nişanlı kızlar buyrun

mrb kızlar nasılsınız bend enişanlıyım sizler gibi altı buçuk ay oldu evlenmeme baya var ama seneye yaza ...ben anne baba diyemedim daha valla teyze amca diyorum alışamam ben ya nasıl dicem bilmiyorummirmirmirmir

mrb kızlar nasılsınız bend enişanlıyım sizler gibi altı buçuk ay oldu evlenmeme baya var ama seneye yaza ...ben anne baba diyemedim daha valla teyze amca diyorum alışamam ben ya nasıl dicem bilmiyorummirmirmirmir

cnm mrb hg aramıza a.s.
keske nişanlanır nişanlanmaz birden deseydin anne baba diye sonadan zor olur yerimseniben
valla ben öyle yaptım kayınbabam yok zaten kaynanama nişan takcamız gün anne deyiverdim öylede kaldı cok şükür alkisalkisalkis

hoşbulduk kızlar napayım ama nişanlımda en başta teyze diyodu anneme bende diyemedim ondan.şimdi anne diyor ama ben diyemiyorumkaydirigubbakcemile3

bana resne piskolojik baskı yaptılar ya daha sözlendikmi isteme sonrasımı ne kayınpederim arayıp annnesin selamı var falan dedi ben yatakta 10 takla atıyorum baba dememek için annem kolumu sıkıyor çok ayıp baba de diye öyle söyledim halada alışamadım çok zor... sözlüm benim bababam baa deidğindede gülme krizine girmişitm sessiz sessz ayy çok zor ya ne saçma nerden annem babam oluyr.. kuzenim evli şey diyor mesela melike anne diyor.. ne güzelll bari öle alışsaydım

meraba kızlarrr
ayy ben anne baba diyorum ama sadece telde yüz yüze gelsek
diyebilirmiyim ki acaba ya birde ben annem den çekiniyorum yanın da diyemiyorum zati
uzağız biz telde diyorum yanlarına gitsem nasıl diyecem anamın yanında yahu....

deniyo kıss bişe olmuyo bende diyorum hemde annemin yanında kaydirigubbakcemile2

selam kızlar nehaber nasıl gıdıyor nişanlılık. Biz geçen hafta sonu düğünü neyapalım diye ailemle görüşmeye gittik. Kardeşim askerden izin alabilirse temmüzda yapcaz inşallah düğün bakalım 1 ay daha bekliycez tarih almak için. Başka bir haber yok. hayırlı haftalar...

bende söz kesildikten yüzük takıldıktan sonra kayınvalidem geldi yanıma anne de bana dedi. bi anda öle diyince şok oldum diyemem dedim demedim kaçtım. annem kızdı niye demiyorsun diye. çok zorlandım nası diycem diye ama dedim valla alıştım . şimdi anne demiyorum anneciğim diyorum:roflol::roflol:
alışırsın sende bi kere dersen gerisi gelir. takma kafana sadece rahat ol

gunaydın kızlar
bende nısanlıyım bende deldimhihoyyyt
su anne baba deme meselesı gercekten zor iş ya
dıyene kadar göbeğim çatlamıstı-tatlicadiarzu-
ama bıkere dedımmıde alısıyosun teyze amca der gıbı rahat soyluyosun

tünaydın a.s.
hg cnm arkdşm aramıza :1hug:
aynen cnm katılıyom 1 kere söyle tmm alısıyosun :1rolleyes:

zaten bı tek bız kadınlar boyle kucuk seylerı dert ederız kendımızekaydirigubbakcemile3
ama olsun onun heyecanı bıle ayrı guzeldı be
hımm sey mey hıg mıg arkasından kısık sesle cıkan anne kelımesı:roflol:
ılk soyledıgımde kayınvalıdem duymamıstı zaten ne dedın kızım anladım felan dedı belkı duyduda alısaym dıyede demıs olabılır:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…