- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
- Konu Sahibi biberdolma
-
Az öncede yorum atdımda görmedn sanırım cnm... Hepsi çok çok güzel ALLAH hayırlı uğurlu etsın ıns
Herkese ıyı uykular kızlar
iyi uykular canım es geçmeden okumaya çalıştım mesajlarınızı ama yorgunluğuma ver atlamışsamm caglacım
Maşallah hepsi birbirinden güzeller.
Nişanın üstüne rakılar da içilmiş ohh ..
Keyifler yerinde daha ne olsunn.
valla içtik eğlendik oynadıkta bi sürü ama onlar bizim makinada değil alınca paylaşırım =p çok sıkıntılı geçsede mutluluğuma engel olamıyor buda beni rahatlatıyor masalım...şimdi ise artık dinlenmeliyim gece ankaraya dönüyoruz hayırlısıyla =)) iyi geceler öptüm
kızlar nişan olayı acayip stresliymiş..nişanımın hatrına yüzümüde artık paylaşıcam sizinle =)) çok mutluyum bu mutluluğu herkesin yaşaması dileğiyle
nazar
canım maşşallah size çok güzel olmuşunuz allah bi daha ayrmasın
hayırlı olsun allah tamamını erdirdirsin.
Maşallah çok yakışmışsınız :)
allah tamamına erdirsin canım. çok da yakışmışsınız maşallah. Ayyy nişanım geldi aklıma. Ne mutlu olmuştum hala hatırlayınca heyecan yapıyorum. ömür boyu mutluluklar dilerim
gelip geçti valla sonsuzum ama nasıl geçti bana sordolmam çok güzel olmuş kız bak gelip geçmiş bile darısı benimde başıma :2::2::2: Ayrıca çok güzelde bi kızmışsın hee
ayy canim ya simdi eve girdim ilk is senin topige bakmak olduCoook tatli olmussun ayrica cok da mutlu gorunuyorsunuz tebrik ederim canim benim omur boyu mutluluklar :123:
amin işalla hep böyle gider =) valla anlatmakla olmuyor bu işler açıkcası herkes o an ne yaşayacağını biliyor ama öyle olmuyor aslında hatice değil netice herkesin bildiği gibi oluyor...çünkü bu tarz olayları bilen ve farklı bilen insanlar çok olunca biraz karmaşa yaşıyorsun ama sonu ne olursa olsun mutlu bitioçok mutluyum yazmışsın canım sevindim :) tebrik ederim hep böyle devam etsin inşş.. Nişanın stresini anlatsana bize de deneyim konuşsun biraz :)
teşekkürler saolunmutluluklar çok hoş görünüyosunuz
vallla saçlar içime sinmemişti renk olarak ama sonradan beğendim bendecanımmm çok ğüzel olmusunnn alalh daim etsinnn tebriklerrrrDolmacım şaçlarda yakıyor he:)
senin heyecanını çok iyi anlayabiliorum ben hem gergin heyecanlı hemde acaip stresliydim...zor işler ama güzel işler...ayrıca teşekkürlermutluluklar biberdolma :) allah tamamına erdirsin. C.tesi günü de benim var heycanım artıyor :)
amin candancım saol teşekkürler çok çok[ı]tekrar tebrik ederim biber dolma
Resimlerine bayıldım çok güzel olmuşun
Allah bozmasın inş.[/ı]
Ay çok güzelsin ya tü tü tü maşallah saçların da çok güzelçok sevindim senin adına biberdolmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?