- 14 Ağustos 2011
- 27.275
- 3.210
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.781
tugcecim isyerinde sıkıntısı mı var acaba nişanlının.? gecen aynı tarz konusma bizde de oldu. onun işi de yogun benim de. bazen gün icinde 5 dk sadece konusuyorz. birden bu tarz laf etti.
ben de senden soguyorum bunu basarıyorsun dedim. o gün o yogun insan 2 kez işyerime geldi. üzülüyom yapma diye. sonra uzun uzun konustuk.suan sükür sorun kalmadı.
Merhabaaa...
Nişanlı olan arkadaşlar burada neler yaşadığımızı paylaşalım istedim.
Hem de sohbet edelim.
Sıkıntılarımızı, sevinçlerimizi paylaşalım.
Anladım canım. Kolay gelsin.
Ben onu hep uyarıyorum ama o farkında değil.
Beni pat diye kırıyor ve yüzüm düşüyor bir anda.
Telefonda bugün gene yaptı.
Müşterisi gelmiş. dedim içeridemi dışarıdamı oturdu?
Yeni bir iş olduğu için insan merak ediyor.
Bana mantıksız sorular sorma dedi. ne farkeder nerde oturduğu diye beni tersledi.
Ben bu konuşma tarzından rahatsız oluncada beni suçladı.
Pişman oldum seni aradığıma dedi.
Ben de arama o zaman bir daha dedim.
Bu mesajdan 2 saat sonra aradı ama açmadım telefonu.
Her gün her gün dayanamıyorum.
çok merak ediyorum söz dönemi ile nişan dönemi araında nası farklılıklar var bizdaha level atlayıp nişan kısmına geçemedik gçicek miyiz o da ayrı bi konu... nişanı kız tarafı yapar ama bizim oğlan tarafı gönüşsüz nasıl iş anlamadım....offf :S
tuğçecim nasılsın ben bugün bütün gün yoktum evde o yüzden daha yeni bakabildim.bi gelişme var mı.bazen bizimde oluyo öyle durumlar canım ben çok masum bi soru soruyorum karşılığık olarak tersleniyorum eminim kafası yoğundur şu aralar. tamam burda yıpranan en çok sen oluyosun ama sabretmekten başka bi çaremiz yok böyle durumlarda. çünkü bizden biliyorum öyle bi durum olduğunda nişanlım direk kendini kapatıyo bana karşı ne desem kötü ne yapsam suçlu oluyorum bende telefonu bırakıp sakinleşmesini bekliyorum öyle durumlar da sonra zaten kendisi dönüp güzel güzel konuşuyo ben o zaman söylediğimde aynı şeyleri haklısın diyo. o yüzden olabiliyo bazen böyle durumlar
canım benimki çok sık oldu şu aralar. ondan patladım artık.
Aradı akşam açtım bu sefer. açık açık konuştum.
olmıycaksa bitsin dedim.
ne varsa söyledim. haklısın dedi.
anladım seni dedi. bir daha olmıycak dedi.
psikolojim bozuk, olanlardan etkilendim dedi.
sonra da kapatırken seni özledim falan dedi.
yarın alıyım seni gel dedi. ama gitsemmi gitmesemmi bilemedim.
sevindim canım bu güzel bişey:) herşey yoluna girer mutlaka.tabiki sen bilirsin ama bence git yarın çünkü yüz yüze de konuşursunuz daha iyi olur güzel güzel anlatırsın bu sefer daha iyi anlar seni eminim
bizimkiler gitme dediler ama dedim bugün gitmesem yarın gitçem sonuçta.
ne biliyim aslında gitmek istiyorum.
ona da dedim bugün gelicektim ama gelmedim dedim çünkü beni kendinden uzaklaştırdın dedim.
Bir de bana diyor aradım açmıyorsun merak ettim seni diyor.
Açmam tabiki dedim.
Olmassa gidip bi gözlemliyim durumları canım. Herhalde gittim diye şımarmaz gene demi?
şımarmaz canım sen ilk önce tabi biraz mesafeli olursun o da kalbini kırdığının farkına varır zaten konuşursunuz da dediğin gibi bugün olmasa yarın olur
Hiçbişey deme sen elbet karşı tarafta biliyordur az çok cahil değil kimse o yüzden ne uygun görürlerse onu yaparlar :)kızlar bayram geliyor, adetler gelenekler görenekler nasıl uygulanıyor sizlerde? gelin giydirilirmiş yada bilezik falan takılırmış. bizde adetmiş ama ben bile yeni öğrendim, daha önce etrafımda böyle bir nişanlılık süreci yaşayan olmadı akrabalarımda. nişanlıma nasıl derim bana kıyafet al yada şunu al diye
tamam canım öyle yapıyım.
sen iyimisin canım? nişanlınla aran nasıl?
zaten söyleyememde utanırım. ama şöylede bir durum var. biz söz yaptık, sonrasında nişan yapıcaktık fakat vazgeçtik, yaza direk düğün yapalım diye. haliyle ne bohça ne takı hiçbirşey yok alyanslarımız dışında. birde nişanlım başka şehirde çalışıyor şuanda. yörelerimizde farklı. ister istemez insanın aklına takılıyor.
kızlar bayram geliyor, adetler gelenekler görenekler nasıl uygulanıyor sizlerde? gelin giydirilirmiş yada bilezik falan takılırmış. bizde adetmiş ama ben bile yeni öğrendim, daha önce etrafımda böyle bir nişanlılık süreci yaşayan olmadı akrabalarımda. nişanlıma nasıl derim bana kıyafet al yada şunu al diye
hayırlı uğurlu olsun canım.
Beyaz toz göstermez, eve ferahlık verir.
Ama lake tercih edersiniz dikkatli kullanmanız gerekir. çabuk çiziliyor ve sıcak birşey koymamak gerekiyor üstüne.
Tabi bunalr koltuklar için demiyorum.
Koltuklardada beyaz tercih etmeyin bence.
Leke tutmaz kumaş olsun ayrıca.
geceyi sabah etmişsin yine tuğçe yaa :) bende iyi olmaya çalışıorum nişanlımla bi iyi bi kötü idare ediyoruz işte
t.ederim tatlım :) toz göstermiyorsa çok güzel beğendiğim mobilyalarım hepsi beyaz :) koltuklarda renge karar veremedim ama beyaz olmayacağı kesin :)
öncelikle hayırlı olsun canım. benim de düğünüm mayıs haziran gibi ve benim kafam da da hiç birşey yok bi başlanırsa hazırlıklara artık o zaman karar vereceğim
hayırlı olsun canım. sana taze taze bilgilerimi sunayım. benim de düğünüm yakın artık son arastırmalardayız biz de. beyaz tercih etme derim.calısan bir bayan olsan da ev hanımı olcak olsan da. evi ferah gösterdigi kesin ama onun temizliği mafeder insanı. ayrıca silinebilir ve leke tutmayan kumaş tercih etmeni öneririm. nano teknoloji sayesind nano kumaşlar var. ben öyle alacagım. ( ev ferah olsun diye acık bej tonları olacak )
yemek masamı beyaz alcaktım ondan da vazgectimsonucta 1 -2 aylık birsey değil. ileride coluk cocuk olcak. misafirin olcak cocuklu. beyazla mücadele her zaman zorlayıcı olur.
hosgeldin cnmnişanlının ailesi ile senin yaşadığın sehir fazla uzak değilse 4-5 saat ten fazla değilse ben kalma derim. bu benim sahsi fikrim. kim ne demiş etmişten ziyade. ben rahat edemezdim. senin icin sıkıntı yoksa sorun yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?