• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlandım kızlar :) 15.06.2011

tek kelimeyle muhteşemmmm çoookk güzel olmuşsun ve çok yakışmıssınız birbirinize maşallah allah nazarlardan korusun ve tamamına erdirsin mutluluklar dilerim

Son düzenleme:
resimleri görünce kartpostal mı desem,nostalji filmlerinden kareler mi desem,katalog çekimi mi desem bilemiyorum.o kadar orjinal ve hoş olmuş,tebrikler!

Son düzenleme:
maşallah çok hoşsun :)
elbisende çok hoş birşey sorucam bu elbiseler nişan için moda sanırım benım bir arkadaşımda aynı elbiseden nişan için almış :)

maşallah çok hoşsun :)
elbisende çok hoş birşey sorucam bu elbiseler nişan için moda sanırım benım bir arkadaşımda aynı elbiseden nişan için almış :)

Canım moda falan değil benim kendi zevkim ben bu tür elbiselerden hoşlanıyorum :) Hatta giydiğimde görenler aaa ne kadar değişik bir elbise çok hoş düşünülmüş birşey dediler :) Arkadaşınla zevklerimiz uyuyor demek ki :) :69:

Canım moda falan değil benim kendi zevkim ben bu tür elbiselerden hoşlanıyorum :) Hatta giydiğimde görenler aaa ne kadar değişik bir elbise çok hoş düşünülmüş birşey dediler :) Arkadaşınla zevklerimiz uyuyor demek ki :) :69:

:nazar:evet çok güzelsin masallah elbisen harika bayıldımm boy resmini koyarsan çok sevinirim dikim mi hazır mı çok güzelmiş hazırsa nerden alğını sorsam :1:

resim muhteşem:nazar: çok şeker ve birbirine yakışan bi çift olmuş :nazar::nazar:
yalnız boydan bi foto olsa da elbsenin tamamını görebilsek çok hoş bi modele benzio üst tarafı falan klasik bi model gibi durmuyo merak ettim :1:

Back