Nişanlandım kızlar :) 15.06.2011

hayırlı olsun profesyonel cekımlere benzıyor nerde kım cektı bu resımlerı acaba bızımle paylasırmısın tesekkur ederım.

hayırlı olsun profesyonel cekımlere benzıyor nerde kım cektı bu resımlerı acaba bızımle paylasırmısın tesekkur ederım.

BEnim nişanlım fotoğrafcı canım nişan fotograflarımızı da arkadaşı çekti o da fotografcı ortaklar :) Bahçeşehir de çekildi hepsi ...

Canımm merhabaa, öncelikle çok güzelsiniz allah tamamına erdirsin inş. Resimlerine daha önce bakmıştım fakat az önce resim çektirmeyi düşündüğümüz stüdyanın profilinde resimlerinizi görünce çok şaşırdımm
Beyaz düşlerde çekim yaptırmışsın hatta nişanlınınmış ne güzelll :)))
Bahçeşehir gölette çekilmişsin resimleride çokta güzel olmuşş,
Bende nişan ve düğün resimlerimi sizde çektireceğim nasip olursa kadronun genç olması beni cezbetti umarım yaratıcı kareler çıkarr, ayrıca saçlarında çok hoş olmuş söylemeden geçmiyimm :)) hazır kuaföre arayışındayken sorayım kuaförün stüdyonun olduğu yerlerdemi?

Şimdi bende şaşırdım ve mutlu oldumm burada karşılaşmamız ne güzll :) Beyaz düşler konusunda haklısın nişanlım diye demiyorum çok titiz ve güzel çalışmalar çıkarıyorlarr :)
Kuaförüm de yayla da geleceğin zaman zaten kadınlar kulübünde nişanlıma tanıştıgımızı söylersen acık adresi verir kuaför de tanıdık oldugu için daha uyguna yapılabilrir :) ben senden şimdi bahsederimm nişanlımaa :) Yalnız beyaz düşlerin 2 şubesi var benim nişanlımın olduğu şube adresi :
Yavuz Selim Mah.İstanbul Cad.No:39/B Esenler

biraz fazla güzel değil mi şaka bir yana maşallah. Allah tamamına erdirsin, bir yastıkta huzurlu bir hayat nasibetsin....
berde cekildiniz bu fotolarııı?? mekanlar neresiii?

2 şubesi olduğunu biliyodum cnm, ama benim gittiğim diğer şubesi. Biz nişanda stüdyoda düğünde dış çekim düşünüyoruz nasipse. Memnun kalacağımı düşünüyorum :))
Kuaför olarakta yayla bana çok uzak kalıyor cnm yinede ilgin için çok teşekkür ederimm :))

bir ömür boyu mutluluklar.massallah cok güzel olmussun.resimlerde harika

Allah tamamına erdirsin canım.. Çok güzel olmuşsun.. Mutluluğunuz da huzurunuz da daim olsun inş. darısı başıma

Fotoğraflarınızı çok beğendim. Çok değişik ve güzeller. Siz de çok yakışmışsınız birbirinize, Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Çook güzel olmuşsunuz. Bir ömür boyu mutluluklar. Kıyafetinize bayıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…