- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
- Konu Sahibi biberdolma
-
iyiyim cnm bende..bi değişiklik yok benim hayatımda.
başlığını görünce çok mutlu oldum seninle sohbetimiz olmuştu..tekrar görüşmemize çok sevindim
bende çok mutlu oldum valla =)) kopmayız artık ben şu heyecanı telaşı atlatiim bol bol görüşürüz =)
inş cnm..
takip ederim artık başlığını..
nişan resimlerini falan bekliyorum merakla
ayyy nasılda heyecanlısın öyle
valla taaaa buralardan hissettim mutluluğunu
darısı bekarlara olsun yani banaaaaaaaa
biberim dolmam
allah ayırmamak üzere birleştirsin sizi
resimlerini bekliyoum
Kaçırmışım konunu dolmam bir de buradan tebrik edeyim.
Umarım çok ama çok güzel olur, hep mutlu kalın emi
kızııııım uzun zamandır sizden uzak olmama etken olan telaşım işte buydu ...her ayrıntıyı sizlerle paylaşmak içinde ayrıca heyecanlıyım fikirleriniz yorumlarınız ne olacak acaba....iyi bayramlar olsun canım
amin teşekkür ederiz allahım isteyen herkese sıkıntısız yaşatmayı nasip etsin
çok merak ediyorum kuzummmmbende nişanlanacak olan biri olarak ayrıca
Çok güzel Dolmamm .
Bir ömür boyu parmağınızda durur inşallah.
Hep böyle mutlu olursun.
Hiç gerilme sadece mutluluğunun tadını çıkar dolmam ..
merak etme o heyecanın olmaması bende de vardı aslında ara ara heyecanım kaçıyor ama olumsuzlukları umuramıyorum dedikçe heyecanım artıyor..1-2 gün kala senide sarar heyecan =))Allah tamamına erdirsin umarım istediğin herşey gönlünce olur. Benimde haftaya bugün nişanım olacak ama ben bazı sorunlardan dolayı pek telaşlı değilim. heyecan meyecan kalmadı bende. Çok mutlu olursun inş. Nişandan sonra yazacaklarını sabırsıklıkla bekliyorum
evet canım bu mevzudan uzak kaldım kısa sürede olsa...teşekkür ederim bu arada =))ayy kız çok sevindim bende diyodum dolmam nerde diye simdiden tebrik ederim canım hayırlı haberlerini bekliyorum fotograflarla birlikte
Hayırlı olsun alyanslarınızda çok güzelmiş inşaalh bir ömür parmağınızdan çıkarmadan yaşnaırsınız.
bu arada avatarınızı görünce canım biber dolması çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?