Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Sabah günaydın msjı atmış.
Ama bu saate kadar aramadı.
Dün gelirim seni alırım diyordu.
Aramayınca ben aradım. Dükkanı yeni açmış.
İşi varmış. Sonra anlatırım dedi.
Halası varmış yanında. O yüzden benimle mesafeli konuştu.
Taksiye atla gel dedi. Müşteri olmassa ben gelir alırım dedi.
Ama sinir oldum bana haber vermediği için.
Evdeyim ailem gitti diyorum yalnızım.
Bilmiyorum yaa... Bende dedim senin beni görmeye falan niyetin yok.
Hoşçakal dedim. Bana trip yapma halamın yanında diyor.
Bende yüzüne kapattım.

ne kadar süredir nişanlısınız :) ..aslında bazen hepimize oluyor böyle şeyler işinde bir porblem olabilir aklına takılan basit bir sorun olabilir düğün yakınsa onun stresi olabilir şimdi nasılsınız

malesef canım yaa daha çeyizimin ç si yok babamın işlerinden dolayı başlayamadık yani ailemde ayrı olduğum için ama hepsini birden alacaz biz artık yani babam öyle söylüyo.senin çeyizin bitti mi hazır mı peki

sen ne kadar iyi olsun diye uğraşsanda herşey üst üste geliyo canım desene.umarım gelip gönlünü alır yaa

tatlım ya kıyafet alınır harçlık verilir yada altın takılır ama mutlaka bişiler yapılır olmadı çeyizine bişilerde alabilir karşı tarafın anlayışına göre değişir

rica ederim canım. biz yeni mobilyalarımızı değiştirdik.
Beyaz güzel duruyor ama lakelerin bakımı zor.
Hemen çizliyor leke oluyor.
Genede güzel göründüğü için lake bizde herşey.

evlimisin sen :) bakımı kolay olsun temizliği hemn sevmiyorum hemde çalışyorum

6,5 aydr nişanlıyız canım.
Ondan öncede 8 aylık bir söz dönemimiz oldu.
Düğün belli değil ne zaman olucağı.
Dün ayrılalım böyle olucaksa dedim o da terslemiycem seni dikkat edicem dedi.
üstüme düşmesini bekliyorum.
bakıyorum saat 4 olmuş aramamış.
dün diyordu seni gelir alırım olmassa diye.
ben de aradım işte.

sen ne kadar iyi olsun diye uğraşsanda herşey üst üste geliyo canım desene.umarım gelip gönlünü alır yaa

Dükkanı kapatıp gelip beni alması lazım.
Sen taksiye atla gel dedi.
dükkanda temizlik yapıyormuş.
bu saate kadar haber vermedi diye bozuldum belki de...

Dükkanı kapatıp gelip beni alması lazım.
Sen taksiye atla gel dedi.
dükkanda temizlik yapıyormuş.
bu saate kadar haber vermedi diye bozuldum belki de...

bozulmakta da haklısın canım dün bizde de oldu benzer tartışma bi de su yüzüne çıkıyor o kadar saat haber vermemiş.biz yapsak aynı şeyi ne olur kim bilir

bozulmakta da haklısın canım dün bizde de oldu benzer tartışma bi de su yüzüne çıkıyor o kadar saat haber vermemiş.biz yapsak aynı şeyi ne olur kim bilir

bende yapsam umrunda olmaz valla.
Öyle şeyleri takmıyor.
Şimdi çıkıp gitsem kızmaz.
Siz neden tartıştınız canım?

bende yapsam umrunda olmaz valla.
Öyle şeyleri takmıyor.
Şimdi çıkıp gitsem kızmaz.
Siz neden tartıştınız canım?

dün işden çıktı işte eve gelmeden kapattık telefonu bende uyumuştum hiç ne mesaj atmış ne bişey kaç saat niye mesaj atmadın diye tartıştık ama ona göre bişey yok yani

dün işden çıktı işte eve gelmeden kapattık telefonu bende uyumuştum hiç ne mesaj atmış ne bişey kaç saat niye mesaj atmadın diye tartıştık ama ona göre bişey yok yani

anladım canım.
tabi doğal olarak uyanınca telefonuna baktın ve moralin bozuldu.
Kendini kötü hissettin.
Erkekler biraz umursamaz oluyorlar bu konularda.

sürekli böylemiydi yoksa son zamanlarda mı bu şekilde davranıyor aramakla iyi yaptın aramamış olmadın aslında gelip alma konusuna gelince bu kadar irdeleme derim benide her zaman evden almaz ama bırakır eve bırakması gerek gelip boşa yanı yere dönecekse .. onların evine oturmaya gidiyorsan alması lazım tabi tartışmasız

tugcecan, canpare haklısınız kızlar tabi ki birşey demeyeceğim. zaten gözüm malda mülkde değil, bana kalsa aklıma bile gelmez. ama işte ele karşı yeni nişanlı kız, bayramda geliyor, el öpmeye gidicek adetten birşeyler takılır vs beklentisi var. bakalım bekleyip göreceğiz :) hani nişanlımında maddi durumu iyi Allaha şükür işi gücüde iyi, yapar sanırım birşeyler

anladım canım.
tabi doğal olarak uyanınca telefonuna baktın ve moralin bozuldu.
Kendini kötü hissettin.
Erkekler biraz umursamaz oluyorlar bu konularda.

bende artık nasıl davranacağımı şaşırdım yaa kafam çok bozuk.sinirlerim bozuldu iyice.bi de görüşemiyoruz o çok etkiliyo uzun süre de görüşemeyecez galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…