın da imam nikahımız olacak kayınvalidemler gelecek umarım iyi oluruz..

sen nasılsın canım nasıl aranız son durum ne?

inşallah canım dört saat fln olmuş ama günler geçmiş gibi.. yarın da imam nikahımız olacak kayınvalidemler gelecek umarım iyi oluruz..

Düzelir aranız canım üzülme.
Arar belki birazdan.
Biz iyiyiz şimdilik şükür. Arada atışmalarımız olmuyor değil tabiki.
Ama görüşmek iyi geldi.

imam nikahı resmi nikahtan sonra olmuyormu nasıl erken yapıcaksınız? oluyorsa bende istiyorumda aynı gün telaş olur

merhaba kızlar, ben de nişanlıyım ekimde düğünüm var.. evet biraz stresli geçiyor son nişanlılık dönemi, hele aileler işin içine girince daha farklı oluyormuş herşey. sevgiliyken ne güzeldi kafamıza eseni yapıyorduk puff

imam nikahı resmi nikahtan sonra olmuyormu nasıl erken yapıcaksınız? oluyorsa bende istiyorumda aynı gün telaş olur

resmi nikahtan sonra telaş olur diye istemedik biz de.. nişanlımın hoca arkadaşı var o kıyacak inşallah..

dertli gelinlerimiz artıyor :26:

canım sizinki düğün stresindendir ..bizde de oldu zaman zaman .. yorgunluktan olduğunu düşünüyorum .. kafamız bir çok şeyle meşgul .. emin ol düğünden sonra herşey çok güzel olacak

bu arada bizimde imam nikahımız yarın .. bizim resmi nikah haziranda olmuştu

Merhaba canım...
Evet sevgiliyken şüphesiz daha güzeldi.
Böyle olunca karşılıklı beklentiler fazla oluyor ve tatsızlıklar çıkıyor.

hoşgeldin canım,

bence de aileler girince farklı oluyor .. sevgiliyken pek rahat görüşemezdik nişanlılıkta çok rahattık bu yönden güzeldi ama aileler konusu ayrı bir tartışma sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…