- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.541
evet bende müsadenizle bacılar:)yumuşak ve sıcak yatağıma koşayım
giyimine karışmasına belki biraz anlam yükleyebilirim ama gezmene ne diyor mesela ?
birde nasıl giyinmeni istiyor ?
yanlızı gezmemi istemiyor,eğlencelere idersem takip ediyo,gayet rahat giyimim var şimdilik
kızlar düğün salonlarını kaç ay önceden tuttunuz mrk ettm:44:
biz kasımda tuttuk yanlıs hatırlamıyorsam canım .. Senin 8 ay kalmıs tutabilirsin bence istedigin tarihte istedigin dügün salonunda olur böylece ..
yk yk o bnm asker şafağım:)) öle aklıma geldi tecrübelilere soriim ddm kaç ay önceden tutmk gerek çnkü bzde nişanlım askerden geldktn snra hmn tutsakmı diorz 1sene snrası için çkmu erken olur ddm ama öle bildğm kdrıyla dha ucuzda oluo nekdr kala tutmalı? senn nikah düğündemi olck
pardon az önce telefondan yazmıştım asker şafağı olduğunu görmedim
eğer kesinse tarihiniz bence erken tutmanın bir sakıncası olmaz ama iyice araştırıp öyle tutun sonra başka salonlar görünce keşke burayı tutsaydık diyebilirsin (gerçi kadınların genel bakış açısı budur hayata)..
biz nikahı erken yaptık doğum günümde haziranda .. fotoğraf çekimini de geçen hafta yaptık biz baya bitirmişiz aslında bi oynaması kalmış
ewt szn işler bitmş baya bz nikahı düğünde istiorz herks şahit olsun die onun içnde 1ay önceden işlemleri yapıp günmü almk lazım acaba amannnnn kafa yormk içn okdr çk waktim wrmki dha bak keyfimeeeeama salonu erken tutmk mantıklı gelio bze temmuzda falan tutsak bidhaki haziran içn güzel olur hem tarih buldk bulamadk derdi olmz
kızlar düğün salonlarını kaç ay önceden tuttunuz mrk ettm:44:
selam kızlar geçde olsa herkesin bayramı kutlu olsun bayramda hiç fırsatım olup bayramınızı kutlayamadım çok üzgünüm bayramınız inşallah çok iyi geçmiştir.
üzüldüm canım baban yeni mi öğrendi hastalığını? nasıl öğrendi peki :26:
benim büyük hatam var bu durumda önemli görüp daha önceden sölemedim ama sölemeliydim ailemin güvenini sarstım galiba şimdi bana başka ne var sölemediğin yoksa nişan zamanı bunun için mi hastaydın stresliydin diyorlar
ben hastalığa karşı çok önceden ölesine aşı olmuştum geçenlerde aşı tutmuşmu diye baktırdım o şekilde öğrendiler..
kendimi çok çaresiz hissediyorum...
hayırlısı olsun canım.
nişanlın nasıl öğrendi bunu?
Biz de geçinip gidiyoruz işte bir şekilde.
bu sitede evlendikten sonra değişen erkekleri, yok sonradan karışmaya başlayan kocaları falan gördükçe tuhaf oluyorum. evlenmekten korkmaya başlıcam yakında :44: nişanlım da kızıyor o siteyi okuma diye, gerçi okumuyorum özel bir çabayla, gözüme çarpıyor sadece akış sayfasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?