- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.861
ağızlarından çıkanı zaten kulakları duysa ah bi duysa nasıl güzel olacak... nasıl kırıyolar bi bilseler... neyse canım en azından hatasının farkındaydı ki özür dilemiş, benimki gibi senin yüzden sinirlendim sen yaptın özür dilemem deyip üste çıkmıyo çok şükür... inan bu çok önemli evet en baştan yapmaması gerekir seni kırmaması gerekir nasıl sen özen gösteriyosan onu kırmamak için onun da özen göstermesi gerekir ama bazen benim bile sinirle ağzımdan olmadık şeyler çıkabiliyo ama en önemlisi bunu telafi edebiliyo olması...
hala üzülüyorum onsuz kalacağımı düşününce, ya da hala kıskanıyorum, hala bazı şeyleri beni çok incitiyo ama dediğin gibi yine de Allahım onsuzluğu yaşatmasın bana ama yaşatırsa da elbet bi hayrı vardır diye bakabiliyorum... yeterki mutlu olayım artık bunu hakettiğime inanıyorum en az herkesin hakettiği kadar...
ewt cnm bencil olucaksın valla kendini düşünceksin önce.. iyi geçti canım.. sende üzme kendini erkekler kızdıklarında çok gaddarlaşabılıyorlar çok iyi anladım bunu
ağızlarından çıkanı zaten kulakları duysa ah bi duysa nasıl güzel olacak... nasıl kırıyolar bi bilseler... neyse canım en azından hatasının farkındaydı ki özür dilemiş, benimki gibi senin yüzden sinirlendim sen yaptın özür dilemem deyip üste çıkmıyo çok şükür... inan bu çok önemli evet en baştan yapmaması gerekir seni kırmaması gerekir nasıl sen özen gösteriyosan onu kırmamak için onun da özen göstermesi gerekir ama bazen benim bile sinirle ağzımdan olmadık şeyler çıkabiliyo ama en önemlisi bunu telafi edebiliyo olması...
hala üzülüyorum onsuz kalacağımı düşününce, ya da hala kıskanıyorum, hala bazı şeyleri beni çok incitiyo ama dediğin gibi yine de Allahım onsuzluğu yaşatmasın bana ama yaşatırsa da elbet bi hayrı vardır diye bakabiliyorum... yeterki mutlu olayım artık bunu hakettiğime inanıyorum en az herkesin hakettiği kadar...
haklısın canım aramayıp senin yüzünden dese çok daha kötü olurdu.
Bende aslında bazen söyliyebiliyorum sinirler kötü şeyler ama o takmaz pek.
Tabiki üzülürsün canım ama mutluluk senin için hangisiyse o olsun.
Keşke nişanlın değerini anlasada sen de başka yollara sapmak zorunda kalmasan.
keşke canım... neyse ne yapalım bu hayatta karşımıza çıkan insanların hep bi amacı varmış, bize bişeleri göstermek, belki de bazı dersler vermek için girerlermiş hayatımıza... demek ki böyle şeyler yaşamam gerekiyomuş ki yaşıyorum önemli olan aralardan derelerden de olsa mutlulukları yakalamak bundan sonra da bunu yapacağım hiç kimse veremiyosa ben kendime vereceğim bu mutluluğu... gerisi de isteyen yanımda olsun mutluluğumu paylaşsın istemeyenin de yolu açık olsun
Bir de şunu söylemek isitiyorum;
Hayatta sürekli sınanıyoruz. Hatta sınanıyorsak bilmeliyiz ki Allah bizi unutmuyor.
Kimisi sağlığıyla, kimisi ailesiyle, kimisi maddi problemlerle, kimi de yaşadığı ilişkilerle sınanır.
Allah büyük dertlerle sınamasın bizi inşallah.
Eğer ilişkimiz kötüyse bitirme şansımız var.
Asıl üzücü olan bitiremiyceğimiz, çaresi olmayan dertlerdir.
Yediğin bir şey dokunmuş olabilir mi ?Vücudumda sinek ısırığına benzeyen ama daha büyük kırmızı kaşıntılı şeyler oluşmaya başladı 2 gündür.
Ya sıkıntıdan ya da yediğim birşeylerden herhalde.
Kendinizi sıkmayın derken bunu kastediyordum.
Sağlık bozulmaya başladığında daha üzücü oluyor.
Vücudumda sinek ısırığına benzeyen ama daha büyük kırmızı kaşıntılı şeyler oluşmaya başladı 2 gündür.
Ya sıkıntıdan ya da yediğim birşeylerden herhalde.
Kendinizi sıkmayın derken bunu kastediyordum.
Sağlık bozulmaya başladığında daha üzücü oluyor.
Yediğin bir şey dokunmuş olabilir mi ?
aynısı bende de var ellerim ve kollarımda var özellikle.bayramda çok tatlı yedim diye olduğunu düşündüm.
aa bak o da olabilir canım.
Bende yedim tatlı, pasta türü şeyler.
sende kaşınıyormusun?
Geçmiş olsun hepimiz uyuz olduk
Doktora bir görün
Sağol canımm...
Geçmez ve devam ederse görünücem.
aa bak o da olabilir canım.
Bende yedim tatlı, pasta türü şeyler.
sende kaşınıyormusun?
Neden erkenden gitme taraftarı değilsin ?
Belki zaman geçtikçe cildinde lekeler yayılacak
Önlemini alsana baştan
kollarım kaşınıyo ilk önce ellerimin içinde ve arkasında sinek ısırıgı gibi kaşıntılar oldu kolumda da 2 tane falan var.cok tatlı yedim.normalde cok yemem.ama gecmezse doktora gidicem cnm.senin nasıl?
kollarım kaşınıyo ilk önce ellerimin içinde ve arkasında sinek ısırıgı gibi kaşıntılar oldu kolumda da 2 tane falan var.cok tatlı yedim.normalde cok yemem.ama gecmezse doktora gidicem cnm.senin nasıl?
Bu bayram tatlılar herkesi mahvetmiş anlaşılan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?