- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
- 373
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.881
Benimde bacaklarımda var canım.
kırmızı sinek ısırığı gibi...
kolumdada biraz önce çıkar gibi oldu.
bacak ve kolum kaşınıyor benimde.
Gıda alerjisi olmuş olabiliriz. dermatolojiye gitmek gerek geçmesse.
neye alerjimiz olduğunu tespit ederler.
ben iki gündür yemiyorum kızarıklıklar gitti cnm çok az kaldı.eğer geçmiyorsa git doktora.bizede bilgi verirsen sevinirim.
tamam canım.
bende yemiyim o zaman tatlı.
ama çayıma şeker atıyorum. o kadar olabilir herhalde.
mutlaka doktora git kontrol ol cnm benim vucudumla seninki farklı asla yanlış yönlerdirmek istemem sağlık bu başka bişeye benzemez..
evet bide hazır tatlıydı ondan hangi yağla yapıldığını bilmiyorum dokunmuş olabilir.o tatlılar bitene kadar yedim de yedim içim rahat etmedi.siz siz olun benim gibi yapmayın :)
Vücudumda sinek ısırığına benzeyen ama daha büyük kırmızı kaşıntılı şeyler oluşmaya başladı 2 gündür.
Ya sıkıntıdan ya da yediğim birşeylerden herhalde.
Kendinizi sıkmayın derken bunu kastediyordum.
Sağlık bozulmaya başladığında daha üzücü oluyor.
kollarım kaşınıyo ilk önce ellerimin içinde ve arkasında sinek ısırıgı gibi kaşıntılar oldu kolumda da 2 tane falan var.cok tatlı yedim.normalde cok yemem.ama gecmezse doktora gidicem cnm.senin nasıl?
sabah sabah vurdum kendimi yine alışverişe 5 çift ayakkabı aldım..Biri beni durdursun yawwwwAman annem ve nişanlım duymasın zaten iş adresimi verdim tek tek taşıyacağım ayakkabıları eve
Günaydın Kızlarrrrr..............
oooo bu ne hız yahu düğüne yakın görücem seni bakalım 5 çift birden alabiliyor musun
Ben de bir şey aldığımda eve tek tek taşıyorum ya şekilden şekile giriyorum sanki giydiğinde görmeyecek
oooo bu ne hız yahu düğüne yakın görücem seni bakalım 5 çift birden alabiliyor musun
Ben de bir şey aldığımda eve tek tek taşıyorum ya şekilden şekile giriyorum sanki giydiğinde görmeyecek
günaydın kadim dostum:13: nasılsın nasıl gidiyor evlilik hazırlıkları beyaz eşyaların hayırlı uğurlu olsun kuzum doldurdun mu dolabı....Aman önümüz kış yeni evli hatun olarak ii bak kocana kendine...Maşallah canım krizsavar ve sana taze heyecanlar sıcak sıcak:))))))allah bozmasın mutluluğunuzu:Nazar::
valla kanka beni evlilikte yıldırma bendeki delice bir tutku ya...Nişanlıma 500 ayırmıştım hesabımda 350 kaldı dayanamıyorum artık bir hastalık sankiAldıklarım yazlık artık bizim buralarda giyilmez seneye giyeceğim kısmet olursa Önümüzdeki ayda çılgın gibi çeyizalacağım vallla
çok geçimş olsun kızlar, dikkat edin kendinize...
tuğçecim stresten gerginlikten de olabilir, çok tatlı yediysen ondan da olabilir... bilaç gün gözlemle bakalım sönmezde aynı şekilde devam ederse bi doktora görün alerjik bişe de olabilir hemen test yapılsın..
sabah sabah vurdum kendimi yine alışverişe 5 çift ayakkabı aldım..Biri beni durdursun yawwwwAman annem ve nişanlım duymasın zaten iş adresimi verdim tek tek taşıyacağım ayakkabıları eve
Günaydın Kızlarrrrr..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?