Nişanlı hatunlar, evlendikten sonra nasıl korunacaksınız?

TiFiTi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
299
2
0
Diğer
Ben ilk geceden hamile kalmak istemiyorum. 24 haziranda düğünüm. Doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama ondan da korkuyorum. Sizlerin planı nedir fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Bende doğum kontrol ilacı kullanıyorum ama tedavi amaçlıydı ona devam ederim büyük ihtimalle,ama çok da uzun süreli kullanmak istemiyorum,bakalım artık...canım eğer düşünüyorsan 1 ay önceki regli döneminin 1.günü başlaman gerekiyor ilaca,muhakkak dr.gidiceksindir evlenmeden önce zaten dr.verir en az yanetkisi olanından

Ben ilk geceden hamile kalmak istemiyorum. 24 haziranda düğünüm. Doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama ondan da korkuyorum. Sizlerin planı nedir fikirlerinizi paylaşır mısınız?

ben çok riskli olduğu için hap,iğne vs gibi kimyasal şeyler kullanmaya kesinlikle karşıyım.

biz nişanlımla konuştuk ve onun korunmasına karar verdik, prezervatif kullanacağız. sizlere de kesinlikle bu yöntemi öneririm...

ben dogum kontrol hapı düşünmüyorum acıkcası. bende ilk iki sene istemiyorum cocuk bunu nişanlımada söyledim zorda olsa kabul ettirdim. doğum kontrol hapları kilo yapar diyorlar annemse yapmaz yok öyle bişey diyor. ama ben yinede kilom , sağlık ve hormonlarımla oynamayı istemiyorum. zaten ha deyince de cocuk olmuyor. onun korunmasından yanayım bunu kendisinede söyledim kabul etti sağolsun. ben dikkat ettikten sonra birşey olmaz diye düşünüyorum.

prezervatif kullanıcaz.. kontrolsuz bırsey olursada ertesı gun hapı kullanıcaz... oyle konustuk nısanlımla. hergun dogumkontrol hapı ıcıp hormon dengelerımle oynayamam valla..

prezervatif kullanıcaz.. kontrolsuz bırsey olursada ertesı gun hapı kullanıcaz... oyle konustuk nısanlımla. hergun dogumkontrol hapı ıcıp hormon dengelerımle oynayamam valla..

ertesi gün hapı senede sadece 2 kez kullanılabiliyor ve doğum kontrol hapından daha tehlikeli kardeşim eczacı benim o önermiyor

En güzeli geri çekilme galiba :) tek masrafı peçete

:)) bu pek güvenli değil bence
ben hap kullanmak zorundayım balayında regl olucam yoksa
hem korunmak hemde biraz geciktirmek istiyorum reglimi ilk 2 ay kullanıp bırakmayı düşünüyorum uzun süreli kullanma taraftarı değilim
nişanlım korunur daha sonrada.

evlendiğimiz gece regli olacağım için 3 4 gün ilişki olmayacak zaten.
geciktirici veya hap kullanmama nişanlım karşı(kendisi eczacı)
bana kendi teklif etti,ben prezervatifle korunurum diye.
diğer yöntemler bayan için çok zararlıymış haberiniz olsun

kilo konusunda bence anneniz haklı, çünkü bende hormon bozukluğu vardı
tüylenme için yıllarca kullandım. kilo anlamında bir yan etkisi olmadı.
yani o durum bünyeye göre değişir.
başka yan etkisi oldumu derseniz de, bilmem gözle görülür yada hissedilir anlamda bir bozulma yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…