Nişanlı erkek kardeşime aldığımız çeyizler

teşekkürler canım
görümcem de bana neler yapmıştı
ben de onu örnek alıyorum
Vallahi çok içten söyledim tebrik ederim, dilerim sizden böyle nesil nesil atlar
Gelininizde çok şanslı. Rabbim kardeşinizide onuda yerine yakıştırsın inşallah

Vallahi çok içten söyledim tebrik ederim, dilerim sizden böyle nesil nesil atlar
Gelininizde çok şanslı. Rabbim kardeşinizide onuda yerine yakıştırsın inşallah
allah razı olsun canım
inşallah çok ama çok mutlu olurlar
ikisi de bunu hak ediyor

bunlar da çift olarak aldığımız el ve yüz havluları
bir tek ayak havluları kaldı. onları da alınca havlu işi bitiyor. en baştaki özdilek diğerleri chakra havlu

Bana da 2 yorgan, hiç bir beklentim yoktu iyiki de olmamış onlarda bile içi gitmiş verdiği paraya kayınvalidemin, beklesem ne olurdu kimbilir? Ne anlamı kaldı şimdi yapmasının? Herşey harika, özenle seçilmiş belli, bence de gelininiz çok şanslı, Allah iyi geçimler versin inşallah..

içinden gelen yapsın, gelmeyen yapmasın zaten
veya başa kakacaksa yine yapmasın
elimizden geldiğince yapıyoruz çünkü evlendikten sonra borç harçla uğraşmalarını istemiyoruz
olduğu kadar
güzel dileklerin için teşekkürler

Ne bileyim ya nişanlım bu kadarını da istemez ama hani senin oğlun, senin kardeşin ben zaten davranışlarında değil, direkt kardeşliklerindeyim. Biz kardeşlerimle böyle değiliz, ailemizden böyle görmedik. Para versin, bizi evlendirsin demiyor ama hani dar' da kalırsın çıkışın kalmaz, bi el yetişir imdadına kardeşlik ne içindir? Nişanlım yıllarca maaşını ellerine verdi, ortak miras evler de 2 abisi oturuyor, 3. ye evlenirken destek oldular yetmedi ortak miras evler de hakkı var diye ev alırken destek oldular bakıyorum benimki kardeş değil sanki, kimsenin umrunda değil. Öl orda, öldüğünle kalırsın yani..

canım bence hiç takılma bunlara
aralarındaki ilişki seni hiç bağlamasın
yapacaklarsa kardeşleri veya evlatları için yapacaklar
yapmıyorlarsa da canları sağ olsun de ve geç
allah başka dert vermesin, nişanlına bak sen
dürüst ve çalışkansa, seni seviyorsa çul çaput solda sıfır kalır

Zaten öyle, ben babama bişey bırakmadım kına salonumdan çeyizime kadar kendim hallettim, keza nişanlımın ailesi içinde aynı şeyi düşündüm, hala düşünüyorum da, işte bi de haksız yere pahalı gelin olmasaydık daha iyidi.

canım bence kendini dolduruyorsun
belki düşündükleri başka bi şey vardır
yani sırasıyla hallediyorlardır
yani diğer kardeşlere yapılıp eşine yapılmamasının başka ne açıklaması olabilir?
velev ki yapılmadı, sen olaya hiç müdahil olma bırak nişanlın ailesiyle halletsin
hatta bu düşündüklerini nişanlınla bile paylaşma
nişanlın seninle paylaşsa bile yorumsuz kal
aile belden aşağı bir konu
haklı bile olsan, kimse ailesine laf ettirmez

Canım yanlış anladın, ben zaten hiç bişey istemeyenim yani benim ezeldendir bu düşüncem hatta forumda da çokça yorumlarım vardır. Ama bana yaklaşma tarzı onları zora sokuyormuşum gibi, aldıklarım pahalıdır belki onlara göre ama biz ödedikten sonra burun kıvırmaya hakları da olmamalı diye düşünüyorum..

Nişanlımla biz aile konusunda aynıyız, ailelere ne kadar az yük olursak o kadar iyi dedik kollarımızı sıvamıştık, zaten iş ailelere kaldığı zaman daha fazla sıkıntılar oluyor.

yok canım yanlış anlamadım seni rahat ol
kaliteli insan kaliteden anlar, kocanın da kalitelisini seçtim bakın de gülerek
mesaj yerine ulaşır
bırak ne derlerse desinler

yok canım yanlış anlamadım seni rahat ol
kaliteli insan kaliteden anlar, kocanın da kalitelisini seçtim bakın de gülerek
mesaj yerine ulaşır
bırak ne derlerse desinler

Vayy güzel laf, aynen bir daha duyarsam bir mesaj vermek isterim iyi oldu canım :)

canım hamam takımından mı bahsediyorsun?
eğer oysa soley ottoman hamam takımı diye geçiyor
gerçeği fotoğrafından çok daha güzel duruyor
çok teşekkür ederiz canım

nevresim İlk nevresim ...

hahah evet canım tamam onlar Maşallah ,güzel günlerde kullanılsın inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…