Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

bunu ciddi mi söylüyor yoksa şaka mı :26:
bende böyle işine gelirse de

Bence gerçektir canım.
Aman nerden öğreniyor böyle lafları bilmiyorum hiç.
Dedim canım demezmiyim hiç.
Gidip istediğin tarzda bir insan bulabilirsin dedim.
Hiç ses çıkarmıyor.

giyimime karışyor,elbiseme,gezmeme,eğlenememe,yani eski keyif aldığım o günler mazidekaldı

giyimime karışyor,elbiseme,gezmeme,eğlenememe,yani eski keyif aldığım o günler mazidekaldı

ben mini etek te giyiyorum
istediğim yere gidiyorum
birşeye karışmıyor.
ama gel gör ki huylarıma takmış durumda...

Bence gerçektir canım.
Aman nerden öğreniyor böyle lafları bilmiyorum hiç.
Dedim canım demezmiyim hiç.
Gidip istediğin tarzda bir insan bulabilirsin dedim.
Hiç ses çıkarmıyor.

bende böyle keyfin bilir diyorum ben birşey diyemiyor
tabi ciddi söylerse oturup konuşmak lazım beklentisini ve yapılabilirliği ..

ben mini etek te giyiyorum
istediğim yere gidiyorum
birşeye karışmıyor.
ama gel gör ki huylarıma takmış durumda...

yat klak kalk şükret bacı mini eteğnie karşmyor,giyimine karışmıor,gezmene karışmıyor,ne gibi huylarına takmış kafayı canım

6 senedir beraberiz,yani evlilik resmi ve ciddiyet isityen bir iştir diyor,saçma sapan fikirler

yat klak kalk şükret bacı mini eteğnie karşmyor,giyimine karışmıor,gezmene karışmıyor,ne gibi huylarına takmış kafayı canım

yaa işte ben biraz narin geri planda kalan bir kızım.
ona kafayı takmış.
ben barbie bebekmişim. bende hee öyleyim dedimm.
nasıl kabul edersin bu durumu diyorr?

ilkay,bacı sende tuğçe kadar rahatmısn adamının yanında

ha hayyy adamın mı
rahatım valla o da rahat giyimime karışmaz hiç .. gezmeme de istanbulda okurken karışırdı son 2 yıl ona da karışmaz oldu .. aynı şehirdeyken zaten sıkıntı yok .. arkadaşlarınla çıksana diye o istiyor bazen karakterime laf ederse de; eğer bende rahatsızsam o huyumdan oturur konuşuruz nasıl düzeltebilirim diye (tabi nasıl eleştirdiği de önemli beni üzdüyse kızdırdıysa onu da konuşuruz) .

yok eğer ben onun düşüncesine katılmıyorsam da keyfin bilir diyorum

6 senedir beraberiz,yani evlilik resmi ve ciddiyet isityen bir iştir diyor,saçma sapan fikirler

6 senedir birliktesiniz hala seni bu kadar rahatsız eden sıkıntını çözemediniz mi canım:26: bu isteklerinin resmiyetle evlilikle ilgisi ne ki anlayamadım ben

Kızlar uyku çok bastırdıı...
Gidiyorum yumuşak ve sıcak yatağıma.
Yarın görüşürüzz...

6 senedir birliktesiniz hala seni bu kadar rahatsız eden sıkıntını çözemediniz mi canım:26: bu isteklerinin resmiyetle evlilikle ilgisi ne ki anlayamadım ben

Bende bilsem anlasam,çok sıkıntılıym,inşallah burda tuğçecan ve senle başarmaya çalışırım benimkinide ikna ederim

evet bende müsadenizle bacılar:)yumuşak ve sıcak yatağıma koşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…