Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ben iki gündür yemiyorum kızarıklıklar gitti cnm çok az kaldı.eğer geçmiyorsa git doktora.bizede bilgi verirsen sevinirim.

ben iki gündür yemiyorum kızarıklıklar gitti cnm çok az kaldı.eğer geçmiyorsa git doktora.bizede bilgi verirsen sevinirim.

tamam canım.
bende yemiyim o zaman tatlı.
ama çayıma şeker atıyorum. o kadar olabilir herhalde.

tamam canım.
bende yemiyim o zaman tatlı.
ama çayıma şeker atıyorum. o kadar olabilir herhalde.

mutlaka doktora git kontrol ol cnm benim vucudumla seninki farklı asla yanlış yönlerdirmek istemem sağlık bu başka bişeye benzemez..

mutlaka doktora git kontrol ol cnm benim vucudumla seninki farklı asla yanlış yönlerdirmek istemem sağlık bu başka bişeye benzemez..

tabi canım.
birçok sebebi olabilir.
ama şu aralar hamurişi ve tatlı çok yedim.
zaten bende ürtiker vardı. ama uzun süredir gün yüzüne çıkmıyordu.
böyle olmuyordu ama kaşınınca parmak parmak kabarıp 1 saat içinde geçiyordu.
bunun görünüşü böcek ısırığı gibi :)

evet bide hazır tatlıydı ondan hangi yağla yapıldığını bilmiyorum dokunmuş olabilir.o tatlılar bitene kadar yedim de yedim içim rahat etmedi.siz siz olun benim gibi yapmayın :)

Afiyet olsun bizde sizin gibi yaptık

Geç uyardınız biraz :) Önümüzde ki bayramları görebilirsek(Allah göstermeyi nasip etsin) daha dikkatli oluruz

kollarım kaşınıyo ilk önce ellerimin içinde ve arkasında sinek ısırıgı gibi kaşıntılar oldu kolumda da 2 tane falan var.cok tatlı yedim.normalde cok yemem.ama gecmezse doktora gidicem cnm.senin nasıl?

çok geçimş olsun kızlar, dikkat edin kendinize...
tuğçecim stresten gerginlikten de olabilir, çok tatlı yediysen ondan da olabilir... bilaç gün gözlemle bakalım sönmezde aynı şekilde devam ederse bi doktora görün alerjik bişe de olabilir hemen test yapılsın..

sabah sabah vurdum kendimi yine alışverişe 5 çift ayakkabı aldım..Biri beni durdursun yawwwwAman annem ve nişanlım duymasın zaten iş adresimi verdim tek tek taşıyacağım ayakkabıları eve

sabah sabah vurdum kendimi yine alışverişe 5 çift ayakkabı aldım..Biri beni durdursun yawwwwAman annem ve nişanlım duymasın zaten iş adresimi verdim tek tek taşıyacağım ayakkabıları eve

oooo bu ne hız yahu düğüne yakın görücem seni bakalım 5 çift birden alabiliyor musun

Ben de bir şey aldığımda eve tek tek taşıyorum ya şekilden şekile giriyorum sanki giydiğinde görmeyecek

Günaydın Kızlarrrrr..............

günaydın kadim dostum:13: nasılsın nasıl gidiyor evlilik hazırlıkları beyaz eşyaların hayırlı uğurlu olsun kuzum doldurdun mu dolabı....Aman önümüz kış yeni evli hatun olarak ii bak kocana kendine...Maşallah canım krizsavar ve sana taze heyecanlar sıcak sıcak:))))))allah bozmasın mutluluğunuzu:Nazar::

oooo bu ne hız yahu düğüne yakın görücem seni bakalım 5 çift birden alabiliyor musun

Ben de bir şey aldığımda eve tek tek taşıyorum ya şekilden şekile giriyorum sanki giydiğinde görmeyecek

valla kanka beni evlilikte yıldırma bendeki delice bir tutku ya...Nişanlıma 500 ayırmıştım hesabımda 350 kaldı dayanamıyorum artık bir hastalık sanki Aldıklarım yazlık artık bizim buralarda giyilmez seneye giyeceğim kısmet olursa

valla kanka beni evlilikte yıldırma bendeki delice bir tutku ya...Nişanlıma 500 ayırmıştım hesabımda 350 kaldı dayanamıyorum artık bir hastalık sanki Aldıklarım yazlık artık bizim buralarda giyilmez seneye giyeceğim kısmet olursaÖnümüzdeki ayda çılgın gibi çeyizalacağım vallla

Canım benim yerim ben seni herşey yolunda çok şükür arada uyuz ediyoruz birbirimizi ana Allah tan uzun sürmüyo dakikalık yani Dün akşam nişanlım bir kaç bir şey götürdü yerleştirdi. Bugün de kayın valide geldi memleketten bir sürü şeyler hazırlamış almış nlarıda bu akşam götürecek nişanlım ben hafta içi eve gitmiyorum çok geç oluyo yoruluyorum nişanlım halladiyo sağolsun...

Bu arada ayakkabıların hayırlı olsun canım gerçekten acayip bir tutku seni anlıyorum ben de önceden öyleydim zaten de bir yerden sonra zor kısıyorum kendimi ratık sitelere bakmıyorum çoğu zaman:....

Elif'im dün akşam da masa aldık hem orta sehpa oluyor açıyorsun ymek masası oluyor hem yer kaplamıyor hem de pratık 8 tane de sandalye alacağız...

Teşekkür ederim canım.
Tatlıyı kesiyim bakalım azcık.
Gerçi çayıma kahveme şeker atıyorum ama olsun o kadar.
Sen sabah 6 da mı yattın?

Güle güle giy canım...
Baya fazla olmuş ama olsun sen beğendikten sonra kimseye laf söylemek düşmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…