Eki Görüntüle 1381654 Eki Görüntüle 1381655 Eki Görüntüle 1381657 Eki Görüntüle 1381657 Eki Görüntüle 1381658 Eki Görüntüle 1381659 keşke evlenmeden önce ben de burasını görseydim
çeyiz alışverişi çok keyifli
biz de nişanlı erkek kardeşime çeyiz düzüyoruz
aynı kendime alır gibi hevesleniyorum
gelinimizin annesi ve babası küçükken vefat etmiş
o yüzden daha bir özen göstermeye çalışıyoruz
yatak odası tekstil ürünlerinin tamamını almayı düşünüyoruz
şu ana kadar aldıklarımızı fırsat buldukça ekleyeceğim
düğünümüz nasipse eylül sonunda olacak
allah herkese ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canlarr
hoşbuldumhosgeldiniz... hayırlı olsun inşAllah ne kadar güzel gelininizi de kendi öz kardesınız gibi düşünmeniz ailesine de Allahtan rahmet diliyorum hepsi cok güzel aldıklarınızın Allah kolaylık versin
amin canım çok teşekkür ederimAldıklarınızın hepsi çok güzel, hayırlı olsun kardeşiniz ve eşine.
allah razı olsun canımMaşaAllah hepside çok güzel
Allah ağız tadıyla kullanmalarını nasip etsin
şans karşılıklı canım, biz de çok şanslıyızGelininiz ne kadar da şanslı.. Maşallah size.. Rabbim daha güzellerini size nasip etsin inşallah :)
Aldığınız her şey o kadar güzel ki, sizi yürekten kutluyorum. Karşılıklı bu şansı yakalamanız ne mükemmel, maşallah diyorum. Gerçi bu alınanlar varsayalım güzel olmasın ne olur sanki, maneviyatı nasıl kıymetli. İnşallah sonsuz mutlulukla evlenirler:) Çok hoşuma gitti, bu zamanda az rastlanır cinsten, Allah herkese böylesi karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde aile kurmayı nasip etsin :) Ve güzel günlerde kullanırlar inşallah.ıEki Görüntüle 1399246 Eki Görüntüle 1399247 Eki Görüntüle 1399248 Eki Görüntüle 1399249
bunlar da soley bambu el havluları ve soley hamam takımı
iyi günlerde kullanırlar inşallah
canım hamam takımından mı bahsediyorsun?Balaca ilk yüklediğin toz pembe olana bayıldımmmmmmm o hangi marka acaba ..Hepsi güzel ama o çok hoşuma gitti ,güzel günlerde kullansınlar inşallah ..
amin canım aminAldığınız her şey o kadar güzel ki, sizi yürekten kutluyorum. Karşılıklı bu şansı yakalamanız ne mükemmel, maşallah diyorum. Gerçi bu alınanlar varsayalım güzel olmasın ne olur sanki, maneviyatı nasıl kıymetli. İnşallah sonsuz mutlulukla evlenirler:) Çok hoşuma gitti, bu zamanda az rastlanır cinsten, Allah herkese böylesi karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde aile kurmayı nasip etsin :) Ve güzel günlerde kullanırlar inşallah.