- 14 Ağustos 2011
- 27.275
- 3.211
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.801
Kızlar gelen olursa yazsın.
Neler yapıyorsunuz?
Haftasonu planlarınız nelerdir?
Ben bugün dışarıdaydım.
Nişanlım sürekli ters bana karşı, herkese karşı...
Neye ne zaman kızıcağı belli olmuyor.
Açıkçası bu durum beni uzaklaştırmaya başladı.
t.ederim canım :) düğünümüz aynı dönemde desene bu hafta içinde mobilyalarım alınacak kısmetse sonra beyaz eşya düğün zamanı maddi yönden rahat olmak istiyoruz :) çeyizine aldığın bişiler var mı :)
Sabah günaydın msjı atmış.
Ama bu saate kadar aramadı.
Dün gelirim seni alırım diyordu.
Aramayınca ben aradım. Dükkanı yeni açmış.
İşi varmış. Sonra anlatırım dedi.
Halası varmış yanında. O yüzden benimle mesafeli konuştu.
Taksiye atla gel dedi. Müşteri olmassa ben gelir alırım dedi.
Ama sinir oldum bana haber vermediği için.
Evdeyim ailem gitti diyorum yalnızım.
Bilmiyorum yaa... Bende dedim senin beni görmeye falan niyetin yok.
Hoşçakal dedim. Bana trip yapma halamın yanında diyor.
Bende yüzüne kapattım.
kızlar bayram geliyor, adetler gelenekler görenekler nasıl uygulanıyor sizlerde? gelin giydirilirmiş yada bilezik falan takılırmış. bizde adetmiş ama ben bile yeni öğrendim, daha önce etrafımda böyle bir nişanlılık süreci yaşayan olmadı akrabalarımda. nişanlıma nasıl derim bana kıyafet al yada şunu al diye
rica ederim canım. biz yeni mobilyalarımızı değiştirdik.
Beyaz güzel duruyor ama lakelerin bakımı zor.
Hemen çizliyor leke oluyor.
Genede güzel göründüğü için lake bizde herşey.
malesef canım yaa daha çeyizimin ç si yok babamın işlerinden dolayı başlayamadık yani ailemde ayrı olduğum için ama hepsini birden alacaz biz artık yani babam öyle söylüyo.senin çeyizin bitti mi hazır mı peki[/QUOTE
büyük eşyaları saymıyorum beyaz eşya mobilya onlar dışında mutfak günlük kullanım eşyalarım kaldı yatak örtüsü mutfak havlusu vs. ama çoğu hazır mobilyalar alınacak kısa süre sonrada beyaz eşya hepsini birden almak çok zor
malesef canım yaa daha çeyizimin ç si yok babamın işlerinden dolayı başlayamadık yani ailemde ayrı olduğum için ama hepsini birden alacaz biz artık yani babam öyle söylüyo.senin çeyizin bitti mi hazır mı peki[/QUOTE
büyük eşyaları saymıyorum beyaz eşya mobilya onlar dışında mutfak günlük kullanım eşyalarım kaldı yatak örtüsü mutfak havlusu vs. ama çoğu hazır mobilyalar alınacak kısa süre sonrada beyaz eşya hepsini birden almak çok zor
bende diyorum babama da dinlese bi de para olduktan sonra kolay ne olacak diyo ama bakalım artık yakın zamanda başlarız biz de.çeyiz konusunda da çok bilgim yok açıkçası tam olarak ne oluyo falan bilmiyorum.zaten mobilyalar falan ortak alınacak nişanlımın yaşadığı yerden yani orda yaşayacağımız için
ne kadar süredir nişanlısınız :) ..aslında bazen hepimize oluyor böyle şeyler işinde bir porblem olabilir aklına takılan basit bir sorun olabilir düğün yakınsa onun stresi olabilir şimdi nasılsınız
sen ne kadar iyi olsun diye uğraşsanda herşey üst üste geliyo canım desene.umarım gelip gönlünü alır yaa
Dükkanı kapatıp gelip beni alması lazım.
Sen taksiye atla gel dedi.
dükkanda temizlik yapıyormuş.
bu saate kadar haber vermedi diye bozuldum belki de...
evlimisin sen :) bakımı kolay olsun temizliği hemn sevmiyorum hemde çalışyorum
bozulmakta da haklısın canım dün bizde de oldu benzer tartışma bi de su yüzüne çıkıyor o kadar saat haber vermemiş.biz yapsak aynı şeyi ne olur kim bilir
bende yapsam umrunda olmaz valla.
Öyle şeyleri takmıyor.
Şimdi çıkıp gitsem kızmaz.
Siz neden tartıştınız canım?
dün işden çıktı işte eve gelmeden kapattık telefonu bende uyumuştum hiç ne mesaj atmış ne bişey kaç saat niye mesaj atmadın diye tartıştık ama ona göre bişey yok yani
6,5 aydr nişanlıyız canım.
Ondan öncede 8 aylık bir söz dönemimiz oldu.
Düğün belli değil ne zaman olucağı.
Dün ayrılalım böyle olucaksa dedim o da terslemiycem seni dikkat edicem dedi.
üstüme düşmesini bekliyorum.
bakıyorum saat 4 olmuş aramamış.
dün diyordu seni gelir alırım olmassa diye.
ben de aradım işte.
bende diyorum babama da dinlese bi de para olduktan sonra kolay ne olacak diyo ama bakalım artık yakın zamanda başlarız biz de.çeyiz konusunda da çok bilgim yok açıkçası tam olarak ne oluyo falan bilmiyorum.zaten mobilyalar falan ortak alınacak nişanlımın yaşadığı yerden yani orda yaşayacağımız için
bir eve ne gerekliyse onlar kendi özel eşyalarını alabilirsin mesela ben aralık gibi iç çamaşırlarına ruj parfüm vs şeylere başlıcam duş jeline varana kadar :)
Dükkanı kapatıp gelip beni alması lazım.
Sen taksiye atla gel dedi.
dükkanda temizlik yapıyormuş.
bu saate kadar haber vermedi diye bozuldum belki de...
anladım canım.
tabi doğal olarak uyanınca telefonuna baktın ve moralin bozuldu.
Kendini kötü hissettin.
Erkekler biraz umursamaz oluyorlar bu konularda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?