hayırlı olsun profesyonel cekımlere benzıyor nerde kım cektı bu resımlerı acaba bızımle paylasırmısın tesekkur ederım.
Canımm merhabaa, öncelikle çok güzelsiniz allah tamamına erdirsin inş. Resimlerine daha önce bakmıştım fakat az önce resim çektirmeyi düşündüğümüz stüdyanın profilinde resimlerinizi görünce çok şaşırdımm
Beyaz düşlerde çekim yaptırmışsın hatta nişanlınınmış ne güzelll :)))
Bahçeşehir gölette çekilmişsin resimleride çokta güzel olmuşş,
Bende nişan ve düğün resimlerimi sizde çektireceğim nasip olursa kadronun genç olması beni cezbetti umarım yaratıcı kareler çıkarr, ayrıca saçlarında çok hoş olmuş söylemeden geçmiyimm :)) hazır kuaföre arayışındayken sorayım kuaförün stüdyonun olduğu yerlerdemi?
Şimdi bende şaşırdım ve mutlu oldumm burada karşılaşmamız ne güzll :) Beyaz düşler konusunda haklısın nişanlım diye demiyorum çok titiz ve güzel çalışmalar çıkarıyorlarr :)
Kuaförüm de yayla da geleceğin zaman zaten kadınlar kulübünde nişanlıma tanıştıgımızı söylersen acık adresi verir kuaför de tanıdık oldugu için daha uyguna yapılabilrir :) ben senden şimdi bahsederimm nişanlımaa :) Yalnız beyaz düşlerin 2 şubesi var benim nişanlımın olduğu şube adresi :
Yavuz Selim Mah.İstanbul Cad.No:39/B Esenler
biraz fazla güzel değil mişaka bir yana maşallah. Allah tamamına erdirsin, bir yastıkta huzurlu bir hayat nasibetsin....
berde cekildiniz bu fotolarııı?? mekanlar neresiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?